Рибпатрулем на Городнянщині викрито електролов зі збитками понад 17 тис.грн


П’ятого березня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками національної поліції та прикордонного загону Чернігівщини викрито двох браконьєрів із забороненими знаряддями лову.

На озері поблизу с. Андріївка Городнянського району двоє жителів м. Городня виловлювали рибу за допомогою 14 од. сіток поріжних та електроструму.

На момент затримання у правопорушників виявлено 75 кг риби: карась сріблястий - 119 екз., щука - 42 екз., плітка - 4 екз., лин - 3 екз. та по 1 екз. сома та окуня. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 17 442 грн.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо - оперативну групу Городнянського ВП МВП ГУНП в Чернігівській області.

На правопорушників складені протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, які будуть направлені до Городнянського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Незаконно добуту рибу, сітки, електролов у комплекті та автомобіль вилучено.

Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

https://www.youtube.com/watch?v=sF47VBHi5io

 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!