Слотс Сіті: огляд ігрової платформи


Ігровий клуб належить до категорії платформ з ліцензією державного зразку. Бренд має ліцензію України, яка контролює ігровий процес, забезпечує чесність та безпечність для кожного клієнта. Реєстрація на порталі можливе через вказанням мобільного номеру або електронної пошти. Також є варіант авторизації через Google+. Вхід доступний через офіційний портал та дзеркало slots city.


Як зареєструватися на порталі?


Повнолітні гравці можуть створити аккаунт та користуватися його перевагами. Вік гемблер має підтвердити через прикріплення скану паспорта. Після переходу в розділ реєстрації відкривається спеціальна форма. Її потрібно заповнити, після чого відривається доступ до азартного софту на гроші.


У реєстраційній формі потрібно ввести:

- номер мобільного телефону або електронну пошту. Це мають бути актуальні контакти, які варто підтвердити для ідентифікації гравця;

- пароль. Згенеруйте простий та надійний пароль;

- підтвердити повноліття.

Також ви маєте ознайомитися з внутрішніми правилами платформи. Лише з їх дотриманням ви можете розраховувати на примноження капіталу. 


Поповнення рахунку для доступу до ігрових автоматів на гроші


Після реєстрації та авторизації на дзеркалі slots city ви можете поповнити рахунок. Мінімальна сума становить 200₴. Щоб скористатися перевагами азартного закладу з реальними прибутками, оберіть найвигідніший платіжний інструмент. Це можуть бути банківські картки Віза, МастерКард або система Apple пей.

Читати більше: http://pravda.if.ua/nadijni-bukmekerski-kontory-ukrayiny-z-liczenziyeyu/


Покрокова інструкція


Алгоритм поповнення рахунку буде наступне:

1. Авторизація на порталі. Перехід до розділу каса.

2. Вибір платіжної системи із запропонованих.

3. Вказання суми виведення коштів. Мінімально ви поповнюєте рахунок від 200₴.

4. Введення даних банківської карти.

5. Клікайте сплатити, після чого гроші надходять на ваш рахунок.

Термін транзакцій залежить від обраного платіжного сервісу та умов його використання. Максимально за 1 грошову операцію ви можете поповнити рахунок на 50 000₴.


Доступні ігрові автомати


Колекція слотів представлена різними форматами емуляторів, які визначають гідні параметри заробітку. Клієнтам пропонують відразу дві версії азартних форматів - безкоштовно та на реальні гроші. Ви маєте визначитися з поставленими цілями перед вибором формату.


На порталі ви знайдете:

- класичні апарати. Ця категорія включає прості умови, зменшену кількість активних ліній. Ігрові поля переважно не перевищують 5 ланцюгів;

- новинки. Ця категорія передбачає топові розробки емуляторів, які останніми з'явилися в колекціях топових розробників. Оскільки вони з'явилися відносно нещодавно, формати гемблінга можуть передбачати гідні технічні особливості;

- відеослоти. В таких форматах передбачають насичену графіку, яка допомагає максимально швидко поринути в атмосферу азартно пригоди;

- ігри з джекпотом. У них фіксують прогресивні джекпоти, на які можливо розраховувати шляхом періодичних обертів барабанів;

- рулетки. Популярна настільна гра, яка визначається зрозумілими правилами та гідними шансами на виграш. Ви можете обертати рулетку та отримувати множники ставок з кожним вдалим прогнозом.


Саме Слотс Сіті може стати вашою улюбленою платформою для дозвілля та реального примноження капіталу. Долучайтеся до якісного гемблінга та використовуйте все перспективи заробітку в гривнях. 

Читати також: https://visnyk.lutsk.ua/news/first-hand/72809-oglyad-bukmyekyerskoyi-kontori-sportliga-v-ukrayini/

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!