Вихідний на водоймі.


      Усі ми прагнемо  насолоди.  Але вона може бути  різна. Хтось  летить  на двоколісному  по магістралі, хтось долає хвилі на човні, а дехто  вже «гарно вмазав» і ледь тримається на землі. І головне, всі відчувають себе «добре».  Час досить швидко плине, і тому не варто втрачати можливість побути на природі.

      Не буду вказувати подробиці, скажу так: я звичайний чоловік, потрапив на  звичайну водойму.  Територія поблизу водойми, трохи   захаращена непотребом, бридкими  відходами потрощеної цивілізації. А ще  тут багато слідів  вигулу домашніх тварин.Отож це місце відпочинку багатьох.  Поряд виріс новий масив. І його мешканцям потрібно десь відпочивати.  Час від часу я  тут буваю.

      Сьогодні ранок, по-особливому, виразний. Один з тих вихідних ранків, коли прокидаєшся ще в ночі, і за хвилину до дзвонів будильника.  На початку літа, коли літо вже усміхається тобі тепло й привітно, все виглядає яскравіще. Мабуть так швидко росте все живе, що не встигає забруднитися.  Доволі прозора вода ще не встигла зацвісти.

       Рожеве сонце ще тільки починало відриватися від горизонту, а ми вже були на місці, та махали вудками.  Ми навіть не снідали, щоб не втрачати часу. З початком цього сезону, було придбано нову жилку YGK  та флюрокарбон зі знижкою від FishingStock.  Отже було цікаво це випробувати. І результат тестування виявився високим.

      Коли всі  маневрування  були закінчені, залишалося тільки підібрати приманку та  чекати, коли клюне.  У цю ранкову пору  було дуже тихо, і відразу видно, де вештається риба.

      Потроху починало  клювати.   Рибу  підсікали та витягали з води. Це були переважно судаки. А ще попадався йорш. Небажаний на зустріч, але що поробиш.  Рибу в дозволеній кількості та розмірі ми  ховали у термосумку, там було прохолодно та закрито від мух.  Добрий судак як смажений, так і в юшці. А в морській рибі, кажуть, багато ртуті.

 


      Риболовля для мене свято. В клопітному житті міста залишається мало часу на відпочинок на природі. Отже, з нетерпінням чекаю цього часу, коли знову опиняюся на природі за улюбленим заняттям. Маю також надію, що відвідувачі природи не полишають за собою сміття. 

 

 

Комментировать
....і так хочеться щоб це свято під назвою рибалка не закінчувалося ніколи!)
Чудово,Саш!
Мелодійно так-украінською...
Видать,не даремно я вас тута муштрую вже років з 5.
Пи.Си. Шось ти троохи схуднув...
Гарні кликасті, та ще й українською! Від мене 5+!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!