Київ.Оболонь


Привіт усім любителям риболовлі.


Минуло багато часу,з останнього моєго запису в блогах.Можливо був зайнятий,а можливо і нічого було цікавого розповісти. Плачет

До даного блогу дуже підходить така приказка "Все що не робиться,робиться до кращого".Отож... 

Оболонь 2013р. Я розповідав у попередніх своіх записах що є такі озера в районі оболоні(Опічень(Йорданське), Кирилівське,Вербне) Розповідав,яка тут риба є,яка іі поведінка, і що у мене попадалося.(https://www.rybalka.com/mak793/blog/view/10895/)

Влітку 2015 я переіхав сюди жити,не на озера... в районСмеётся І час від часу мав можливість порибалити з самого ранку,так як до озера 10 хвилин пройтися.Спочатку спроби бажали кращого:плотвички,краснопірки,було багато верховодів і манюсінькі підлящики,лискавки як я їх називаю.Тоді я дізнався від старенького рибацюги що тут карась Є,але він примхливий і полюбляє запах часнику.Я зрозумівши тонкий натяк, наварив перлової каші,видавив декілька зубчиків часнику і з цією гремучою сумішшю пішов бомбити трофеїв)

І дійсно так,моі старання не були марними.Попалися декілька карасиків,гарненькі,і на диво смачні.

 

 Я не особо любитель смаженоі рибки,але ця..просто танула в роті і ніякого запаху і присмаку тини і болота.

 Закінчилося тепле літо,далі осінь,сесія,екзамени,весілля,робота, особливо часу вибратися не було.

 

І ось вже 2016 я знову вирішую відвідати старі місця.

Нажаль, не все склалося так як хотілося.На моєму старому місці карась так і не показався.Ні на перлову,ні на черяка,ні на опариша.
Засмучений і втративши всі надіі я пішов вздовж берега,придивитися собі інше фартовіше місце..
Це був будній деньблизько третьої години,здавалося не час для серйозноі рибалки,я замітив,що у очереті ходить риба,дай думаю спробую.Чер'як+опариш-вудочки у воді.Довго чекати не довелося.І перша краснопірка "нереальних" розмірів,мабуть менше сірника,звичайно я іі відпустив у воду.Робити дома нічого,думаю,посиджу.Тільки відвернувшись,як це завжди буває,там де був червяк поплавка немає..Я спочатку подумав,що то теж мальок бавиться, потягнув..а там там карась "ребята,карась,здаравенний карась!!!!!".А у мене поводки,а він великий.Не піддаючись паніці япідтягнув його до берега.. я був на сьомому небі від щастя.Є таки вони тут, є)
Ще трошки посидівши я спіймав ще одного,і штуки 3 зійшло..надто рано тягнув,все нетерпілося іх піймати..

Ось так я відкрив для себе нову точку.

Через тиждень я знову вирішую піти не вранці,а у день.Після чергування,йду уже на нове місце.І знову,знову продовжує тут клювати і ловитися карась.
Наживка-черв"як, прикорм- молоте насіння+ манка+ прикормка фірми 
Brain Carassius)

 

Результат:


6.07.2015

Я знову після чергування,думав поповнити список своіх трофеів. А чом би не спробувати половити на перлову з часником.Та про всяк випадок вирішив зайти і купити черячка.З моїм везінням на оболоні був закритий ларьочок(графік там не зрозумілий,коли треба він не працює,а коли просто мимо проходиш завжди відчинений.) ризикувати не хотів,на Мінську...

І ось я у повному озброєнні йду до мети.Прийшов,нікого немає,але вичищенно(До того там було маленьке віконце тільки)А це відкритий простір і видно що карась чи щось таке "рибоподібне" риється в муловіі бульки кругом.Все таки буде кльов.. Замісив прикормку( молоте насіння+ манка+ прикормка фірми Brain Carassius.)Тільки при кормив,тільки закинув,не встигло навіть клюнути..підходить ще один любитель рибалки..Обалдел
-ну що?Як клює?
-Та я тільки прийшов..
-Нажаль, прийдеться піти..
Так це було його місце,це він його почистив зарання, щоб було зручно ловити.Прийдеться йти..прикормки шкода..
Але на цьому рибалка не скінчилася.Ми познайомилися,поговрили по душам,я розказав все що знаю і все що бачив і він поділився своїм досвідом,обмінялися телефонами,щоб наступного разу не було таких курйозів..

Потім він мені показав ще одне місце,яке з берега не видно було.Я перебрався туди.Місце дійсно теж гарне,але прохід через воду, муляку, без чобіт не дуже приємно ..Проліз, сів,і там ще прикормив,та кльову так і не побачив,а мужик за цей час вже два карасика встиг витягнути..Плачет

Марно сидіти не хотілося,пішов я на своє колишнє місце..може хоч краснопірку і підлящики зловлю.

Висипав все що лишилося з прикормки і закинув на перловку.Раз і поплавок під водою,тягну,там плотвичка.Знову кидок і ще одна.Так я нашморгав трішки плтовичок,один підлящик,дрібнота не клювала,так як і не клювало на черяка.
У 16:00 кльов зовсім ослаб і я пішов додому.

Дома дістав з морозильника ще трошки риби і частину посмажив,а інша частина пішла на юшку.Так би мовити, до рибного четверга підготувався.


Дружина була дуже задоволена,такими стравами,особливо коли приходиш з роботи,а дома і юшка і рибка смаженаОбалдел

 

Ось такими враженнями я хотів поділитися.Поважайте працю і старання інших,дотримуйтеся риболовної єтики,не наривайтесь на конфлікти,адже все можна вирішити спокійно,і тоді вам обовязково пощастить,навіть якщо щось іде не по плану)

Дякую,НХНЧ)

 

Комментировать
Родители живут в одном из синих домов. Батя успешно ловит на перловку и картоху, так же для отсечения мелочи иногда работает кукуруза. Линь только на пучек красного (реже на картошку). Сазанчики попадаются все реже...
Ну линок мені не попадався, а хотілося би...А на картошку можна буде спробувати + додати творогу і рубаних червяків, той там і линок попадеться)
Дуже гарний блог, прочитав із задоволенням, дякую.
Мне понравилось пятерик держи от меня
Душевный блог, пять однозначно.
Круто а как с вами сзвонится сходить?
Теж живу в районі цих озер. Риба є вся що у Дніпрі плюс карп, але не рекомендую іі вживати. Зливають весь непотріб...
Так куди тільки щось і не стікає..
Спорити не буду, не знаю.Просто я по власному досвіді куштував, і тьфу-тьфу-тьфу..тук-тук-тук.. нічого не було..І навіть порівнюючи рибу з оз.Тягле, вона так швидко не псується і немає неприємного запаху і присмаку.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!