На Канівському водосховищі у межах Києва визначено зони для любительського та спортивного рибальства


З метою реалізації прав населення на відпочинок з раціональним використанням рекреаційного потенціалу Канівського водосховища для здійснення любительського і спортивного рибальства на умовах загального використання водних біоресурсів в районі контролю Головного управління охорони водних біоресурсів у м. Києві (далі – Головрибвод), а також забезпечення більш повного і раціонального використання сформованої ресурсної бази наказом Головрибводу від 10 вересня 2015 року №98 затверджено ділянку Канівського водосховища та її межі для здійснення любительського і спортивного рибальства на умовах загального використання водних біоресурсів (безоплатного рибальства) в районі діяльності Головрибводу.


Головрибвод,

http://main.golovrubvod.kiev.ua/2011-07-27-09-19-23/2011-08-03-12-04-21/4505-2015-09-16-09-01-39.htm

Комментировать
Как правильно понимать эти зоны? К примеру зона "любительского лова", это зона куда не пускают промысловиков или зона за пределы которой нельзя выходить рыболовам - любителям?
А що з Корчуватинською затокою???? Там що заборонено рибалити????
И на КВХ на против яныка не понятно, тым что только промысловикам можно? Или как понимать эти зоны?
Як я розумію цей наказ. Він діє в межах відповідальності ГУОВБ м. Києва. Тобто за межами ГУОВБ м. Києва діють Правила любительського і спортивного рибальства. Пересказувати не буду, хто не в курсі може ознайомитись тут (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0269-99). Зони позначені розовою клітинкою біля греблі та Корчуватська затока - заборонений любительський лов риби та промислове добування протягом всього року. Зони позначені фіолетовою клітинкою - зона любительського та спортивного рибальства, в якій заборонений промисловий вилов риби.
Решта позначена коричневою клітинкою - діє як Правила любительського і спортивного рибальства так і дозволений промисловий вилов риби. ШОНЕЯСНО?)))
перепрошую, а як наказ структурного підрозділу Агентрибгоспу може мати силу вищу ніж Наказ самого Ангентрибгоспу? Який затвердив загальні Правила? тобто тепер на певній території акавторії києва - Правила не діють, бо Наказ підлеглого підрозідлу має вищу силу? нічого підозрілого?
получается :есть места где никому нельзя ловить,есть где - только любителям и спортсменам, и -там где всем можно...
Я правильно понял? а мест где только промысловики - таких нет,то есть рыбакам нельзя только где розовой клеткой7
читаю і прозріваю. і для чого цей наказ? про що він? діючими Правилами й так все визначено по всій Україні - хто придумав "велосипед" цей і для чого?
Извиняюсь за резкость,но буду ловить удочкой и спиннингом там где хочу,как это и всегда было и плевать я хотел на ваши новые правила!
Підтримую. Я з сином багато років рибалю на корчуватинській затоці, рибалимо по одній вудці і рибу в більшості випадків випускаємо, а тут таке... Це капець
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!