Поліція отримала снігоприбиральник на базі гібридного BMW X5


Іспанська поліція оновлює парк службових автомобілів й придбала партію зі 169 електрифікованих моделей BMW. Серед них є гібридний кросовер X5, оснащений потужною лебідкою, комплектом тросів та гаків, а також навісним відвалом для збирання снігу.


Приблизно третина придбаних іспанською поліцією машин буде електромобілями та плагін-гібридами, а решта - м’якими гібридами з 48-вольтовими системами на додачу до традиційних двигунів внутрішнього згоряння. Особливістю нових поліційних автомобілів стане їхня багатофункціональність, яка не снилася звичайним моделям BMW.


Владі буде поставлено моделі BMW i3, BMW 225xe Active Tourer, BMW 220i Active Tourer, BMW 530i та BMW X5 xDrive 30d. Перші екземпляри нових машин вже передали муніципальній поліції Мадрида.


Окремо варто сказати про BMW i3, адже з виробництва цей компактний електромобіль, який планується залучити для роботи в центрі Мадрида, був знятий ще в серпні. Або ці машини були побудовані ще до закінчення виробництва, або для поліції модернізували звичайні примірники, які не знайшли покупців в автосалонах. Дивно також, що в Іспанії погодилися на експеримент з i3, знаючи, що в США ці електромобілі виявилися непридатними для служби в поліції.


Джерело: АвтоСвіт

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!