З Міжнародним Днем волонтера!


Звернення Володимира Зеленського з нагоди Міжнародного Дня волонтера



Українські волонтери - це фактично ще один рід наших військ, ще одна наша сила. Наша гвардія небайдужих. Наша армія активних українців. Ця сила не має власного однострою чи офіційного гасла, але є два слова, які, на мою думку, коротко та влучно змальовують явище великого волонтерського руху. 

Перше слово – те, яке найчастіше вживають волонтери. Всі дев’ять років війни. Як люди, які завжди на зв’язку. Які прочитають повідомлення чи візьмуть слухавку в будь-який час. О другій ночі чи о п’ятій ранку. І, дізнавшись, що комусь потрібна допомога, дізнавшись про ті чи інші потреби, дадуть просту відповідь: «Плюс». Коротке слово, за яким слідує велика й важка робота. Все, що ви робите задля того, аби цей «плюс» втілився в реальне життя. За цим одним словом можуть стояти десятки повідомлень, сотні дзвінків, тисячі кілометрів дороги, години й навіть дні без сну та відпочинку.  

І тоді неодмінно з’являється друге слово. Воно так само просте, але водночас безцінне. Це «дякую». 

«Дякую», яке кажуть вам мільйони людей, яких ви підтримуєте. «Дякую», яке завжди кажу вам я. 


Слава нашим волонтерам! 

Слава всім, хто наближає перемогу! 

Слава Україні!


Привітання Міністра оборони Рустема Умєрова до Міжнародного Дня волонтера



Дорогі волонтери!

Сьогодні ваш день - Міжнародний День волонтера!

Кожен воїн в наших Силах оборони відчуває ваше тепло та підтримку, вашу працю і самопожертву.

Вас мільйони! Від великих міст до найменших сіл. Від великих фондів, чиї імена відомі на весь світ, до приватних ініціатив, чиї контакти знають окремі підрозділи, з якими ви співпрацюєте.

Ви шукаєте, знаходите, купуєте і доставляєте бійцям потрібну техніку і обладнання, які їм потрібні в найкоротші терміни. Ви передаєте солдатам в окопи домашні смаколики, щоб підтримати їх своєю турботою. Ви шиєте екіпірування, збираєте FPV-дрони, пакетуєте запашні чаї і ремонтуєте складну оптику.

Ви надійний тил для сотень тисяч воїнів! Ви підтримуєте Сили оборони і своєю невтомністю наближаєте день нашої Перемоги!


Подяка і шана кожному і кожній з вас!

Слава Україні!

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!