Охота за карасьом 17.07.2015 Пятниця.


Охота за карасьом 17.07.2015 Пятниця.

Давно знаю це озеро, ще з дитинства їздили рибалити сюда, вся наука про рибалку починалась іменно на цьому озері. І як правильно гачок привязати і що таке мастирка і як її правильно варити, колись ловили на бомби з 7гачками,червоного коляру виглядало дійсно як бомбочка.



Якось не задумувались про розмір гачків, про місце ловлі на дні, і тих всіх страшних слів не знали. Дзвіночок, прищепка, або взагалі кусок палочки і задоволення було масса.
І сусіди рибаки завжди чимось помагали, підсказували вчили, напевно купа їм мороки було з нами, діставучі були ми, дятько а привяжіть а розвяжіть. Пройшло багато років з того часу, от взяла настальгія і в ночі вирішив приїхати половити карася. Озеро за ті всі роки багато чого пережило, і браконьєри і електрики і ще якусь хімію випадково злили в водойму, що багато риби повмирало. Але карась риба живуча. І в цьому озері його достатньо. Як почало світати на воді де не де рибка показує свої хвостики. Надія що всетаки тут рибка ще лишилась і можливо буде клювати.
Як тільки приїхав першим ділом замішав 3кг прикормки Flagman Competition Carassio.


Аромат в прикормки солодко кисловатий але чим пахне я так і до кінця не зрозумів, щось дуже знайоме.
І поки прикормка чекала свого часу, пила водичку. Я потрошки роскладав свою космічну установку порівнюючи з минулими роками інакше її не назвеш :D :D :D


Ловив на дистанції близько 30метрів. Гарно закормив


Але карась був ну якийсь дуже балований, і почав експрементувати поводки різної довжини, і діпами бризгав різних запахів, перепробував все що було в наявності. Рядом місцевий сідив, в нього були кращі результати, ловив як він сказав на хліб з додаванням приправи Мівіна :D :D а інший запах був з додаванням розмочиних сухариків флінт, але тільки бекон :D :D :D Мені Пару карасиків все таки вдалось зловити, но розмір їх не вражав.

Можливо якби кльов був би сильнішим то булоб інтересніше ловити но в з такою рибалкою довго не в сидів і 12година поїхав додому. Жаль що озером ніхто не займається якби його почистити запустити рибу ,берегову зону поприбирати покосили ту траву той камиш, класне озеро появилось би в межах міста на якому і цілком спокійно можна булоб проводити і змагання. От так видалась рибалка більше спогадів і думок навіяла для роздумів.
Дякую за увагу НХНЛ.

Комментировать
А озеро гарне, шкода що без трофея.
куди ж подівся справжній карась з долоню? на такі смаколики мали б і дідусі спокуситись.
Справжній карась - це не "долоня", а "лікоть" :))
На наші дитячі рученята свого часу такими були карасі від 0,5 кеге.
На долоню - "лаптів" - ловили бувалі, а от спіймати "сапога" - до ліктя - то вже був почерк майстра. Про такого карася потім ще пів-року складались легенди, він ріс швидше за ленінське "бревно", в оповідках крушив снасті та крав вудки, але майстерність виявлялась вищою за риб'ячі витівки і карась витягався на берег з криками апачів-крау. Е-е-ех, де ж ти, дитинство?))
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!