2022 IGFA World Record Game Fishes: Shimano tackle встановили більшість світових рекордів у морській воді


Згідно нещодавно опублікованому релізу Міжнародної асоціації рибної ловлі IGFA (The International Game Fish Association) 2022 IGFA World Record Game Fishes, у 2021 році снасті Shimano встановили більше світових рекордів у морській воді, ніж будь-яка інша марка.

Вудилища Shimano були задіяні в 42 світових рекордах у морській воді, за ними слідували Atec (12), Shakespeare ​​(10), Penn (9) і Daiwa (5). В котушках Shimano допомогли претендувати величезні n102 нових марок від Penn (22), за ними йдуть Daiwa (17), Accurate (6) і Okuma (5). Котушки Shimano також очолювали прісноводні нагороди з 60 рекордами, за ними йдуть Okuma (31), Daiwa (15), Penn (11) і Lew's (6).



Okuma змінила тенденцію Shimano у класифікації прісноводних вудилищ з 32 рекордами від Oceanmaster (13), Shimano (11), St.Croix (10) і G.Loomis (9).


Reddington очолив прісноводну класифікацію нахлистових вудилищ з дев'ятьма рекордами від Echo (6), а нагороди для нахлистових котушок для соляної води дісталися Nautilus (6) від Hatch, Tibor і Sage, які мають по три на кожній.


Sage і Waterworks-Lamson поділили перше місце в рейтингу прісноводних нахлистових котушок з вісьмома рекордами відповідно. Третіми були Ponoi.


Більше ніж на будь-якому іншому рекордів у морській воді було зроблено на волосіннях Ande (21) і Power Pro (21), за ними слідували Platypus (19), Horo Kamomo (19) і Suffix (7).


Підібрати та придбати різноманітні снасті Shimano ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!