Вышли половить судака.Но поймали толстолобика)))


Вот лето и прошло, пришла долгожданная осень,пора когда все любители хищной рыбы с радостью выплывают на водоем в поисках своего трофея. Вот в очередной раз нам подфортило, мы поймали не только судака,сомика но и не большого толстолобика. Кому то покажется странно, но это реальность, на моем счету несколько таких экземпляров, но правда заметил одну закономерность ,пойман был только пестрый толстолоб, хотя в нашем водоеме есть разновидность этого вида рыбы. Но удовольствие получил по полной программе, он такое выделывал со мной, что у меня просто руки отваливались. Вот такая рыбалка  приносит много радости в жизни и эмоции. Желаю всем настоящим рыбакам испытать такое удовольствие!

Комментировать
Мої вітання. Мати під боком таку водойму, напевно це щастя. Цікаво як ви її вберігаєте від всяких таких.
Стосовно снастей: ролик ниткоукладача срипить на шостій хвилині безбожно (Вас це не дратує?); на хижака, особливо на судака, прут має бути набагато бистріший; та і проводки не вирізряються різноманітністю.
Це не критика, просто ІХМО. Адже Ви рибу піймали і це аргумент проти всього. Ще раз радий за вас з другом.
Дякую! Моя водойма, я її так називаю, я виріс на ній, і знаю про неї все. Особисто слідкував за нею.Запустив в нею багато зарибку, вийняв з неї безмежну кількість сіток та всякого дрантя. Вів війну з браками. А тепер вона мене радує такою рибалкою. І тепер про мою катуху))))Дешева рибка-вонюча юшка, в нас говорять так.Як не прикро але ця катушка перший раз витягнула таку рибку, і не витримала, вона не лише скрипить а ще й щось почало в ній стукати)))). Але скрипить не ролик, а ручка, огидно так скрипить))))А про стрій вудлища, в мене є два вудлища, але я так звик до нього, що не хочу його міняти, просто звичка. Такі екземпляри я вже ловив, навіть більші траплялися, мій рекорд 18кг, а більші не піддавалися. Вам щиро вдячний за підказку!
Як каже молоде покоління: рекпкт і уважуха за таку працю і наполегливість.Цесамий слабий комплімент якого Ви достойні. Дивуюсь що ніхто не віджав таку скарбницю ( і слава Богу). Я передивився кілька Ваших роликів. З них видно, що не Ви один отримуєте задоволення і релаксуєте на цій водоймі. Закортіло побувати там. Успіхів у всіх починаннях, миру та здоров"я/
Дякую.Але,про деякі речі важко говорити, серце болить, мабуть наша спільнота ще не готова до порядку. Колись розкажу як боролися за водойму, і все було класно, поки дехто не зрозумів що на рибі реально заробити кошти. Вам дякую за підтримку! Бажаю вам чудового відпочинку на чудовій рибалці!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!