Злам погоди


Вранці о 04.00 +8 та туман, а з 10.00 спека і хмарки...за ніч та ранок вода впала майже на 20 см - все, що могло зіграти проти - зіграло, риба рот закрила наглухо.

Доночники - пусто, береговикі на джиг - сумно, навіть ночувавший на острові рибалка замерз і так нічого не спіймав на донки та перемет...картина маслом, але ми вперті...

Перша точка: карман під берегом з глибиною 5+ та корчиками, помірною течією та 100% присутністю судака приносить пару недомірків майже на початку риболовлі з хорошими клюваннями. Зараз попре...але болт на 17 з досить мілкою різьбою...

Клювання продовжились, але нічого цікавішого за півкіло зловити не вдалося.

Переходимо на другу точку: канава 6+ з виходом на русло, декількома локальними, але дуже міцними корчами і дикою течією (пробивалась 45+), та двома сходинками в березі з перепадом з 2 на 3 та з 4 на 5 де відмінно стукало 30 + приманка...шикарне місце з раніше піднятими судаками 2-3-4+ приносить лише декілька об'їдених приманок, пару зачепів, відгризені два хвости select easy shad та keitech swing impact.

Сумно...товариш задумливо підводить приманку майже до човна з підвисанням...і в парі метрів у відвіс отримує потяжку від якої Tiro MR 14-40 різко загинає в воду і лунає дзвінкий Бздинь!

Лопнув шнур 1.2 по япошці...

Рибу не бачили та думки розділились: судак 5 + та щука 1.5 - я топив за щуку...

Далі тиша, пле є ще запасна точка.

Точка 3: злиття двох течій в одну канаву з виходом на косу, береговим схилом, барханами та локальними корчами. Фонові глибини як показав deeper навіть 8+



В таких місцях інколи бувають справжні мегалодони...і це не жарт.

Але є одне але: ніколи не лови судака з першого закиду на новій точці. Ну такі ці рибалки з прибамбасами. Товариш з першого закиду, на третьому підмотуванні тулить підкілушку.

По моєму безнадійному погляду він зрозумів все. Шютка...

Так як менше кіла то мальок - швиденько топимо і далі пробиваємо точку.

Клювало та ловилося на: keitech - swing та shiner; select - freek та fetish; bass assasin та tioga, а також keitech crazy flapper, адже раки линяють і вони до смаку судакам.

Близько десятка підняли - втопили від півкіло до підкіло...на жаль нічого достойного.

На всіх точках працював основним робочим комплектом Skyline 10-35 та Stradic 5000 на шнурі 1.0

Груз від 18 до 44+ приманка.

Відбій чітко в руку, клювання - не проспиш навіть якщо задрімаєш.

Далі спека стала нестерпною, тож склали спінінги і прийняли водні процедури - холодна дніпровська водичка зарядила енергією і не дала дрімати по дорозі додому.

Обов'язково ще тут поджигуємо, а сьогодні навідпускались і отримали масу вражень.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!