Розвідка на весняного річкового карася


Перша весняна вилазка на карася завжди непередбачувана і стає сюрпризом, бо не знаєш, на що чекати. Чи буде кльов, чи буде прольот. Так і цього разу їхали, так би мовити, навгадь. Але ж погода гарна, фаза місяця теж вроді норм:), ще й до того ж вихідний, та й місяць травень ніби по карасю норм, а тут як надивишся ваших карасів в блогах, то де вдома всидиш:)

Рішення прийнято остаточно і оскарженню не підлягає: наша дружна кумпанія їде на річку. За пів годинки дороги - ми на місці. П'ята ранку, туман, тиша, благодать.... Деякі рибачки сидять, ще з вечора і кажуть, що ніц не клює. Настрій звичайно опускається, але ж не їхати додому. Кормаки летять у воду з фірменими кашами fish&дерть і чекаємо. Вже б і пора клювати, а воно не хоче. Може давлєніє? Вже сьома ранку, а його нема. Ті, що з вечора вже по-троху розходяться.  Аж тут перша покльовка, і о чудо... на березі гарний карась, явно за півкіло! 

Але інтенсивного кльову так і не було. Карасики прокльовували, але дуже рідко. Менше з тим цікавіше було чекати покльовки, коли сидиш, думаєш, чекаєш, а тут бздиииииинь. І так ми посиділи до обіду і поїхали додому, рибка брала гарна, але дуже не часто. Вся наша компанія отримала гарний заряд на тиждень, позитивні емоції, відпочинок на природі, тай без рибки ніхто не залишився:) Всім НХНЛ!!! Хай ловиться!

Комментировать
Дуже гарний результат !
Дякую, я старався!
Це річка чи ставок?
Це річка. Щоб я хотів, щоб у місцевих ставках такі карасі ловилися. В цій річці є карась, короп, амур, толстолоб, верховодка, плотва, краснопірка, окунь, щука, судак, сом, раки, і.т.п., ляща не має
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!