Відкритий Кубок ЛОФРС 11-13.05.2018р Грушів Львівська обл.


Трішки з запізненням, коротко напишу як пройшов Відкритий Кубок ЛОФРС 11-13.05.2018р. С. Грушів Львівська обл.
Якби дивно це не прозвучало, але з цією водоймою я познайомився за 2 дні перед змаганнями, і за цей короткий термін наша команда зробила дійсно велику роботу. Приїхавши на тренування в четвер, головною цілю для себе ставив - зрозуміти на якій дистанції яка ловиться риба, в якому темпі, яка форма гачка краща і яка середня вага риби. Далі писатиму без води.
Промаркерився:
Дистанція №1 15м, але вона могла змінюватись, або 13м або 17м, тому що на дистанції в 15м, був стик плит дамби, і потрібно було знайти на цій дистанції просто відрізок на якому кормушка би не зачіплялась за плиту.
Дистанція №2 27-29м закінчення плити саме глибоке місце.
Дистанція №3 40-42м, це вихід від плит(27-29м), і на цій дистанції на горбочку була ракушка або камінчик.
На кожній дистанції ловив по годині, всюди була однакова риба - це плотва, тільки на дистанцій 27-29м на закінчення плит, прокльовувався підлящик. З гачком поводком ще ясності не було.
В п'ятницю на офіційному тренуванні з напарником, дійшли висновку, що на підлящиків і іншу рибу нема чого робити ставку, так як ми не знали як він себе буде поводоти в пресингу і чи взагалі буде клювати, а плотва це стабільно, просто потрібно знайти місце де ловиться крупніша плотва.
Пройшлись ми в ловлі по дистанціям, ловили одразу на одній дистанції, різними кормами і з різною ароматикою, щоб зрозуміти чи ароматика чи живий компонент в кормі, пінка мотиль, відтягує рибу в конкурента. Що години зважували улов, мінялись місцями на платформі, мінялись кормом, багато чого ми чудили, але в кінці все проаналізували, і зробили ставку на ловлю плотви на 15м, насадка 1пінка(забіжу наперед в турах ловили на мотиль), в зоні (В)глибше, темп ловлі 7-10сек, в зоні (А) мілкіше темп 4-5сек. Покльовки навіть не чекати, просто знайти темп ловлі на якій секунді риба на гачку. Середній улов по якому ми звірялись, це 40-55риб в годину. Ось з такими думками ми і вийшли в тур на змагання. Можна сказати повезло з жеребкуванням я попав в сектор (А1), риба клювала як і на тренуваннях, були звісно провали в середині туру, але ми з Юрою одразу зідзвонювались і консультувались одне з одним що не так, не продовжували експерементувати, а одразу робили ті дії, які приносять рибу. От в такому режимі ми і відпрацювали змагання. В першому турі Юра в зоні (В) зайняв 1місце(1бал), я в зоні (А) з однаковою вагою розділив з Юрійом Куком 1місце(1.5бали)
В другому турі, чуть з напарником не дотягнули, зробили 2-2
Юрій Кук і Дмитро Давидов, показали класний результат з вагами за 5кг і нам не вдалось їх догнати. Загалом для нас змагання пройшли вдало, все вдалось, і наша команда Мельничук - Прокоп'юк здобула золото?,також відзачились і в особистому заліку сріблом? і бронзою?. Хороший початок сезону. Дякую нашому голові фідерного напрямку у Львівській обл. Віталіку Ляхвацькому за проведення Кубку обл.,чудову дружню атмосферу, всім командам, які прийняли участь велике дякую ,що приїхали і також всім спонсорам, які підтримують риболовний спорт у Львівській області. І дякую компанії Zemex за чудові фідера і за пітримку нашої команди.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!