Что такое невезет и как с этим бороться.


Доброго дня. 

Я думав вам відзвітувати, про гарний відпочинок у Білорусії, про гарну рибалку, та, нажаль у мене нічого не вийшло.Чого я не знаю, але рибалка у мене зовсім не вдалась.Може через погоду, може я був не достатньо готовий до неї, але мій дядя казав, що такого ще на цьому озері не було.

Мова малась йти про озеро, про яке я описував у бозі "Білорусь порадувала"

https://www.rybalka.com/mak793/blog/view/9508/

Тепер я взнав, що це водосховище Орлов-Шишево, нижче карта розміщення:

 

Так от, тут риба завжди ловилася, хоча б одиного, але зловити можна було.А це зовсім ні єдиної покльовки.Риба була, але не ловилася.Мій дядя. тут ще місяць ловив, казав клювала, а зараз що він просто не розуміє..

Ну я напишу, відзвітуюся, правда без риби буде.Та я думаю головне що відпочив(правда якби ще хоча б щось клюнуло, отримав би більше задоволення)

З вечора я почав готувати прикормку: 

 

1)горох, насіння, хлопья, пшенична каша, перловка-->у кофемолку=суха суміш готова.

2)поставив варити перлову кашу..в кінці варіння добавив ванільного ццукру і олії, щоб не злиплася..Але мій дядя говорить, що краще її запарювати, та я люблю варити

3)склав сумку зі снастями, одежою, і легким пайком..

Здається все, можна і на бокову..

4:30 підйом, за вікном ще темно, але ми вже і ще на ногах)

 На місці ми були десь біля 5:30, поки розклались, підкормили, вже було 6 годин ранку.Я підкормлював своєю сумішшю, дядя просто макухою..

Ранковий туман милував око:

 

Та як виявилося ні в мене ні в нього нічого не взяло. Глибина в місцях яких ми ловили 2-3 м, обривистий берег, віконця у кувшинках..

Ні поплавок ні я не ворушились  до 8, нічого, думаю піду до дяді, як виявилося у нього теж безрезультатно! 

 Думаю треба міняти місце, а разом і з місцем я змінив стиль риболовлі. спробував закидушки, та ще й думав проексперементую, на одну кормушку я замісив свою прикормку, на другу куплену фірми РИБАЧОК Універсальну. Як наживку взяв пінопластовий шарік з ароматом ванілі і черв"яка, на другу опариш і черв"яка.Та всі мої старання були марними нічого не клюнуло,нічого не підійшло..

 

Потім я ще походив навколо берега пробував позакидати у різні місця, як виявилося це теж без результатів...

Що до Дяді, так він за всю рибалку зловив здесяток плотвичок  на перловку і все.

"Я не розумію, що з цим озером" -слова дяді. Тай і я. А що саме тут не так, може ви підскажете? Може я не таку підкормку вибрав, чи неправильно перловку зготував?

 

Дякую, і хотілося би сказати, не плануйте на майбутне, яку ви спіймаєте рибу.От я намріяв про велику рибу, а на справді залишився з нічим.Тут закінчити гарно було б словами солдата Швейка:

Бусть будет, так как будет

Ведь как-нибудь, да будет,

Ведь быть такого небыло,

Что б не было б никак..

П.С. Вибачте за помилки) 

 

Комментировать
Ну не всегда не везет, иногда бывает и на старуху проруха
ну бывает у всех так.есть и свои плюсы-сменить обстановку,побывать на других водоёмах,а рыба-она будет,не здесь так в другом месте клюнет,не сейчас так попозжа)))...сам был вчера в "суперрыбном" месте-еле 2 красноперки поймал,а 2 месяца тому-взаброс было
Бацька Лукашенко запретил местной рыбе клевать у не граждан Белоруссии .А чем еще объяснить ?
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!