Чернігівський рибоохоронний патруль затримав правопорушників зі збитками 9,1 тис.грн.


Чернігівським рибоохоронним патрулем спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області,  під час рибоохоронного рейду у Менському районі 25.05.2018  на  р.Десна біля  с.Максаки затримано трьох порушників,  які за допомогою заборонених знарядь лову – трьох порожевих сіток виловили 23 кг. риби: синець-50 шт, плоскирка-119 шт, карась сриблястий-1 шт., лящ-4 шт., вязь-1 шт. Правопорушникиками виявились жителі районного центу м.Мена, які своїми протиправними діями завдали рибному господарству України збитків на 9129 грн.


  Складені протоколи про адміністративні правопорушення направлені до Менського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

  Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує про функціонування телефонів «гарячої» лінії 0991121344 та (0462) 937557, що працюють  цілодобово.

  Чернігівський рибоохоронний патруль, також, просить громадськість Чернігівщини долучитися до виявлення фактів порушення в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів суб’єктами господарювання.

 У разі виявлення подібних фактів необхідно звернутися з обґрунтованим письмовим зверненням до Чернігівського рибоохоронного патруля на адресу м.Чернігів, вул.Пятницька,69, ін.14005.

 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!