Страницы: 1
Річка Опір
 
Річка Опір - гірська річка, яка протікає в Карпатах та впадає в річку Стрий.

В інтернеті опис річки знайшов тут: http://skole.com.ua/uk/papers/17-rivers/62-opir.html
Також фотки річки Опір теж на сайті міста Сколе: http://skole.com.ua/uk/gallery.html?func=viewcategory&catid=7

Я постійно буваю в цих краях. Хотілось би взнати особливості риболовлі в таких гірських річках.
 
Відео з рибалки на цій річці можна подивитись тут https://www.youtube.com/watch?v=ovz6ApC0txk
і тут
https://www.youtube.com/watch?v=KBA_fHjXPbQ
 
Хочу відмітити, що при ловлі форелі, коли її відпускаєте, то вона отримує тепловий шок від тепла рук, тому може загинути. Наприклад, при ловлі в форелевому господарстві (платна рибалка)  в с. Коростів забороняється випускати форель.
Якщо Ви ловите в річці і хочете випускати форель назад у водойму, то для цього рибу потрібно брати не в оголені руки, а надягнути рукавички - це не призведе до передачі тепла тук рибині, тому форель не отримає великої кількості тепла і виживе.
 
Вітаю! Ближчим часом планується виїзд на Опір. Чи не підскажете яка риба і на які приманки ловиться зараз? Дякую.
 
Був восени на цій річці. Після дощу річка сильно була замуленою. Хоча це не мішало місцевим рибалкам ловити форель. Мені так і не поталанило. Та й не бачив щоб хтось з місцевих щось витягнув.
 
Вчора побували з другом на річці. Вийшли на станції с. Гребенів. Далі річкою вверх. Пробували блісну, воблери...аж поки місцевий хлопчина не відкрив нам очі. Каже до нас: -  " Та ви так нічого не зловите. То тре на звичайний гачок(з наголосом на букву а) і опариш і ловити плотву..."
Піднялись вище по річці. За воблерами ганяв мальок. Чогось більшого не помітили. Почав падати дощ. Ось так відпочивши ми повернулись у місце старту. Згадали малого і з прекрасним настроєм поїхали до дому.

Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!