<= Софіївські ставкі =>


  В попередньому блозі я розповідав про мою першу риболовлю на ставках в селі в бабусі, з чого почалося моє захоплення цим хобі. Розповідь моя закінчилась тим, що становище ставків, на яких пройшло моє дитинство, дуже скрутне. Вода в ставках пересихає, вони заростають, перетворюються в БОЛОТО. ((( Сумно... Але завдяки значному снігопаду в цьому році кількість води в водоймах значно підвищилась. )) Саме це надихнуло мене на написання цієї розповіді.

   Село Софіївка знаходиться в Чернігівській області, приблизно 100 км. від Києва. На території села знаходиться два ставкі. Один називається "Старий",

інший -  "Новий" . Все просто. В наших водойомах поживає містер Карась.))

   Зима в цьому році виявилась дуже-дуже багата на сніг. Якщо в Києві не ходив транспорт, то село ЗАМЕЛО. Прийшла весна. Кінець квітня - початок травня. Я поїхав в село. Коли я прийшов на ставок, я не повірив своїм очам. Рівень води значно збільшився, на берегах сиділи рибалки ловили рибу. Я почав згадувати, як давно вже не було стільки води в ставках. Я пішов на інший, там така ж ситуація. На душі стало легше.

   Старий ставок.

 

 

 Новий ставок.

   Того ж дня я з двоюрідним братом вирушили порибалити. Карась в нас ловиться не великий, але попадаються як кажуть "НА ЛАДОШКУ". 

  Порибалили, як кажуть на славу. І рибу піймали,хоча це не головне,а головне - гарно відпочили та чудово провели час. Відкрили сезон 2013 в рідному селі, на ще рідніших водойомах. Пізніше я ще сам декілька раз ходив. Побалував бабусю на Пасхальні свята. ))))

 

 

 

    

     P.S.  Ось так зима врятувала наші ставкі.)

Комментировать
Ось така невеличка розповідь.)
Добра розповідь!
І бабуся- молодець!
Так,добра розповідь! Приєднусь!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!