7 переваг вольфраму


Матеріал, форма і конструкція вантажка напряму впливають на комфорт і результативність рибалок. Це факт. Серед матеріалів – вольфрам в пріорітеті. Чому?


1. Дзвіність


Риба чудово реагує на вольфрамовий звук при стуку вантажка об дно. Це не просто плюс - це часто порятунок. Це та особливість, яка змушує атакувати саме вашу приманку, а не чужу.


2. Інформативність


Вольфрам виводить на новий рівень тактильні відчуття спінінгіста. Жоден інший ванатажок не розкаже про структуру дна більше, ніж вольфрамовий. Це відчутно піднімає не лише комфорт, але і усвідомленість всього процесу лову риби.


3. Дальність польоту


Суттєвий приріст дальності польоту приманки порівняно зі свинцем. Настільки суттєвий, що останній навіть в руки брати не хочеться.


4. Висока реалізація


За рахунок твердості, слизькості поверхні вантажка та його мініатюрності, він легко ковзає крізь зуби при підсічці.


5. Мініатюрність


Відсутність надлишкового об’єму не просто надає монтажу більш органічного вигляду, але дозволяє йому швидше і вище відриватись від дна при підриві, що дуже важливо.


6. Естетика


До свинцю ви вже не повернетесь, коли відчуєте і побачите вагому різницю.


7. Екологічність


Вольфрам не є важким металом на відміну від свинцю.


Всі ці фактори напряму впливають на результативність і комфорт рибалок.


Сукупність цих факторів дає відчути разючу різницю порівняно зі свинцем навіть початківцю.


Проте, на відміну від свинцю, вольфрам має свої фірмові недоліки. Насамперед – ціна. По-друге - скоби, які важко навіть видерти, або вони самі вилітають і губляться. А на рибалці потрібен спокій, а в спорті - швидкість і надійність. Тому я створив ідельний вольфрамовий вантажок (грузик)... і поставив на нього найнижчу ціну на ринку.



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!