Зимовий мiкроджиг на Стирю


Сьогодні з колегами трохи мікроджигітили на Стирю. В мене по окуню стабільно добре працювали всякі різні букашки від FishUp:

Окунь стояв на бровках біля обраток і досить активно атакував приманки. Правда був дуже чутливий до ваги огрузки. Два - максимум три грама атакував і засікався. Вже з вагою 4 гр. були лише холості ударчики. Окунь відчував перегруз і кидав "здобич". 

Сьогодні вперше вдало половив зимовго мікроджигового голавля. Нарешті вдалося підібрати приманку і проводку. Як не дивно спрацювала голавлина класика - проводка на знос, правда максимально повільно з коротенькими подьоргуваннями:

Я шукав свою рибу, а колега встав на одній ямці і майже всю рибалку ловив на ній. Покльовок майже не було, але він впирався...і отримав винагороду. На ультралайтовий спінінг до семи грам, півторадюймову імітацію казарки від FishUp з 4-х грамовим грузом влетів бонус- щучка на 2,7 кг :

Повезло... але кажуть везе настирним  ))

Комментировать
Класс. Отличная рыбалка
Дякую.Рибалка загалом звичайна, але щука під 3 кг., яку зловив колега на мікроджиг дійсно зробила її особливою.
Крайній раз на Стирю рибалив,коли за джиг-і не чув ніхто.
В році десь 83-му.
Ех...
Тоді дерева були великі а риба ловилась на колебло виготовлене з ложок )) Еех, зараз би потрапити в той час з сьогоднішнім арсеналом приманок ))
Класно! З мене п'ять зірочок!
Луцьк та Стир це суперово 5+! На Стирю судак ще залишився?
Некрупний деколи попадається, але дуже рідко. Взагалі Стир оскудів на рибу. Давно розливів не було. Можливо цього року вода підніметься, з старицями з"єднається і риба нормально віднереститься.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!