Двоє сумчан на Чернігівщині наловили риби на 9752 грн.


В ході рибоохоронного рейду водоймами Новгород – Сіверського району, 14.09.2018 державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля, спільно з працівниками Чернігівського прикордонного загону, на озері Красне поблизу с. Гірки, затримано двох громадян, які за допомогою порожевої сітки та сітки «бредень» встигли виловити риби: щука – 22 шт., карась золотий (червонокнижний) – 4 шт., лин – 4 шт., плоскирка – 4 шт.,  плітка – 4 шт.

 

Правопорушниками виявились  жителі  с.Богданівка Шосткинського району Сумської області, які протизаконними діями завдали збитків рибному господарству України на суму 9752 грн.

У браконьєрів вилучено рибу, заборонені знаряддя лову.

Складені протоколи про адміністративне правопорушення будуть направлені до Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що про всі випадки порушень рибоохоронного законодавства необхідно повідомляти на телефони «гарячої лінії» Чернігівського рибоохоронного патруля 0991121344 та (0462) 937557 (цілодобово).

 

  Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!