Укргідрометцентр. В Україну прийшло значне похолодання. Вночі - до -20° морозу


Вдень, 8 січня, на території України утримається морозна погода без опадів. Середня температура вдень становитиме 3°-8° морозу, тільки вона на півдні країни буде теплішою, де температура підвищиться до +4°.


Щодо нічної температури, то на північному сході України вона опуститься до -20°. Водночас в інших регіонах України буде на рівні - 9°-14°. У Києві денна температура на рівні від 4° до 6° тепла, а вночі вона знизиться до 10° морозу.


Погода 8 січня, морози в Україні, погода в Україні, заморозки в Україні, коли настануть холоди в Україні, мінусова температура в Україні, погода в січні


Погода в Україні 8 січня

Фото: Укргідрометцентр


У понеділок, 9 січня, синоптики прогнозують в Україні морозну погоду без опадів. Найхолодніше буде на півночі та сході країни. Тут вдень температура опуститься до -5°-9°, а вночі стовпчики термометрів покажуть від 10° до 16° морозу.


На заході країни вдень буде від 5° до 7° тепла, а вночі - від 0° до 2° морозу. Водночас на півдні нічна температура опуститься до -10°, а денна становитиме від -2° до +1° градуса. У центрі України також буде холодно: вдень - до -5°, уночі - до -11°.


Погода в Україні 9 січня

Фото: Укргідрометцентр


10 січня у західних регіонах України очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Однак денна температура збільшиться до 5°-7° тепла, а нічна до + 2°. У решті областей України опадів не очікується.


На сході нічна температура сягатиме 13° морозу, а вдень до -8°. На півночі вночі буде до 11° морозу, а вдень -5°. На півдні та в центрі вночі буде до 6° морозу. Денна температура у центрі опуститься до -5°, але в півдні навпаки підвищиться до +1°+5°.


Погода в Україні 10 січня

Фото: Укргідрометцентр


Дуже схожа погода з такими самими температурними показниками має зберегтися в Україні та в середу, 11 січня. Опади у вигляді мокрого снігу випадуть лише на заході країни.


Погода в Україні 11 січня

Фото: Укргідрометцентр


12 січня по всій території України буде трохи тепліше, без опадів. У середньому нічна температура становитиме 4°-8° морозу, а денна - від 3° до 7° морозу на півночі, сході та в центрі, а на заході та півдні вона підніметься до 4° тепла.


Погода в Україні 11 січня

Фото: Укргідрометцентр


Джерело: Український гідрометеорологічний центр

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!