Чернігівський рибоохоронний патруль прийняв челендж під девізом «Я прибрав – твоя черга - 2»


Чернігівський рибоохоронний патруль став учасником екологічного івенту «Міжнародний день чистих берегів», який відбувся 15 вересня 2019 року на берегах р. Стрижень.

Акція проводиться за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій кожен рік у треті вихідні вересня, і проходить по всьому світу. Захід започатковано у 1986 році і з кожним роком він набуває все більшої популярності.

Цього дня прибирають узбережжя річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів.

У зв’язку з тим, що 21 вересня  чернігівці відзначають День міста, було прийнято рішення на тиждень раніше прибрати береги річки, яка є окрасою нашого рідного Чернігова.

Організатором заходу виступило Деснянське басейнове управління водних ресурсів. На заклик відгукнулись небайдужі чернігівці: учні, студенти, городяни, громадські організації та ін. Особливо порадувала малеча, яка завзято працювала на рівні з дорослими. Разом було зібрано та відсортовано понад 80 мішків побутового сміття з 1,5 кілометра берегової лінії р. Стрижень від вулиці Гетьмана Полуботка до вулиці Берегова.

В нагороду та на згадку всі учасники акції отримали позитивні емоції та гарний настрій, а від організаторів брендовані еко – торбинки.

Чернігівський рибоохоронний патруль передає еко -  естафету своїм колегам рибоохоронцям, рибалкам, користувачам водних біоресурсів та всім свідомим і небайдужим до проблем екологічного стану планети громадянам: «МИ ПРИБРАЛИ – ТЕПЕР ВАША ЧЕРГА»!!!

 Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

 

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!