DuraScent Octopus: Gamakatsu впроваджує свої інновації на ринок м’яких приманок


Gamakatsu DuraScent Octopus (октопус, восьминіг) забезпечує вісім ніжок надзвичайно міцної та енергійної дії у водні шляхи від узбережжя до узбережжя та за його межами, спокушаючи рибу своєю хвилеподібною природною дією. Розмір 3.81 см. (1.5 дюйма) наповнений ароматом креветок (shrimp) і ідеально підходить для націлювання на кокані, форель, окуня та панфіша (kokanee, trout, bass and panfish). Розмір 11.43 см. (4.5 дюйма) містить натуральну суміш екстракту справжніх кальмарів (squid) і ідеально підходить для лосося (salmon) та більшості інших видів. Закріпіть його за улюбленим хитром або флешером, і природна дія та екстремальний аромат допоможуть викликати більше ударів. 15.24 сантиметровий (6-дюймовий) розмір відмінно підходить для націлювання на широкий спектр більшості донних риб, таких як палтус (halibut).



Характеристики Gamakatsu DuraScent Octopus:


Наповнений натуральною сумішшю привабливого рибного аромату

Надзвичайно міцний, служить довше, ніж традиційний м’який пластик

Суперм'який еластомер розтягується в шість разів більше своєї довжини

Плавкий матеріал плаває, забезпечуючи реальний вигляд

Нетоксична формула без пластизолю та фталатів

Аромат можна "освіжити", добре розтягнувши їх

Запах: креветки (1.5 дюйма), кальмари (4.5 і 6 дюймів)

Кольори: Pink, Orange, Chartreuse, Red, Green Glow, UV Pearl, UV Holo

Кількість/уп.: 1.5 дюйма (5), 4.5 дюйма (4), 6 дюймів (2)



Про Gamakatsu


Починаючи як найменший виробник рибальських гачків у Японії в 1955 році, Gamakatsu® Ltd розвинувся, щоб стати провідним виробником гачків у світі. Протягом багатьох років оновлення виробництва та передові інновації сприяли злету Gamakatsu® USA як провідного виробника рибальських гачків, одягу та предметів, пов’язаних із риболовлею. Коли рибалки купують гачки Gamakatsu®, вони купують оригінальний продукт, виготовлений виключно Gamakatsu®. Gamakatsu® постійно тестує нові матеріали та прагне вдосконалити свою продукцію, що вже встановлює стандарт для решти галузі.


Підібрати уловисту та ефективну ароматизовану силіконову приманку на хижака та купити силиконовые приманки ви можете в інтернет магазині Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!