DAIWA 22 EXIST LT: найкраща в світі спінінгова котушка


Подивіться на найновіші прісноводні та прибережні спінінгові котушки високого класу, блискуче розроблені Daiwa. Стиль, інновації, дослідження та пристрасть поєднуються в народженні нової EXIST. Безсумнівно, найкраща обертова котушка в EXISTence містить усі ексклюзивні технології, які можна очікувати від флагманського продукту Daiwa. Прикметники не можуть описати досвід використання цієї котушки на воді - це надзвичайно гладко з найкращим можливим опором і конструкцією, яка прослужить усе життя і навіть більше.


"Те, що ви знайдете в EXIST, - це флагманська прісноводна спінінгова котушка, розроблена та виготовлена ​​для найсерйозніших рибалок, які прагнуть найвищого рівня продуктивності, зменшення ваги та обертання", - говорить Марк Міллс, старший менеджер з маркетингу Daiwa. "Ми пишаємося тим, що пропонуємо більше, ніж те, про що рибалки просили або навіть очікували в EXIST. Я можу буквально беззаперечно сказати, що це найкраща спінінгова котушка на планеті!"


"Мабуть, найважливішим аспектом конструкції EXIST є те, що Daiwa побудувала всю котушку навколо концепції AIR DRIVE, - коментує Міллс".


Дизайн AIR DRIVE


По-перше, нове сімейство EXIST оснащено абсолютно новою системою пневматичного приводу EXIST із ротором повітряного приводу ZAION, дужкою повітряного приводу, золотником пневмоприводу та валом пневмоприводу. Завдяки ZAION новий ротор EXIST Air Drive на 15% легший, має безгвинтову конструкцію, поверхню врівень і значно підвищену жорсткість. Конструкція виключає відходи конструкції без зниження міцності. Але найбільшою перевагою AIR DRIVE ROTOR є легше обертання, що забезпечує менший опір повороту. Результатом є котушка, яка практично працює сама по собі.


У поєднанні з AIR DRIVE ROTOR є AIR DRIVE SHAFT, який забезпечує кращу стабільність і передачу потужності - він також працює з ротором для більш плавного та легкого обертання. Це дозволяє вам абсолютно нічого не відчувати під час обертання ручки - це може бути найплавніше обертання будь-якої спінінгової котушки, коли-небудь створеної.


Air Drive Bail легший і скошений під кутом, що забезпечує плавний перехід до волосіні. Що стосується Air Drive Spool, то вона значно легша за вагою, ніж аналогічні котушки. Новий перероблений клікер (clicker) у котушці зменшує опір (drag) клацанню, створюючи більш плавний та ефективніший опір.


Котушка також пропонує систему Advanced Tournament (ATD) Daiwa для максимального тиску 10 кг. (22 фунтів) у розмірах 3000, 4000 і 5000. Розміри 2000 і 2500 пропонують 5 кг. (11 фунтів) опору для легкого, плавного регулювання опору:


2000 має вагу лише 150 грамів (5.3 унції) та має 61 см. (24.1 дюйма) на поворот ручки;

2500 важить 159 грамів (5.6 унцій) і пропонує 88 см. (34.5 дюймів) на оберт ручки;

3000 становить 176 грамів (6.2 унції) з 78 см. (30.6 дюймів) лінії на поворот ручки;

4000 важить 201 грам (7.1 унцій) і має 83 см. (32.5 дюймів) на оберт;

5000 важить 215 грамів (7.6 унцій) і має вражаючі 88 см. (34.5 дюйма) на поворот ручки.


Усі містять велику кількість мононитки (monofilament), фторкарбону (fluorocarbon) або J-подібної оплетки (J-Braid) для будь-якої техніки, яку вибере рибалка.


Котушка доступна у змінних версіях для правої та лівої рук з трьома різними передавальними числами: 4.9:1, 5.2:1 та 6.2:1. Усі вони були розроблені, щоб задовольнити потреби та очікування прісноводних рибалок, що ловлять в різних умовах.


Для прісноводних і прибережних рибалок, які шукають нову першокласну, прецизійну спінінгову котушку для дальнього закидання, не дивіться далі, ніж сімейство EXIST, котушки, розроблені за передовою технологією та виготовлені з найкращих і найміцніших матеріалів.


Функції EXIST LT


ZAION AIR DRIVE ROTOR

AIR DRIVE SHAFT

AIR DRIVE SPOOL

AIR DRIVE BAIL

Magnesium MQ Frame

MAGSEALED Frame and Line Roller

Machined TOUGH DIGIGEAR

ATD Drag System


DAIWA 22 EXIST LT доступні за рекомендованою роздрібною ціною в США $859.99-$929.99.



Підібрати та придбати спінінгові котушки Daiwa ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!