Зимова риболовля на махову удочку. І знов Бурштин


Цього року зима дійсно затянулась, це нарадість рибакам які фанати ловлі з криги, але що робити іншим людям, які ловлять тільки по відкритій воді? На радість всім у нас в області є Бурштинський канал, де завжди відміно клює рибка. Відвідав і я Бурштин, але не з фідером як ви подумали, а з маховою удочкою, погодка була дійсно жахлива, -10 поривистий вітер, але не дивлячись на такі труднощі все таки рибку спіймав.  На дворі лютий місяць, в канал зайшов судак,окунь, і верховдка на нерест, і плотність риби в береговій зоні, а саме окуня була дуже висока, що завадило ловлі саме підляща. Але змістившись на преспективніше місце з більшою глубиною, за 2години результат покращився. Оскому збив до весни залишилось зовсім трошки. До вашої уваги коротке відео з цього прекрасного місця.

https://www.youtube.com/watch?v=xdDa6lRKkjo&t=5s

Комментировать
хто ставить низьку оцінку напиши хоча б чому...
Та Москалі всюди є)))
Отличная рыбалка у Вас получилась и улов зачетный.
Дякую єдине місце, де можна у зимку збити оскому.
Рибалочка в сурових умовах, но результативна від мене +5
Дякую, умови то сурові але який кайф з маховою вудочкою підлящиків 300грам потягати, а коли азарт то і забуваєш про незручності.
Дякую друже за це вiдiо.Як вдома побував.Мешкаю за "бугром",а на Бурштинi рибачив 30 рокiв.Пиши ще буду чекати.
Дякую вам за теплий відгук, якщо сильних дощів не буде поїду на неділі на р.Стрий в районі Жидачива, кажуть підуст клює.
хорош, но лучше зимний сезон не пропускать, рыбалка со льда это круто
Если не любитель рыбачить со льда ,то ничем его не переманишь. Я раньше тоже страдал по лету снасти перекладывал с кучи на кучу и крючки перевязывал,пока на зимнюю рыбалку со льда не попал,теперь у меня нету межсезонья. А за отчет респект и уважуха все круто.5++++++
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!