Нові Mercury V10 Verado: перші в галузі підвісні двигуни потужністю 350 і 400 к.с.


Світовий виробник рекреаційних суднових двигунів Mercury Marine, підрозділ Brunswick Corporation (NYSE: BC), представив перші в галузі підвісних двигунів V10 з офіційним запуском абсолютно нових підвісних двигунів Verado® об’ємом 5,7 л 350 і 400 к.с.



Відповідно до відзначеного нагородами бренду Verado, нові двигуни V10 є найтихішими та найплавнішими у своєму класі, що на 45 відсотків тихіше, ніж провідний конкурент у круїзі. На додаток до NVH, нові Verado не тільки сумісні з останніми технологіями Mercury SmartCraft®, але також пропонуватимуться з додатковим дворежимним генератором змінного струму 48 В/12 В для бездоганного сполучення з електронною системою живлення (e-power system) Fathom® Navico Group, та інтегрованою літій-іонною допоміжною системою керування живленням (integrated lithium-ion auxiliary power management system), яка дає водіям можливість відмовитися від бортової системи генератора.


"Абсолютно нові підвісні двигуни Mercury V10 Verado - це саме те, чого чекали човни для платформ потужністю 350 і 400 к.с.", - сказав Кріс Дріс (Chris Drees), президент Mercury Marine. "Вони потужні, плавні та тихі. Вони мають багато тих самих функцій підвищення паливної ефективності, які є синонімами нашої високопотужної лінійки. Вони також забезпечують той самий вид катання на човні преміум-класу, який зробив підвісні двигуни Verado легендарними. Підвісні двигуни V10 Verado зміцнюють лідерські позиції Mercury на ринку підвісних двигунів із високою потужністю". 


Підвісні двигуни V10 Verado використовують багато тих самих провідних на ринку функцій і технологій, які подобаються водіям популярних платформ компанії V12, V8 і V6. Новий V10 включає вишуканість преміум-класу та універсальність для широкого діапазону застосувань, від великих морських центральних консолей до одномоторних прісноводних рибальських човнів до понтонів і менших центральних консолей.


Двигуни V10 важать лише 695 фунтів і мають таку ж найкращу в галузі 26-дюймову відстань кріплення, що й у підвісних двигунів V8, що забезпечує максимальну сумісність із поточними конструкціями човнів. Цей легкий, компактний дизайн забезпечує продуктивність, яку шукають човнярі, і робить їх ідеальними для застосування з декількома двигунами або переналаштування суден.



Безнаддувний двигун 5,7 л V10


На новій платформі представлена ​​перша в галузі підвісна двигун V10 без наддуву. Він використовує найкращий у своєму класі водотоннажність 5,7 літрів і дизайн із чотирма камерами, що надихає продуктивність, щоб рухати човни вперед із надзвичайною швидкістю та прискоренням. Провідний у своєму класі генератор змінного струму на 150 А швидко заряджає бортові акумулятори та інтелектуально підтримує електричну систему човна.


Повністю нова коробка передач


Абсолютно нова гідродинамічна коробка передач цієї платформи сконструйована для покращення продуктивності та довговічності в багатьох сферах застосування, а також для максимальної економії палива. Інженери Mercury повернулися до початкових принципів розробки та розробили абсолютно новий гвинт Revolution X, щоб ідеально відповідати V10 Verado у всіх відношеннях. Більший діаметр і ширші лопаті в поєднанні з глибоким передавальним числом нової коробки передач забезпечують чудову керованість, захоплююче прискорення та високу ефективність від низької швидкості до широко відкритої дросельної заслінки.


Ефективна всебічна продуктивність


Відкалібровані для забезпечення повної продуктивності на 87-октановому паливі, ці підвісні двигуни також оснащені технологіями підвищення ефективності, паливною системою із замкнутим циклом і вдосконаленою оптимізацією запасу ходу (ARO).


Інтуїтивно зрозумілі функції та передові технології


Адаптивний контроль швидкості (Adaptive Speed Control) підтримує оберти двигуна, незважаючи на зміни навантаження чи умов, полегшуючи підйом на великі хвилі та плавніший курсування на низьких швидкостях. Технологія Transient Spark електронним способом регулює час запалювання для оптимізації низької потужності.



Двигуни V10 Verado також будуть сумісні з новою системою електричного рульового управління Mercury для суден з декількома підвісними човнами, поставки яких планується розпочати в лютому 2023 року. Нова система забезпечить покращену реакцію рульового керування, значно спрощене оснащення та зниження споживання енергії більш ніж на 50%. .


"Ми закликали наших інженерів покращити прискорення та загальну продуктивність за допомогою нових підвісних двигунів V10 Verado, а також зробити їх тихішими та легшими, ніж підвісні двигуни конкурентів у цьому діапазоні потужності", - сказав Тім Рейд (Tim Reid), віце-президент Mercury Marine із розробки та проектування. "Вони знову перевершили очікування, а також застосували технології, які інтуїтивно спрощують керування та обслуговування човнів".


Розробка підвісних двигунів V10 Verado є результатом постійних зобов’язань Mercury інвестувати значні кошти в науково-дослідні розробки та виробничі потужності, щоб не відставати від стійкого попиту клієнтів. З цією метою компанія інвестувала 2 мільярди доларів США з 2008 року, а її виробничі площі зросли до понад 3 мільйонів квадратних футів.


Про Mercury Marine


Mercury Marine® зі штаб-квартирою в Фон-дю-Лак, штат Вісконсін, є провідним світовим виробником рекреаційних суднових двигунів. Підрозділ Brunswick Corporation (NYSE: BC), Mercury надає двигуни, човни, послуги та запчастини для рекреаційних, комерційних і державних суден. Компанія Mercury надає водіям можливість користуватися продуктами, які прості у використанні, надзвичайно надійні та підтримуються найвідданішою службою підтримки клієнтів у світі. Портфоліо провідних у галузі брендів компанії включає підвісні човнові двигуни Mercury, кормовий привод Mercury MerCruiser® і бортові агрегати, гвинти Mercury, надувні човни Mercury, електроніку Mercury SmartCraft®, дистрибуцію морських запчастин Land 'N' Sea, а також запчастини й масла Mercury і Quicksilver®.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!