Між Чернігівським рибоохоронним патрулем та Управлінням ДВС підписано Меморандум про співробітництво


26 червня 2019 року відбулася нарада за участі представників Управління Державного агентства рибного господарства у Чернігівський області та Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

На заході обговорювались питання щодо порядку взаємодії з питань відстеження відшкодування штрафів та збитків, завданих рибному господарству України.

За результатами зустрічі підписано Меморандум про співробітництво у сфері рибного господарства, попередження та боротьби з незаконним, непідзвітним та нерегульованим рибальством.

Метою цього Меморандуму є консолідація зусиль рибоохоронного патруля та Управління державної виконавчої служби щодо розвитку та розширення співпраці у сфері примусового виконання постанов про стягнення з порушників правил рибальства штрафів та завданих ними збитків рибному господарству України. Що у свою чергу призведе не тільки до наповнення державного та місцевих бюджетів, а й сприятиме зменшенню кількості правопорушень у майбутньому.

Для координації спільних дій в досягненні мети цього Меморандуму прийняті рішення:

- забезпечувати ефективне виконання постанов Чернігівського рибоохоронного патруля та рішень судів;

- надавати відомості (якщо вони відомі), які ідентифікують боржника чи можуть сприяти примусовому виконанню рішення;

- забезпечувати обмін інформацією з питань відстеження відшкодування штрафів та збитків, завданих рибному господарству України;

-  організовувати та проводити спільні заходи. Зокрема, семінари, конференції, спільні інформаційні кампанії та інші заходи.

Управління домовились щопівроку проводити взаємозвірку щодо стану примусового виконання постанов Чернігівського рибоохоронного патруля і постанов судів про накладення штрафів та стягнення збитків з порушників правил рибальства.

 Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!