Біля с. Брусилів викрито грубе порушення зі збитками понад 7 тис. грн.


Восьмого листопада 2019 року під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Чернігівського району рибоохоронним патрулем викрито грубе правопорушення з ознаками кримінального злочину.

На озері біля с. Брусилів місцевий мешканець виловлював рибу за допомогою 3 од. сіток. В протизаконний спосіб браконьєр виловив понад 6 кг риби: плітка 52 екз., йорж звичайний – 13 екз., щука – 8 екз., плоскирка – 5 екз., головень – 4 екз. та окунь – 1 екз. Збитки, завдані рибним запасам, склали 7 616 грн.

 

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо - оперативна група Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області.

Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На правопорушника складений протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП буде направлений до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення його до відповідальності. Незаконно добуту рибу та сітки вилучено.

Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» Чернігівського рибоохоронного патруля: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!