Риболовна реабілітація учасників АТО "Сімейна риболовля"


 

12 червня 2016 року на території бази відпочинку "Ізумрудна" в м. Києві відбувся фестиваль зі спортивної риболовлі поплавковою вудкою з берега для учасників АТО та їх сімей.

На фестиваль прибули 40 сімей наших захисників, а також бійці, які проходять реабілітацію в госпіталі. Загалом присутніми на фестивалі були 150 людей.

Організаторами цього прекрасного свята є: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ВГО «Громада рибалок України», за підтримки рибальського товариства «Double Perch».

Основною метою заходу став відпочинок наших захисників в колі сім’ї, з риболовлею, спілкуванням між собою та просто моральним відпочинком на природі. В той часи, коли татусі ловили рибу, для дружин та діточок були організовані майстер-класи та цікаві розваги. Впродовж дня учасники фестивалю могли випити чаю, кави та поласувати смачними солодощами.

Завдячуючи нашим спонсорам, кожен учасник був забезпечений поплавковою вудкою, наживкою (опариш, червоний хробак) та прикормкою. Процес риболовлі був більш менш активним, в улові були: бичок, краснопір, верховодка, чехонь, окунь, голавль. Загальна вага зловленої риби склала 1756 грамів. Як кажуть, головне не кількість, а процес. Переможці та призери були визначені та нагороджені цінними призами.

Отже, результати змагань наступні:

Номінації «За волю до перемоги»: Сім’я Криницьких та сім’я Омельченко

Нагороджені: дипломами та якісною прикормкою від компанії «ІБІС»

 

Номінація «Рибачка Соня»: Криницька Анна, Воробей Наталя, Сушко Оксана, Шамрай Анна

Нагороджені: дипломами, якісною прикормкою від компанії «ІБІС», запасними комплектами оснастки (леска, крючки, дробинки) від магазину «Рибацький рай».

Номінація «BIG Fish»: Тиров Ігор із окунем, вагою 100 грамів.

Нагороджений: дипломом, контейнером «Baro Cook» для приготування їжі без вогню та диму (особистий подарунок від Стефогло Євгенія) та прикормкою від компанії «Fish Sport».

Особистий залік:

1-е місце – Гайдай Валерій

Нагороджений: дипломом, маховою вудкою від компанії «ІБІС», сумкою-холодильником із набором для пікніка (особистий подарунок одного із благодійників, прізвище за проханням не називаю), набором мила ручної роботи від Студії авторських подарунків «Трофім» (засновник Плугіна Наталія)

2-е місце – Висоцький Максим (хлопчик 12 років)

Нагороджений: дипломом, м’яким відром для приготування прикормки та прикормкою від компанії «ІБІС», запасними комплектами оснастки (леска, крючки, дробинки) від магазину «Рибацький рай», набором мила ручної роботи від Студії авторських подарунків «Трофім» (засновник Плугіна Наталія)

3-е місце – Сушко Олександр

Нагороджений: дипломом, великою кількістю прикормки від компанії «ІБІС», запасними комплектами оснастки (леска, крючки, дробинки) від магазину «Рибацький рай», набором мила ручної роботи від Студії авторських подарунків «Трофім» (засновник Плугіна Наталія).

Абсолютно усі дітки отримали набори «ЛЕГО».

 

 

 

Після нагородження усіх очікував смачнючий обід: молода картопелька із м’ясною підливкою, справжній козацький куліш зі шкварочками, сало із молоденького кабанчика, велика кількість свіжих овочів та зелені.

Висловлюю величезну подяку безпосереднім організаторам - Київському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на чолі із Ярославою Колобовою та ВГО «Громада рибалок України», на чолі із Андрієм Неліпою! Організація подібних заходів вимагає дуже багатьох зусиль, часу й наснаги!

Слова вдячності хочу висловити нашим спонсорам:

-          БФ «Мобілізація добра» (надали кошти для купівлі 50 шт махових вудлищ) та ТМ «Fanatik» (надали кошти для купівлі 50 шт оснасток та 60 порцій опаришу й хробаків). Завдячуючи цим компаніям, ми маємо чудові риболовні снасті для майбутніх заходів! Приємно, що керівництво цих компаній завжди йде на зустріч добрим ініціативам й без вагань вирішують всі питання з максимальною швидкістю!

 

-          Компанія «ІБІС» (надали 25 кг якісної прикормки та цінні призи)

 

-          Магазин «Рибацький рай» (надали достойну знижку для купівлі рибальського інвентаря та призи для нагороди)

 

-          Студія авторських подарунків «Трофім», засновник Плугіна Наталія (запашне мило для всієї сім’ї переможців просто неперевершене)

 

-          Компанія «Fish Sport» ( привезли прикорму й принади для риболовлі)

 

-          Благодійник Стефогло Євген (окрім особистого подарунку для номінації, завдячуючи йому, всі оснастки були заздалегідь підготовлені)

 

-          Благодійник із Харкова (чуйна людина, яка завжди допомагає нам в подібних заходах й не вимагає нічого взамін)

 

-          Вєдєнєєв В’ячеслав, який забезпечив фінансами купівлю солодощів для ранкового чаювання  

Звичайно ж, хочу сказати ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі усім волонтерам та суддівській колегії:

Шевченко Олександр (головний суддя), Баріновас Артур, Стефогло Євген, Брохін Сергій, Калиновський Андрій, Іванчук Олена, Іванчук Володимир, Радченко Олександр.

Дякуючи усім цим людям, свято відбулось на найвищому рівні!!!!

До нових зустрічей!!! 

Комментировать
Хвала і шана всім,хто залучився до цього заходу!
Молодці!
Дякуємо на доброму слові!
Огромное вам всем спсибо!!!
5*****
Было все супер!!!
Алене и всем ребятам ДЯКУЮ! ))))))))
Алёнка, спасибо тебе и твоему мужу за помощь! Вы большие умнички!!!
Рада личному знакомству ;-)
Взаимно-превзаимно!
Надеюсь не последний раз. На нас всегда можно рассчитывать :-)
Молодці,так тримати!
Велику повагу викликають люди які займаються подібними заходами.
Дякую, ми не збираємось зупинятись ;-)
...Молодцы,хорошее дело делаете.
Спасибо большое!
Да! Просто нет слов!!! Вы девчонки СУПЕР!!! В этом году с 1 января начал заниматься разведением черрвей, если будет нужно Дендробена Венета , постараюсь помочь.
Спасибо :-)
Черви всегда нужны, благодарю за информацию ;-)
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!