Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито грубе порушення з ознаками кримінального злочину


Сьомого березня 2020 року державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства з ознаками кримінального злочину.

На озері поблизу с. Вознесенське двоє місцевих жителів виловлювали рибу за допомогою заборонених знарядь лову. У правопорушників виявлено 3 од. сіток поріжних і 20 кг риби: карась сріблястий – 21 екз., лящ – 14 екз., плітка – 5 екз., в’язь – 4 екз., щука – 2 екз. та лин – 1 екз. Завдано збитків рибному господарству України у розмірі 4 505 грн.

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області.

На правопорушників складені протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, які будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Незаконно добуту рибу та сітки вилучено.

Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

https://www.youtube.com/watch?v=dCQ69jrUsvg

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!