Чернігівським рибоохоронним патрулем створено інтерактивну онлайн карту на період нересту


Рибпатрулем Чернігівщини створено онлайн карту з географічними координатами дозволених для рибальства місць в нерестовий період.

«Для нас важливо було відобразити інформацію у максимально зручному та зрозумілому форматі для рибалок. Щоб, перебуваючи безпосередньо на водоймі, громадянин відкрив карту та зрозумів, в забороненому чи дозволеному для рибальства місці він знаходиться. Сподіваюсь, це допоможе знизити рівень правопорушень у регіоні», – зазначив Начальник Управління Держрибагентства у Чернігівській області Микола Каленюк.

Інформація, нанесена на карту, регламентується наказом Управління від 10.03.2020 № 38 - од:, Правилами промислового рибальства та Правилами любительського і спортивного рибальства.

За порушення правил рибальства під час нересту передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.

Чернігівський рибоохоронний патруль закликає всіх громадян дотримуватись встановленої заборони та норм чинного законодавства. У разі виявлення порушень - прохання оперативно повідомляти на цілодобову безкоштовну «гарячу лінію»: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57.

Довідкова інформація:

Нагадуємо, що з 25 березня 2020 року розпочалась нерестова заборона на. Дніпра, а з 1 квітня на всіх інших водоймах.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

 

 

 

 

 


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!