Бінокль з далекоміром Leica Geovid Pro: еволюція продовжується


У 1992 році компанія Leica представила раніше небачений оптичний прилад - бінокль з інтегрованим електронним компасом та лазерним далекоміром. Модель 7×42 Geovid могла вимірювати відстань до 1500 метрів. Коштував бінокль астрономічних грошей - $6'000, але став піонером у новому секторі започаткував цілу серію оптичних приладів з інтегрованим далекоміром.


У 2013 році Leica знову поставила рекорд, випустивши Geovid HD-B зі швидкістю спрацьовування далекоміра 0,2 секунди, дальністю вимірювань 1800 метрів і балістичною системою розрахунків Advanced Ballistic Compensation, запрограмованою на 12 найбільш популярних мисливських боєприпасів.



Далі багато років розвивалося суперництво між Leica, Swarovski (EL Range) та Victory (F 8×42 та F 10×42). Але, на думку експертів, найновіший бінокль Leica Geovid Pro поставив крапку в цій суперечці - модель з характеристиками 8х32 має відстань вимірів до 2000 метрів і важить лише 850 грам. Модель сумісна з гаджетами по Bluetooth, нові додатки забезпечують максимально точні балістичні розрахунки,

Найсучасніший бінокль Geovid Pro із вбудованим далекоміром від Leica коштує вдвічі менше, ніж перша модель - $2'899.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!