Миклашів


Доброго часу доби.Подмигивает

 

Цієї пятниці з друзями вибрались на рибалку. Місце вибирали заздалегідь - друг, почитавши форуми, відгуки, звіти, взнавши ціни, вибрав с. Миклашів(https://maps.google.com.ua/maps?t=h&ll=49.8449376,24.231939&spn=0.0331585,0.0685606&q=49%C2%B050'47.2%22N+24%C2%B014'11.4%22E&cid=0x0&output=classic&dg=opt
).

Невеличке село неподалік Львова. Відразу скажу про те, як ми добирались - просто жахливо. Дорога - повна її відсутність. Ми звернули з вулиці Личаківської у Львові на тракт Глинянський, і далі прямо-прямо - цією дорогою краще не їхати. Швидше буде поїхати через Винники. Дорога буде, дещо, довшою - проте доїхати можна швидше і без шкоди для авто)

 

Добрались до місця десь близько 6:00. Радувало те, що на озері не було людно - погода була не кльова. Напередодні випав дощ. Було прохолодно і вітряно. Мабуть тому на озері, крім нас, майже нікого не було.

 

Розклались. Задумано було ловити карпа. Тому змонтували три спінінги. Оснастили кормушками і бойлами. Закинули. Стали чекати. Чекати довелось...довгоХмурый. Розвели вогонь - він був доречним в таку погоду.

 

Щоб якось разрадити очікування змонтували ще три поплавочних вудочки. Поплавок, на диво, почав відразу радувати окоСмеётся. Хоч і на гачку опинялась невеличка плотвичка - процес бадьорив і піднімав настрій)

 

Обід. Температура повітря, дещо, підвищилась. На небі можна було, інколи, побачити обриси сонця серед густих сірих хмар. Почали "змотувати вудочки"... І ось, довгоочікуваний сигнал порушив тишу. До хвилини часу і на траві, нагло хапаючи чи то повітря чи то каплі роси, опинився карась розміром з долоню. Також красі кинули оком на поплавочні вудочки. 

Нехотячи зібрались...

 

Підсумок.

Місце - озерце в с.Миклашів.

Дорога - жахлива.

Ціна - 150 грн. за 6 вудилищ. 20 грн. за вїзд машини.

Результат - позитивний настрій на цілий тиждень від проведеного часу з друзями. 5 карасів. Більше десятка платвички відпущеної в рідну стихію.

 

Комментировать
гарний на вид ставок,але ціна 150 грн не відповідна до розміра риби яка клює,хоча головне пизитивний настрій.
Так ставок гарний, за ціну також думаю, що це занадто
дійсно дорого...
можливо якщо б не погода, улов був би кращим)
повністю згідний)
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший на работе.
Колеги, риба там "Зачётных" розмірів, просто погода була "не кльова". http://www.active.lviv.ua/topic-t156.html. І рибалка там по ціні не дуже дорога, їх там було три рибака. Ось такі там ціни http://www.active.lviv.ua/topic-t107.html
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!