Безмотилка


В туман не клює і це практично так і є. Була думка, що хоч щука буде трішки активною, але ні. Приїхали на водойму, а там вже стояло з сотню жерлиць...можливо більше і тому бажання ставити свої зникло. Та й ті що стояли - стояли мертво. Бачив лише одну щучку десь на півкіло що спіймали.


Балансир мовчав наглухо. Більше півсотні лунок - жодного клювання. Судак ніби вимер.


Окунь також в ступорі - п'ять різних балансирів та декілька блешень результату не принесли. Що ж, спробуємо безмотилку - безвихідь...


 Deeper рибу малював разом з опусканням безмотилки...трішкі підтягує течія тому мормиху відносить в сторону.



Ледь дістала дно - клювання, мірний окунь сів за кінчик губи. Початок є, але дико заплутую волосінь на льоду, три вузли, доводиться близько трьох метрів відрізати і вже не вистачає дістати дно. Але завжди маю про запас. На цей раз ставлю Sunline Super 0.3 в міліметрах 0.09 - для помірного окуня саме те. Наступна лунка - ще один, а далі тиша. Доводилось вимучувати окуня одного на 10-15 лунок. Причому клювання і спротив досить потужні та жваві, але дуже рідкісні як для початку сезону лову - не глухозим'я наче. 



Так і час пролетів, трішки насмикав, але це не те, що хотілось. Сподіваюсь, якщо лід не розтане ще натрапимо на активного судака чи хоча б окуня. 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!