DEADSLOWLER - новінка від JACKALL!


Dead Slow Roller, розроблений для виманювання великих басів поблизу перешкод, цілком відповідає своєму імені, пропонуючи спеціальний шадовий хвіст, який спеціалізується на привабленні клювання за рахунок повільного руху. Потрясаючи хвостом, вона надає відповідні подразники для клювання.



Мультиребра, розроблені для максимального створення опору воді. Вони обгортаються навколо тіла, створюючи стабільну дію з воблінгом навіть при повільному русі, завдяки якій вони забезпечують стабільну дію води по всьому тілу.



Лінійка в двох розмірах, що дозволяє вибрати розмір тіла, який підходить для розміру приманки та умов на полі. Це дозволяє здійснити оптимальний вибір відповідно до ситуації.



М'який матеріал, розрахований на створення оптимальної дії при повільному русі, був ретельно розроблений. Цей матеріал має достатню м'якість, але водночас має відчуття напруги, яке вимагають експерти.


Благодаря великим і глибоким мультиребрам, розташованим по всьому тілу, вода міцно взаємодіє з приманкою, що дозволяє забезпечити точну дію з правильним ритмом навіть при повільному русі.


Шляхом подовження кіля у формі дуги до самого кінця хвоста, досягається стримування обертання хвоста, що сприяє створенню акценту на воблінговій дії.


Використання плавника у формі еліпса, який стає тоншим до кінця, сприяє створенню відгуку та воблінгової дії навіть при повільному русі.



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!