Нагадуємо суб’єктам аквакультури про необхідність подання звіту 1А-риба (річна).


На території Чернігівської області здійснюють діяльність в режимі аквакультури більше 100 суб’єктів господарювання.

Головним галузевим законом, що регламентує сферу аквакультури є Закон України «Про аквакультуру» від 18 вересня 2012 року №5293.  

Згідно  ч.2 ст.5 ЗУ «Про аквакультуру», суб’єкти аквакультури зобов’язані додержуватися нормативно-правових актів у сфері аквакультури та подавати звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури у визначені строки за затвердженими в установленому порядку формами.

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 21.03.2012 №141, затверджено звітність про виробництво продукції аквакультури (форма №1А-риба (річна)), яку можна завантажити за посиланням.

Звіт 1-А риба (річна) необхідно подати до Управління Державного агентства рибного господарства у Чернігівській області, на адресу 14005, м.Чернігів, вул.Пятницька, 69, у термін до 10 січня 2019 року, з підписами та мокрими печатками.

 За консультаціями, щодо заповнення звіту 1-А риба (річна), можна звертатися до відділу іхтіології та регулювання рибальства за телефоном (0462)676-038.

 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!