Daiwa Tanacom 800: нова універсальна котушка із цифровим лічильником волосіння


Сім'я Tanacom стала ще більшою. З абсолютно новим Tanacom 1200 настав час представити менший розмір. Абсолютно новий Tanacom 800 народився з приголомшливими 660 ярдами тестової Daiwa J-Braid вагою 80 фунтів - це на 220 ярдів більше, ніж Tanacom 750. Він також має на 30 відсотків швидшу швидкість підйому та на 20 відсотків більшу потужність із максимальною 22 фунтами. потужність обмотки. Максимальний тиск опору також покращився. Запечатаний у солоній воді, зараз він важить 50 фунтів трофеїв. Любителі кайт-лову (kite-fishing) також оцінять великий отвір для направляючої волосіні, який достатньо великий, щоб пропускати вертлюжки та великі вузли, тож продовжуйте і прокрутіть цю оснастку прямо до кінчика вудилища. І все ж найбільшим удосконаленням має бути нове розміщення двигуна та система перемикання передач. Попередні котушки Tanacom мали двигун спереду, чого було достатньо.

Однак Tanacom 800 має двигун і нову передачу, заховані в самій шпулі - і це розташування справді впливає на надзвичайну продуктивність цієї котушки. Ця нова інженерна конструкція дозволяє тому самому надійному двигуну, який ми досягли такого успіху, генерувати ще більше потужності, швидкості та ефективності. Поєднайте це з жорсткою рамою та бічними пластинами, а також зміненим розташуванням підшипників, які менше потрапляють під воду, і ця котушка готова до катання. Він настільки швидкий, потужний, гладкий і міцний у солоній воді, що я навіть бачу, як він справляється з подвійною потужністю з рибою-меч, особливо враховуючи видатну місткість волосіні. Усі перераховані вище зміни є суттєвими, але фанатам великої гри, каньйону та морських вод також сподобається простота керування Tanacom 800.



З цією метою ви знайдете світлодіодний точковий екран, який легко читається, і герметичний пакет електроніки з можливістю вибору мов, щоб підказувати вам налаштування та процедури допоміжного живлення, включаючи функції автоматичної зупинки та відкидання. Використовуючи Tanacom 800, рибалки можуть вибрати боротьбу з рибою за допомогою силового важеля та алюмінієвої круглої ручки або дозволити 12-вольтовій системі живлення зі змінною швидкістю виконувати важку ловлю. Коли ви закінчите за день, просто вимийте котушку, не турбуючись про змочування електроніки, оскільки вона повністю герметична.



Підібрати та придбати котушки мультиплікаторні ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!