Легкий тюнінг Parsun T2,6С BMS


Вітання усім! Можливо комусь стане в нагоді наступна інформація.

В період, коли вода тверда, а "пінгвін" з мене так собі Подмигивает, зайнявся вдосконаленням свого Parsunа.

Налаштував карбюратор - опустив трохи голку, на заводських налаштуваннях була піднята по максимуму, тому свічу часто закидало. Ну і встановив паливний фільтр з новим бензо-маслостійким шлангом. Із великого різноманіття паливних фільтрів, обрав циліндричний з відстійником. По відгукам, дуже практичний фільтр, на дні якого збиратиметься дрібне сміття та вода, яка випадково потрапила у бак з бензином. Що також порадувало, фільтр гармонічно вписався в дуже обділений вільним простором "інтер'єр" під кришкою двигуна. 

Тепер не можу дочекатись відкриття навігаціїї та перевірити, чи з правильного місця руки ростуть Клёвый

Надіюсь, що так Смеётся і на відкритті сезону моторчик порадує!

На черзі тюнінг нової КМ300Д Клёвый

Всім НХНЛ!

 Власне, сам фільтр.

 

 

Комментировать
Давно бажав так зробити на Меркурі 3,3, але є одне но. Фільтр розрахований на пропускання "чистого" бензину, у вашому випадку як і у моєму бензин буде з маслом, чи буде фільтр пропускати масло. На дні фільтра може збиратися сміття, вода та масло (яке може як плівкою обволокти фільтр і не давати походу бензина). Може треба спробувати пропустить бензин з маслом через фільтр зараз і подивитися на пропускну спроможність.
Це питання вже обговорювалось на одному із форумів. Бензин з маслом змішуються на молекурярному рівні, тому все буде Ок :) А такого фільтру, який фільтрував би масло з бензино-масляної суміші іще не винайшли :)
У меня после замены на автомобильный, было не ок! Поставил от скутера 2т.с капроновой сеточкой и теперь ок!
Ну я про всяк випадок взяв декілька різних фільтрів, в тому числі із сіточкою також. Якщо щось піде не так, оперативно заміню на водоймі. Ремкомплект завжди з собою!
Тоже вожу запасной от дизеля,там капроновая сетка,но пока догадался,что дело в фильтре,рук не чувствовал))
Та незважаючи на все, думаю, що все-таки паливний фільтр буде не зайвим у системі Парсуна та покращить його роботу вцілому. Наступний сезон покаже. За результатами обов'язково відпишусь :)
Після кількох рибалок можу з упевненістю константувати той факт, що зусилля не були марними. Паливний фільтр однозначно потрібен - не думав, що там може зібратися стільки сміття. З фільтром двигун працює як годинник, потоку палива не перешкоджає. Після того, як опустив голку, про свічу забув взагалі. Перевіряв стан - ідеальний, як по книжці ))) Як висновок, усім, кого не влаштовує робота вашого Parsun T2,6С BMS - рекомендую!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!