Топ-10 трендів у галузі аквакультури 2023 року | Управління стічними водами


Продовжуємо вас знайомити з топ-10 трендами в галузі аквакультури 2023 року за версією платформи «StartUs Insights Discovery».


3. Управління стічними водами


Для вирощування водних біоресурсів життєво важливою є якість води. Стартапи та компанії впроваджують інновації в управління стічними водами аквакультури, використовуючи нові технології.


Щоб покращити добробут риб системи моніторингу якості води в режимі реального часу безперервно відстежують такі ключові параметри, як температура, рівень розчиненого кисню, рівень кислотності, каламутність і концентрацію поживних речовин.


Дистанційне зондування та супутникові знімки також збирають дані і надають інформацію про водні об’єкти, зокрема щодо таких факторів, як колір води, каламутність і цвітіння водоростей. Інші передові аналітичні технології визначають кореляції, тенденції і аномалії та дають цінну інформацію про динаміку якості води, прогнозуючи потенційні ризики та оптимізуючи методи управління.


Детальніше мовою оригіналу тут.


Далі буде! Слідкуйте за тенденціями у галузі аквакультури 2023 року у соціальній мережі Facebook та телеграм-каналі Держрибагентства.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!