У Дніпро випустили майже півтора мільйона стерляді


У пониззя Дніпра випустили 1,427 млн мальків стерляді. Цю рибу розводять на Дніпровському осетровом заводі в Білозерському районі Херсонської області. Осетрові та деякі інші сорти риб збереглися в Дніпрі тільки завдяки штучному риборозведенню – в природі вони майже не розмножуються з часу будівництва Каховської ГЕС.

"Якщо б не рибні заводи, то в Дніпрі вже давно не залишилося б стерляді, севрюги, товстолобика", - зазначив начальник департаменту екології Херсонської облдержадміністрації Юрій Попутько.

Восени в Херсонській області планують також зарибнити Дніпро-Бузький лиман, у який випустять мальків білого амура, коропа та товстолобика.

 

Комментировать
Супер!!! Вот бы в Киеве так делали.
вечеря у хижака була смачною ))) ще й грошей вкрали...
Абсолютно в точку(Dozvil)
Самий цікавий момент, те що за сюжет не було процесу зважування. Із ставу по лотку і по трубах в прорізь, із прорізі підсаками в Дніпро... Хоча рибовод заявляє що стерлядь грузиться в прорізі де буде потім зважуватися.? Далі хлопці черпають підсаками???
Якщо врахувати СШМ = 2-3г то висаджено 2,9-4,3 тони стерляді?!? В цій прорізі в літній час нада місяць возити і зарибляти...
Бомба! Вот такие дела нужно показывать на всех каналах, а не разжиревшие рожи депутатов.Если все было по-честному и это отчет не на бумаге,то удовлетворен. Спасибо СПЕЦКОРУ.
Справа-хороша,але більше схиляюсь до скептицизму.Бо віри повноі-нема.Тим більше-фахівці он кажуть,шо якось все то-досить підозріло виклядає в плані дійсноі к-ті/ваги...
Звісно, що повної віри немає, алеж хоть щось таки в річку піде.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!