Біля с. Дніпровське викрито порушника з 11 кг незаконно добутої риби


17 липня 2019 року Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення спільного рибоохоронного рейду з працівниками Головного управління Національної поліції області та прикордонного загону викрито жителя с. Новоселівка, який виловлював рибу забороненим знаряддям лову.

Чоловік за допомогою сітки виловив 11 кг риби: карась сріблястий - 6 шт., судак – 8 шт., окунь – 2 шт., товстолоб – 1 шт. та плоскирка – 5 шт. Збитки, завдані рибному господарству, склали 4 641 грн.

Інцидент стався на р. Дніпро, поблизу с. Дніпровське Чернігівського району.

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо - оперативна група Чернігівського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області.

У правопорушника вилучені заборонене знаряддя лову та незаконно добута риба. Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На громадянина складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали направлені до Чернігівського районного суду для притягнення винної особи до відповідальності.

Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» Чернігівського рибоохоронного патруля: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!