Тролінгові котушки Daiwa Accudepth LC: нова обробка, неймовірна надійність


Daiwa надала своїй серії Accudepth Line Counter різке сіре покриття нового покоління, залишивши недоторканими внутрішні нутрощі, які зробили ці котушки галузевим стандартом для тролінгу різноманітних видів як у прісноводних, так і в солоних водах. Це чудова новина для тих, хто оцінив бездоганну продуктивність, довговічність і точність прямого приводу лінії-лічильника (direct-drive line-counter precision) цього давнього улюбленця Daiwa.

"Ми раді надати цій серії свіжого вигляду", - каже Марк Міллс (Marc Mills), старший менеджер з маркетингу Daiwa. "У той же час ми не дуже хотіли оновлювати ці барабани, тому що вони дуже добре працювали протягом багатьох років. За доступною ціною вони забезпечують точне вимірювання обсягу шнура, який ви випускаєте або займаєте, пропонують велику потужність, мають плавне опір і користуються заслуженою репутацією надійності. Що не подобається?"


Дійсно, котушки Accudepth LC мають вбудований лічильник волосіні з прямим приводом, що робить їх ідеальними для використання з даунриггерами, дайвінг-планерами або плоськими троллінговими спредами, націленими на все: від судака, лосося, форелі та мускусу на солодшій стороні до махі, іспанського. скумбрія, полосатик і синя риба в розсолі. Довжина волосіні, яку виплачують рибалкам, вимірюється у футах, що дозволяє легко встановити точні та повторювані моделі тролінгу на вибраних глибинах води та відстанях позаду човна.


Серія також може похвалитися жорсткою, але легкою цілісною рамою з графітового композиту та обробленою легкою алюмінієвою шпулею, а також автоматичним зчепленням із автоматичним замиканням, яке потребує лише повороту ручки, щоб увімкнути котушку - саме те, що ви хочете, коли це чітко чутно золотник клікер починає співати. Машинно вирізані латунні шестерні плавно та ефективно передають потужність, дозволяючи рибалкам закручувати гвинти на велику рибу. Спортсмени з будь-якими здібностями також отримають користь від гладких і надійних повстяних шайб Accudepth, просочених тефлоном, під час боротьби з потенційними переможцями турнірів або особистими рекордами. Чи згадували ми, що ці котушки стійкі до корозії? Це плюс у будь-якій ситуації риболовлі.


Daiwa скинула номери моделей у своїй серії Accudepth, щоб узгодити їх з іншими звичайними котушками в лінійці. Окрім цього та привабливих косметичних оновлень, нові котушки Accudepth LC не змінилися. Вони все ще випускаються у восьми моделях із розмірами від 15 до 40, покладаються на конструкцію з одним кульковим підшипником (1BB) для чудового поєднання простоти, плавності роботи та надійності, а також пропонують передавальні числа від 4.2:1 до 6.1:1. Залежно від обраної моделі довжина хвилі на поворот рукоятки коливається від 62 см. (24.4 дюйма) до вражаючих 109 см. (42.9 дюйма), тоді як максимальний тиск опору коливається від 4 кг. (8.8 фунтів) до 9 кг. (20 фунтів). Вага котушки коливається від 366 грам (12.9 унцій) до 556 грам (19.6 унцій). Серія також може похвалитися значною ємністю шнурів від 10/290 до 20/580 для моно та від 30/330 до 65/550 для Daiwa J-Braid.



Особливості ACCUDEPTH AC


Вбудований лічильник рядків Direct-Drive (Direct-Drive Built-In Line Counter)

Автоматичне самозамикання зчеплення (Automatic Self-Engaging Clutch0

Оброблена алюмінієва шпуля (Machined Aluminum Spool)

Цільна композитна рама (One-Piece Composite Frame)

Латунні шестерні машинного різання (Machine-Cut Brass Gears)

Клацач котушки (Spool Clicker)



Підібрати та придбати котушки мультіплікаторні ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!