Рушайте у пригоди з міцним мотонавігатором zumo XT2 від Garmin


Garmin оголосила про випуск нового GPS-навігатора для мотоциклістів zumo XT2


zumo XT2 - це оновлена версія популярного мотоциклетного комп’ютера zumo XT, який став ще досконалішим завдяки новим функціям та можливостям. Порівняно з попередником новинка пропонує на 15% більший та на 5% яскравіший 6-дюймовий сенсорний дисплей, з яким можна комфортно працювати в рукавичках та під дощем.


Оскільки прилад розроблено для використання у позашляхових поїздках за несприятливих погодних умов, він здобув ефективний ступінь водозахисту IPX7 та високу стійкість до вібрації від керма, на противагу не пристосованим до важких умов смартфонам. Байкерам, які подорожують з товаришами, функція Group Ride Mobile 1* дозволить відстежувати місцеположення кожного учасника поїздки за допомогою програми Tread® або аксесуара Group Ride Radio 2* (продається окремо). Крім того, Group Ride Radio дає змогу спілкуватися з друзями за відсутності стільникового покриття.


"Ми впевнені, що zumo XT з його великим та надзвичайно яскравим екраном швидко стане улюбленим компаньйоном мотоциклістів у їхніх пригодах. Він дарує райдерам, яким подобається швидкість і відчуття дороги під колесами, можливість знаходити туристичні місця та краєвиди, що зачаровують, поодаль від нудних автомагістралей та шосе. Завдяки міцній та надійній конструкції пристрій надає свободу у дослідженні місцевості, дозволяючи не турбуватись за його збереженість". 


- Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.



Функції zumo для найкращих вражень від поїздок


Мотоциклетний GPS-навігатор zumo XT2 пропонує низку інноваційних функцій для мотоциклістів, за допомогою яких забезпечується особливий рівень задоволення від подорожей по дорогах та по бездоріжжю.


● Переглядайте популярні маршрути від інших байкерів, а також супутникові знімки Birdseye Direct з високою роздільною здатністю без передплати, й відкривайте для себе нові цікаві маршрути.

● Важлива інформація про хід поїздки, включно зі швидкістю, прискоренням, сповільненням, висотою та іншими даними у програмі для смартфона Tread допоможуть зробити мандрівку більш захопливою та комфортною. Після поїздки у додатку Tread також можна переглянути звіт з усіма подробицями.

● Відстежуйте місцеположення товаришів на дорозі за допомогою функції Group Ride Mobile у додатку Tread або за допомогою аксесуара Group Ride Radio (продається окремо).

● Прокладайте звивисті маршрути в обхід нудних автомагістралей за допомогою функції Garmin Adventurous Routing, щоб знайти пагорби, повороти та цікаві локації. Налаштуйте подорож відповідно до рівня своїх навичок, використовуючи чотири варіанти складності маршруту.

● Керуйте треками та маршрутами на смартфоні або безпосередньо на навігаторі zūmo XT2, також отримуйте доступ до інформації про трафік, погоду та смартповідомлення в режимі реального часу, сполучивши прилад з додатком Tread.

● Слухайте підказки навігатора zūmo XT2 або потокову музику та здійснюйте телефонні виклики у режимі "без рук" за допомогою сумісної Bluetooth® гарнітури або шолома (не входять до комплекту), підключених до сумісного смартфона.

● Пристрій дозволить покращити інформованість про дорожні обставини за допомогою корисних оповіщень на маршруті, наприклад, про круті повороти та зміни швидкості, світлофори та дорожні камери 3*.



Ваш помічник на дорозі


Байкери можуть скористатись перевагами сумісного використання zumo XT2 разом з широким спектром виробів Garmin, які допоможуть підвищити безпеку та отримати більше приємних вражень від пригод. Під’єднайте до zūmo XT2 сумісний супутниковий комунікатор inReach® 4*, щоб отримати доступ до двостороннього обміну повідомленнями, даними місцеположення та функції SOS у разі виникнення надзвичайної ситуації. Керуйте 12-вольтовою електронікою мотоцикла прямо з екрана навігатора zumo, під’єднавши цифровий перемикач Garmin PowerSwitch™, який потрібно докупити окремо.



1* Для відстеження місцеположення за допомогою Group Ride Mobile кожен учасник подорожі має запустити програму Tread на сумісному смартфоні з технологією BLUETOOTH® і активним стільниковим з'єднанням.


2* Групове відстеження за допомогою аксесуара Group Ride Radio доступне при сумісному використанні навігатора zumo XT2 та програми Tread. Для групового відстеження та роботи мікрофона з функцією push-to-talk потрібне підключення до електромережі автомобіля.


3* Попередження про червоне світло та камери контролю швидкості доступні не в усіх регіонах.


4* Необхідна активна супутникова підписка. Деякі країни регулюють або забороняють використання пристроїв супутникового зв'язку. Користувач несе відповідальність за знання та дотримання всіх застосовних законів у країнах, де планується використання пристрою.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!