Весняна ловля карася


Від Олдових рибаків чув такий вислів, "Поки цвіт на деревах не спаде, на річку нема чого їхати". Незнаю з чим це повязано, але в нас в області дійсно так є, до червня місяця на річку можна не їхати. А так ріка манить. Проспавши будильник, і прокинувшись о 10ранку, розумію що далеко їхати на рибалку немає змісту, багато часу загубиться в дорозі. Промоніторивши риболовні форуми, картина не ясна, куди всетаки поїхати на риболовлю. І зупинився на базі відпочинку "ТАРТАК RESORT" 3км від межі міста в с.Вульки, прочитавши минуло річні звіти по рибалці в основному клює карп, карась. Зробив ставку на карася, заїхав в магазин забрав прикормочку, опариш хробачок в термо сумці. Не довга дорога і я на місці.

 

Чистота порядок, кульбабки цвітуть, на озері тишина з рибаків один я і на сусідній вимостці сиділа качка. Прям ідеально, люблю їздити на риболовлю коли ти один. Тишина спокій. Росклав я своє обладнення, замішав прикормку щоб настоялась, як сьогодні в мене ціль карась, то обрав і прикормку під цю рибу Flagman Carasion часник+ Flagman Pro competition. Промаркерився, закліпсувався на дистанції 38м на границі мул який переходив на ракушку. Стартовий закорм з великою кілкістю порубленого опариша, поводок 50см діамтером 0.16, гачок правда маленький поставив Barbet Carp 16номера, не було крупнішого в наявності і через це було багато не реалізованих покльовок, так як карась просто тянув хробак а не заглотував в шахту. 

2 Години на моїй дистанції просто було глухо, ні тичка ні покльовки, пригав по дистанціям так як бачив що зліва на пляжі, прямо в ногах пригає риба, але все намарно. Просто вперся і продовжував далі кормити, і всетаки рибка приплила карасі клювали з інтервалом 2-5хв, а покльовки були аля відай фідер. Спіймав з десяток карасів перечикав зливу і поїхав додому. От так практично в межі міста можна гарно половити рибку, задоволенний на всі 200 відсотків. До зустрічі на водоймах. НХНЛ....#20


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!