Оперативна група Головрибводу затримала браконьєра, який «нарибалив» на 26 тис. грн. (ФОТО)


23.09.2015 року при проведенні рибоохоронного рейду державними інспекторами відділу оперативного реагування Головрибводу, на Чорному морі, в районі м. Коблево Миколаївської області, було затримано гр. Р., який здійснював лов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову -  однією сіткою.

По факту незаконного вилову водних біоресурсів складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена частиною 4 статті 85 КУпАП.

У порушника було виявлено та вилучено водні біоресурси: кефаль – 44 шт., бичок – 3 шт., пузанок – 1 шт., ставрида – 7 шт., загальною вагою 4 кг.

Сума збитків завданих рибному господарству України склала 26 469 грн.

Матеріали справи будуть направлені у слідчі органи.

http://main.golovrubvod.kiev.ua/2011-07-27-09-19-23/2011-08-03-12-04-21/4539--lr-26-.html

Комментировать
Подивився-порахував.
Кефаль-44 шт.-бачив,бичок-4!(а не-3 шт.)- бачив,пузаннок-1 шт.-бачив,ставрида-1 шт.( а не-7)- бачив.
По вазі-не скажу,навскидку-трохи більше заявленого...
Да уж. 4 кг - браконьер еще тот!)
Хто створює ці блоги, для чого насміхатися над людьми? Якщо наші "служителі народу" мають нас за дурнів то це ще не значить, що так воно і є!!!! Ну а дані блоги це як насмішка!!! Бідний рибацюга з чотирма кг "біоресурсів", який кормив свою сім"ю таким чином, тепер ще й винен державі яка про нього і знати не хоче!
В черте города намного больше за раз вывозят и норм. Потом на рынке продают и ВСЕХ ВСЕ УСТРАИВАЕТ... Это нехорошо, но и организованного противостояния "обычных" людей нет. Там как "затримали", так и отпустят, семья еще голоднее станет... А вот с реальными браками думаю просто нужно организоваться, ну НАС же больше!!! отдельные группы, по участкам.. кто-то что-то увидел, как-то все просмотрел, такие действия не разовые, там система. если есть идеи, с удовольствием буду читать в лс!
на базаре лежат лящи 3ки и 4ки,а за сомов вобще молчу,огромные....,откуда они???
https://www.youtube.com/watch?v=qCjnzi4UgEY
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!