JACKALL - Discover the Unexpected


Розклад: з 22 по 25 квітня Температура води: близько 18 градусів


Ситуація: багато риби у стані спорового настрою, багато гнізд можна виявити. Активність серед риби середнього розміру також не погана, і можна спостерігати, як вони живляться личинками "ватака" або "угор" на поверхні відкритого моря. Рибу можна полювати на різних патернах.



Однак зміни у середовищі швидко впливають на рибу, особливо вона чутлива до змін температури води і змінює свої зони активності.


У середині першого дня кількість басів, які можна побачити на місцях, раптово зменшилася, і навіть у дощову погоду клювання на повільні приманки припиняється.



Живлення на відкритому морі відбувається, і було помічено багато місць, де це відбувається: навколо головного острова озера, навколо кожного мису, на перехрестях та в областях, де ширина річки зменшується. Рекомендовано використовувати приманки, які приваблюють рибу під час живлення, такі як Riser Bait 009, серія Drift Fly або Hover Stick.



Якщо ви полюєте біля берега, то варто використовувати приманки, які плавають недалеко від поверхні, наприклад, плаваючий Swim Bait розміром 5,5 дюйма, або спеціальний колір Yummy (рекомендується колір "Боусен Лайт Мелон", народжений на озері Камі), причому риболовля варто проводити з водної поверхні до 2 метрів глибини.


Для риби, яка занурюється трохи глибше, можна використовувати методики, які підходять для глибоководної ловлі, такі як монтаж з важкими грузами чи ловля риби біля водорослів, лежачих дерев або водяних структур, з використанням м'яких приманок, таких як Yummy's Ned Rig.


Весна - це час, коли навіть невеликі зміни можуть вплинути на активність риби. Якщо мати на увазі різні підходи, які відповідають крайнощам, то ви зможете швидко адаптуватися до змін у полі, спробуйте різні підходи!


■ Дані про снасті

【Riser Bait 009】

Вудка: 66ML

Котушка: Vanquish 2500S

Лінія: PE0.8

Лідер: Red Spool 10lb

【Серія Drift Fly】

Вудка: 64UL

Котушка: Vanquish 2500S

Лінія: Red Spool 4lb

【Серія Yummy】

Вудка: 64UL

Котушка: Vanquish C2000S

Лінія: Red Spool 3lb

Гачок: Squeeze #4

Груз: Нейл-грузи власного виготовлення від 0,3 до 1,3 г

【Vividas (Proto) Dead Slow Roller 5.5】

Вудка: 68MH

Котушка: Metanium XG

Лінія: Red Spool 16lb

Гачок: Розмір 7/0

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!