Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
ХОФРС и соревнования
 
хлопці, тримвйте в курсі, будь - ласка, вже не 1й рік на форумі хочу познайомитимсь зі всіма.....  і буду дуже радий зустрічі)))
Рыбалка на Днестре
 
Хлопці, допоможіть з вибором місця для відпочинку. Цікавить Бакота, хочу з дружиною і малим з палаткою виїхати. З відкіля краще заїхати, і де там є пісочний беріг(або мілкий камінчик)? зазделеіть дякую.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Неплохой ставочек
Заню цю водойму, частенько там віддихаю. Рибалка шикарна( короп до 10 кг, карась до 2,5 кг) норма вилова 5 кг. за 100 грн. відстань від хмельницького кілометрів 20.
Але їхати треба лише з дозволу власника(в тел. режимі), і + заїзд полями декілька км., якщо дощ піде , то є шанс залишитись ще на декілька днів.
Рыбалка на Днестре
 
Збираюсь їхати в Суботу в Рудківці, може хто там рибачить, підскажіть як, що , де і на що в цю пору можна там порибачити.... а то ще ніразу там не був.Цікавить як мирна так і хижак. Може вже лящ пішов?))))
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Белый амур.
+ це амурчик.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Вчера в Ярославке активно клевал карасик. Людей куча
Підтверджую))))сам був, тільки в маломоленцях...........улов - 30 шт. чуть менші лодоні, і 1 такий, грамм на 500 - 600( трохи був шокований, не думав шо там такі є)
Допоможи товаришу
 
Цитата
Нью Хантер
Так, вудка дійсно класна. Особисто в мене 2-і штуки, 5-ти метровки. Плюси: 1. легка, 2. гнучка. 3. міцна(якщо до коліна не ламати). ще вони є 6,7 - ми метрові. Також знаю що є глуха, а є під катушку......
Цитата
вони в районі 200 грн
Вже думаю значно дорожча.... потрібно попитати)
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Дякую......
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
Спитайся, на ставку біля Веселки, 2 роки назад там була, а якщо точно то в Стару Синяву треба їхати, я там брав!
це цей маленький ставочок зправа?? а в Стару Синяву,чисто випадково номера не залишилось?
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Хлопці, тре малька щуки, може хто знає де можна взяти в нас в області?? може хто номер тел. має?? заздалегіть дякую.
Хмельничане, а давайте-ка вместе.......
 
Позадовбувавши багато знайомих, хто хоч якимось раком, відноситься до рибалки,  надибав корисну, на мою думку інформацію. Поскільки поважні члени нашого форуму мене просили, я не міг остатися осторонь, і попитавши взнав,..........по перше, ми можемо змінити ту ситуацію яка склалася, лише колективним зверненням, тобіж зверненням від спілки рибаків Хмельницької області, до конкретних осіб!!!На скільки я знаю, така ж спілка вже є?? так?) по скільки звернення від конкретної особи результату не дасть абосолютного.
я пропуную зустрінеся найбільш зацікавлених членів нашої групи, і зробити, чи хоча б обговорити наші можливі варіанти.
О скільки  якщо ми  зашивелимся, то ми зверним гори........ а водойми то тимпаче, але лише разом
P.S. Ми маємо змінювати щось в нашій свідомості, бо ми вже живем в новій країні!!!! Слава Україні!!
Хмельничане, а давайте-ка вместе.......
 
я за......до зустічі треба щоб кожен придумав, і озвучив свої думки, що до даної теми.....
1. вимоги що до надання інформації,що писалося раніше.(про нерест,і т.д. та тимчасову заміну начальства)
2. найти інформацію про ставки, та їх орендарів(особливо,ті що мав Ядуха)
3. на рахунок нового органу - тимчасово, колективний їз добровольців форумчан....ну і плюс міліцію потрібно все таки залучати
4. сумісні вмїзди - також реально, адже весна не за горами, кожен з нас, як мінімум 1 раз в тиждень буде їхати на відпочинок-риболовлю, можна домовлятися і робити це сумісно....
таких пунктів має бути безліч, і в кожного, а з них вбирати, те що нам найбільш потрібно.
Хмельничане, а давайте-ка вместе.......
 
Цитата
Взагалі-то його прізвище - Дерикот, і питання про зняття з посади вирішуватиметься на сесії обласної ради, а не облдержадміністрації. Давайте не будемо спотворювати факти і розповсюджувати дезінформацію, а то виходить чув дзвін...
Саме так, вибачаюсь за деякі неточності, просто писав під емоціями....
Хмельничане, а давайте-ка вместе.......
 
Я також приєднуюсь... Ми сьогодні зробили з колегами те саме в СТОМАТОЛОГІЇ Хмельницької області....Висунули недовіру головному лікарю корупціонеру, запросили пресу, написали заяву про зняття його з посади, і особисто занесли ту заяву до в.о. голови обл.держ.Дерекода яка розглянеться в середу о 14-00.... теж саме можна зробити і з нашими водоймами......
Рыболовам Хмельницкого
 
на льду ще буде безбечно  стояти мінімум тиждень при такій температурі)
Рыболовам Хмельницкого
 
Їздив на карася сьогодні під Летичів, клював доволі активно, результат 20 шт по грамм 250-400,і 2 карпика по кілу, багато недомірків було випущено) сама жесть була при виїзді - пхали,пхали, не випхали, тягнули УАЗом, єлі витяг, в машині чисте залишелось лише лобове)))))))))
Угадай вес по фото
 
юхуууууууууу я мастер по карпу на око))))))))))))в якості призу, всі по лайку)))))))
Угадай вес по фото
 
10.850, МОЖЕ ВГАДАЮ)))
Угадай вес по фото
 
думаю 5кг есть...+ - 200гр.)))
Зимняя таранка
 
є спеціальні сушки, у вигляді дисків, там можна сушити фрукти, овочі, гриби та й рибу... можеш придбати якщо з фінансами нема проблем....но річ хороша, сам користуюся уже не рік..
Рыболовам Хмельницкого
 
Україна - Франція  2-0!!!!!!олє-олє-олє))))))))
Весна не за горами - все на борьбу с браконьерами !
 
Цитата
Цитата:





Сообщение от BJIaD


Ну лутше забити х..й и пройти дальше?шоп не "сотрясать воздух"і нічого не робити,все начинаеться з малого...


згоден на всі 100%, навіщо кормити когось і платити за рибалку по 100 грн чи їздити за кучу км шоп норм порибачити,раньше і в плоскій рибалка була шо і днестра не надабуло...




Не бери много на грудь!!! Тебе человек говорит что засырать ветку не надо. Есть для этого соответствующая ветка а не писать про браков где попало, давайте ещё в (поздравлениях или встреча форумчан) будем писать про браков((((( Неужели так трудно понять высказывание Кибера?

Цитата
Цитата:





Сообщение от BJIaD


Я на грудь ваще не беру есле уже на то пошло ,есле мне чтото не понравилось ,или я решыл висказать свое мнение то я "беру много на грудь " ????ухахаха ну мужики даете...ветку ЗАСИРАТЬ начал не я !!!!!!!!!!!!есле человек написал про браков мне нужно было промолчать бо ето не та ветка ДА ?????другой говорит что "воздух сотресают" есле бы нормально написал, что здесь не место етой теме то разговора бы не было...ваще для етого есть МОДЕРАТОР или как ?вот мне модератор дал придуприждение за "мат"дальше не вижу смыла чтото писать я думаю автор понял что он выразился не правильно...




Уважаемый, BJIaD! Возможно и кто-то выразился не правильно (или не так как Вам хотелось), но по-крайней мере он сделал это без грамматических ошибок, ибо нормально воспитанный человек относиться с уважением к окружающим и первым делом к себе. И мне непонятно Ваше стремление в данной ситуации что-то доказывать, по-крайней мере научитесь писать грамотно, для того что бы Вас воспринимали всерьез.
PS. Прошу прощения у других участников, а также Модераторов Форума за продление дискусии (был винужден), больше постараюсь не сорить.
Одним словом, присадили хлопчину:dl: (жартую)
Весна не за горами - все на борьбу с браконьерами !
 
Цитата
Це не законодавство, закони в нас хоть-куда, то є панове її величність Корупція.
"Риба гниє з голови"... під словом " Корупція" вже розуміються чиновники що пишуть закони лише для себе і з метою поповнення кишень.
Весна не за горами - все на борьбу с браконьерами !
 
Цитата
місцеві постійно ставлять сітки, ну вот попалось два мужичка, нормальні люди-просто трохи браконєри ))))))
Ось так і працює інспекція....впаяли штраф за пару рибин, здали протокол і все гуд........а тим хто сітки кілометрами ставить, і рибу тоннами витягує  - хрін там коли штраф дадуть, бо ті "дань" щонеділі здають.....таке наше законодавство, і з цим по - ходу вже ніфіга не зробиш. Суто моя думка.
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
Вопрос возник...платный УТМРовский став в Летичеве- на нём есть рыбалка после 1 ноября?!
Рибалка там є, і риба також)))) в тому році з  30 жовтня    по 2 листопада ми з колегами там такі чудеса по коропу робили,  що не знали куди від лишніх очей дітися)))))( та й і щука там є не маленька, зі слів друзів)    
       

       

       
       

       
       
           
               __________________
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Можливо хтось займається будівництвом ось знайшов непоганий ламінат
ахахахаха:bj::bj::bj::bj::bj::bj::bj::bj:я під столом:bj::bj:
Рыболовам Хмельницкого
 
Скажу що сьогодні і хижак не спав, за 3 години вечірнього лова взяв 2 шупачка по 1,5 кг, і 2 схода крупніших( на око 3 - 4 кг)))) причоною виявились малі воблера.......
Рыболовам Хмельницкого
 
Хлопці,що там зараз по щуці робиться??? завтра планую виїхати може хото якесь місце порадить в межах 50 - 70 км від міста, а то х.з куди його краще їхати)) вже 2 рази за осінь був в прольотах... заздалегіть вдячний..
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Можна було помацати и фаворитовського нео бріза 762 МL с тестом 4-24 грами , вона теж цікава і дешевша рецептора (порядка 900 грн.)
брав в руки, так палка не погана, але рецептор здався м'якший...
Рыболовам Хмельницкого
 
Всім дякую, але вже взяв фаворит рецептор, тест 6-24. Вроді не поганий) Хтось щось може по ньому сказати?
Рыболовам Хмельницкого
 
Хлопці,порадьде,хто розбирається, палку на хижака. Планую ловити щуку+інколи суда(може є що більш - менш універсальне і для іншого хижака), ціна до 1200грн.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
"катерком" завозив пружини під зілля майже на середину.
Я ловив там з катерком днів 10 тому,завозив під камиші, виловив 3 карпика на горох. Один на 4кг, два інші по 3. так що рибка там є.
Рыбалка на Днестре
 
хороший аргумент))))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Що серйозно під час змагань говорили про фідер
фідер фідером, добре що хоть сіток не кидали)))до речі скоро змагання в Ясенівці по фідеру.Хтось буде з форумчан???
Рыбалка на Днестре
 
Хлопці, навіщо цей флуд. Я так розумію що багато і самі не проти побраконьєрити судячи з відзивів!!!!! брак-не брак? як на мене брак той хто кидає сітки ради вигоди і наживи..... давайте візьмем примір, вийшов дєдушка рано,поставив китайку, його зловили, впайали не ***...й  штраф, а той хто маслає не по дєтски  - сухий виходить завжди.... для того щоб чогсь добитися, треба з чимись початись боротися.....
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Пару  недель и рыбы станет гораздо меньше...
Повністю згідний. Це ж скільки треба мати жадібності, щоб брати той мальок. Я особисто хочу туди поїхати, але думаю ловити виключно на горох. Вчора біля мого сектора мужик просидів всі 4години змагань, і за 5 хв. до закінчення клюнув карпуша, підтянувши до береге, вага була не менше 5 кг. але, він натупив(начав брати за леску руками,і не використав підсака) і рибка пішла геть)) так що риба там є хороша, просто "мелоч" не дає клювати.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
І як же ж бути, що робити?
Я пропуную зібратися на рибалку на Дністер з форумчанами, але потрібно великий колектив, і бажано з різних областей і в різних місцях, і зробити пару рейдів з лодками по цих сітках( витягнув - спалив, і рибу випустив), по скільки сітки там не якісь китайки, а 15 метрові професійні, фінансові втрати браків будуть відчутні,тай річа трохи очиститься.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Ти дійсно щось переплутав! 11, 12 і 13 сектори нічого не виграли! Виграли якісь останні сектори (точно не знаю) ті що ближче в сторону дамби! Там риба клювала краще і вона була значно крупнішою, там і ловили переможці у всіх номінаціях (там і саму крупну рибу зловили) В мене був 16-й сектор і риба майже вся не залікова (хоча вже розумію, що сам в цьому винен, можна було б і трошки краще... :) ) На відео, при зважуванні, можете бачити розмір коропців ( я в білій футболці, голубих джинсах і з синім садком :) )  Реально до містка, біля домиків і після нього, як дві різних водойми...
Після нагороди сказали що ці хлопці сиділи на названих мною секторах, але можей на путав, тоді вибачаюсь. Я сам приймав участь, ще й забрав кума і колегу. Мені дістався сектор №4,їм відповідно 7 і 1. З нас трьох - реальний кльов був лише на 1(15 коропчаків,на вазі 4,61кг) так що можу сказати що риба стояла в певних місцях, і я наприклад,не міг ніяк її "переманити". Мій улов 3 карпика по 30см. і 1 підлящик, в кума так само.Єдине що рознервувало, це коли на зважувані, якийсь чувак(я так розумію власник водойми) викидав в воду улов, мотивуючи що там не має 25см. хоча судді то перевіряли одразу після вилову, та й він міряючи,лінійку совав як хотів, ніби спеціально вагу хотів мінуснути. Хлопці казали що в деяких з 20 шт він залишав 4. Особисто я рибу навіть не важив, випустив підростати, хоча я маю сумніви що вона встигне вирости,думаю за місяць витрощат весь той 300 грамовий карпик.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
змагання були достойні!!!перемогли 11,12,13 місця(я так розумію там найбільше цього малого карпика зібралося.... згодом напишу все від а до я.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
за допомогою двох вертлюжків думаю вийде. але без шоклідера стрьомновато  закидати, якщо з доброю силою швернеш, то залишишся без оснастки.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
І джентельменський набір обовязково :al:

ага, замість дощовика))))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Також думаю що завтра заплочу, а то не мав як......також бажаю всім НХНЧ.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
погода не помеха
це добре) доречі а парасольку з собою хоть можна брати? а то в регламенті не написано))
Досчитаем до миллиона (игра)
 
1640 рік. Джентельменський набір))))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Погодка не ахті)) Хто їде завтра на змагання?? Може варто поїхати зараз риби купити:bj:
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Треба було сказати що ти з "Грінпісу", а саме дієве, береш і по телефону говориш Василь Іванович бери хлопців і приїзди є реальний показник і так говориш щоб вони чули.
Наступного разу так і буде...або хочаб бутилки їм повідрізати, хай хоть помучаться з пошуками своїх сіток.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
це ти напевне пошуткував? цих чортів там сповна хватає+промисловики і всякої іншої зарази в яку можна загнати мотор типу ниток натянутих любітєлями половити бєль з лодки
Зустрів там відпочиваючих, з києва, сказали що вже 3 дні тролінгують, і ніодної сітки не бачили. Так що не знаю.
Рыбалка на Днестре
 
Тільки приїхав з Дністра, були 3 дні на Соколі і 1 день заїхали на Бакоту, Риби нема ні там ні там, ледви на уху карася насмикали. А сіток в річці напевно ще більше ніж водорослів на дні - це повнв срака!!! Підплив до бутилки під скалою хотів прив'язатися судака попробувати хапнути, так ті браконьєри аж з того берега кричали і питали з якої я організації, і що я там роблю, блін було б ружйо яб йому межи очі вцідив!!!
Хоч і без риби, але відпочинок супер, водичка тепла, жінка і малий довольні. як почнеться кльов то поїду знову, але напевно на бакоту, там хоть браків не видно...
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
В том году парнишка и без зондирования дна на поплавок такое выдавал
Це виключення... Таке буває дуже і дуже рідко. Якщо хочеш показати хоч якийсь більш-менш нормальний результат то без маркера та корму не обійтись. А на рахунок витраченого часу, то все залежить від рибака. в мене маркер вже зібраний, так само як і ракета, так що поки буде набухати каша, можна і дно прощупати, і підготуватися до закормки...
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Як мінімум позначити точку закорма, як максимум прозондувати дно, найти перспективні місця.
Вичерпна і обгрунтована відповідь)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
было запрещено что в том году, и в этом тоже запрет
Зрозумів, дякую....значить по старінкє, маркер,ракета і тд...
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
пили б ви горілку вдома...
день народження в колеги, так що будем пити там, ну а по ночах, самі стойкі будуть рибу ловити)
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
яка ситуація в Соколі?
в Суботу їдемо великою компанією, так що людей точно прибавиться))) а на рахунок рибалки відпишусь аж в середу)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Думаю також візьму участь... Скажіть а на змаганнях в тому році "корабликами" користувалися???
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Може був хтось в цьому році в Завалійках, Курниках? Цікаво що там робиться, вчора проїзжав після обіду , жодного рибалки не бачив.... шось не то )))
Завалійки того року спускали. Виловили з відтіля велику щуку.
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
Лісові Гринівці
Свіжа інформація : риболовля вдень 50грн. з ночовкою 75. карасік клює дуже активно, короп клював добре на тій неділі, зараз слабше.
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
Можливо хто в курсі про ставок (зону відпочнку?) за Пашківцями (біля траси в районі джерела) як їхати на Старкон. Цікавить що там є і які умови? Дякую.
Так в курсі, раніше там постійно рибачив(до оренди)....Зараз запустили зарибок, поки ловити не можна, но обіцяли на осінь. Ціна за відпочинок у домику з мангалом - 150грн. Інформація 3-ох тижневої давності,спілкувався зі сторожом.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Та я уже в гипсе, на рыбалке был),третий день отхожу)
Ага, якщо свербить - можна окуньом почухати:ap:, а нє, то сазана біля берега приглушити)))
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
Підскажіть інформацію про озеро на озерній, щось там ловиться? яка риба є ? і чи варто взагалі туди ідти
Кум був там позавчора, сидів на коропа, на бойли - зловив одного карпушу на 1,5 кг. просидві з ранку і до 13 год. поки дощ не впиріщив. Так що чи йти - вирішуй сам. Я особисто чекаю хоч якоїсь стабілізації погоди, а то не встиг розкластись, як тебе вже намочило...
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Три недели в гипсе)
Чим більше ти чогось чекаєш, тим більше отримуєш задоволення від того що отримав. Представ скільки задоволення отримаєш на першій рибалці після зняття гіпсу))))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Підкажіть будь-ласка по Розсошах, чи дозволяють ловити ніччю і скільки коштує білет?
На скільки я знаю там 3 ставки. В мене є інфа про один із них - рибалка 100грн. за ніч не в курсі, але клює казали не погано. Сам ще не був, но планую поїхати після сезону "мусонів"))
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Ну вот думаю мы и поняли друг друга
Думаю поняли :dk:
Ловля подольских карпов
 
Мене  обурила фраза :
Цитата
А карпятники эти вообще наглые дядьки
Цих людей, за які ти кажеш, не можна віднести до категорії карпятників, і це підтвердить думаю кожен досвідчений карполов, це звичайні хапуги, які прийшли набрати як омога більне хвостів.Сам таких призираю.
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Ситуация такая же как и зимой с жерлицами... много кто ставит по 50 штук на весь водойом, а потом еще что то возникают..мол я им мешаю рыбу ловить с своими 10-15 жерлицами.. таких нужно посылать подальше, а если возникают - в бубен!!! А иначе к ним и не доходит. А карпятники эти вообще наглые дядьки... в Староконстантинове есть у меня у друга лодка, раньше я частенько там плавал на хищника со спинингом... так они там уже до того обнаглели что хотят что б ты вообще не плавал там... и не то что в одном месте, а во многих сразу..они там накормят там, там, там и кричат мол какого ты там плаваешь..я там закормил... с такими пред"явами типа это его личный став , а я влез непонятно с какого х*я. Но пару раз я некоторых таких послал и теперь все норм... даже здороваются первые.. таких рыбачков нужно чутка пресануть, бо они вылезут на голову рано или поздно. Всем НХНЧ ))
Встану на захист карпятників!!! я наприклад ставлю бутилку,в якості маркера, де в мене закормлене місце, і звичайно після того як в воду було викинуто корму на 100-200-300грн, то я чекаю на те щоб карпуша підійшов і клюнув, а як він клюне якщо ти будеш гасати там лодкою:lodka:???," хто перший встав - того і капці", тобі ж не сподобається якщо ти найдеш перспективне "судакове" місце, будеш на ньому з лодки ловити судачка, і тут прийду я, розкладусь і буду кидати оснастку тобі під лодку?! Так що на мою думку повина бути взаємоповага, а перед тим як когось посилати, подумай декілька раз чи це того варте.(хто зна хто там на березі ловить:cg:)
Рыбалка на Днестре
 
Хтось щось знає?може чув?Як там справи з ловлею ЛЯЩА?
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Шановні колеги, скажіть хтось знає де в радіусі Хмельницького(30км) є дубові рощі?Хочу по білі гриби поїхати, а найближчі місця які я знаю -100 км від міста..
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
а в Грінівцях де там став?
якщо заїхати з сторони озерної то в центрі є розвилка :на ній направо і зразу наліво вниз. Там правда дорога не дуже, але можна проїхати.
Або тможна на розвилці наліво, потім по головній до с.Скарженці, перед селом направопо по польовій дорозі(там вже ставок видно). До речі вчора там збирав суниці та гриби, то на ставку було багато рибаків.
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
Шановні та поважні Рибалки! Дайте будь ласка інфо про пару (карпових) ставків з ціною білета не більше 50 грн.Заздалегідь буду вдячний.
Лісові Гринівці,Водички,Жилинці,і є ще 1 ставок,білет також 50грн, но їхати 80км. якщо цікаво напишу в лічку.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Своїм транспортом їхав,чи через турфірму ? Планую також поїхати.
Своїм. Але декілька разів пошкодував, бо дороги дуже погані, про те  краще тим,що не відкого не залежиш, і їдиш туди куди ТИ хочеш,а не більшість туристів в автобусі))
Рыбалка на Днестре
 
Всім дуже велике дякую за те що відкликнулись, вибачаюсь що раніше не встрягав в діалоги-не було дома. Провів 3 дня в турі по Закарпатті, еміцій просто масса)Якщо хтось збирається їхати - розкажу де є чудові місця....До речі і форель половили, фото потім скину.На рахунок Дністра, то планую на наступні вихідні рванути.Обов'язково відпишусь.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
В тому році ціна за рибалку на судака була 200 грн, умови: ловля тільки з берега, максимальна кількість риби, яку можна взяти - 5 штук (над душею стоїть надзіратель).
просто немає чтого їхати до таких орендаторів..я вже декілька таких ставків відкинув(бачу морду орендатора і вже адреналін шкалить, бо знаю що зараз буде без причин зайобу..ти) в цьому році перехожу на річкову ловлю,надіюсь не пошкодую.
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Игорь, а "полтарашки" не было чтоб положить для сравнения.
а може це і є півторашка))))):ap: просто ракурс такий)
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Деражнянском р-не
я думаю Розсохи?!)))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Власника на кілок, а рибу людям...
+1. Підтримую. Нахр..на брати такі гроші, якщо балуєшся водою!
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Знайомий пропонує поїхати в Шарівку на рибалку, підскажіть інформацію і чи стоїть їхати туди?
а там хіба не спускали того року?
Рыбалка на Днестре
 
Шановні колеги - КАРПЯТНИКИ, прошу вашої поради. Хочу вперше поїхати на ловлю сазана на Дністер,думаю на 2-3 дня, але проблема в тому, що ні я, ні мої знайомі раніше не практикували. Можливо хтось дасть декілька порад що до можливих місць ловлі, приманок, прикорму та інше. Буду вдячний за будь -яку інформацію...можна  в приват. Зазделегіть дякую.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
дякую зателефоную запитаю.

Якщо поїдеш, то відпишись, а то цікаво що там зараз ловиться.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
[quote="Zborov;497106"]дякую зателефоную запитаю.[/qu
Якщо поїдеш, то відпишись, а то цікаво що там зараз ловиться.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
на силікон і вертушки невеликого розміру
Поняв.Дякую, а я думав,що голавель тільки на воблера і жуків клює))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Сьогодні з Саньком (Бонусом) самі на то не розраховуючи попали на 15 хвилинний кльов голавлика
Голавль КРУТИЙ))) Вітаю. Сам думаю десь на днях виїхати,  ловили на воблер??і якщо так то який?,
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Доброго дня!
Може хтось підскаже як там справи на озері в селі Водички?
0965745062 перезвони і запитай, це охоронник....ну принаймні рік назад точно охороняв, але думаю інформацію знає.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
З 15 травня.
Але не факт що нові власники з відтілля не витягали  рибку)
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
А что уже можно ловить там?
Ще не можна.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Поза вчора провели там півтори сутки, 15 спінінгів, 500грн заплатили і толку НУЛЬ, це вже не перший раз коли кругом клює а в нього, чомусь, ні
Причина скоріш за все в нересті, я також був поза вчора на рибалці в Карпівцях, та мені хватило декілька годин що б пересвідчитись що толку з цього не буде....карп та крупний карась зараз нерестяться...думаю в кінці травня карпуші перехворіють і буде кльов))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
А можна і прочитати, перед тим як писати
поняв, вибачаюсь))натиснув тільки ДВА)
Ну тоді як варіант то можна поїхати в Розсохи, але тут тре вибирати - або риба,або розтріпані нерви, і може побита морда власника:cg:...(я наприклад останій раз єлі стримався....після чого зарікся туди не їздити) але риба там є.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Братцы выручайте!!!!!!!Нужно важного человека на карпа свозить,чтоб такой на 5кг и по старше.Пускай билет по 300гр мне всёравно лиш бы вероятность поимки такого экзэмпляра 50%на 50%.Мне ненадо тайны открывать про свои зашитые дешовые водоёмы,пускай это будит дорогой или очень дорогой водоём только чтоб там крупного карпа было много.Не обижусь на любые предложения и подсказки.Пожалуйста помогите.
Можна попробувати на Озері "Сошки".
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
День Перемоги сьогодні пройшов в с. Ярославці.
Це Ви на цему маленькому ставочку,що зправа в селі?
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Ну і засуха в вас, хлопці, на дорозі видно сантиметрові тріщини... і де ви там того карася і воду надибали?
карася через тріщини із підземних вод доставали:bv::bv::bv::bv:
Ловля подольских карпов
 
Завтра знову їду на трофейчика....Скажіть хто має інфу, чи можна зараз ловити в Карпівцях під лісом?? я чув що той власник помер. Може хто має свіжу інформацію?!
Ловля подольских карпов
 
Ось і обіцяні фото.......
Ловля подольских карпов
 
Тільки що вернувся з рибалки, результат - за 2 дня 3 карпушки, в середньому 4 кг... фото буде пізніше, бо спати хочу...:dj:
Ловля подольских карпов
 
Є інформація що вже пішов Трофейний карп))))) Завтра, якщо все добре буде- провірю.....При такій погоді все можливо)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Там полный аншлаг
це 100%.....хто не встиг той ловить на асфальті чи на полі.:bj:
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Мужики, хто підскаже ситуацію з карасями і їх кльовом
Карась вже бомбить майже кругом.....для ловлі я б вибрав не великі і мілкі водойми.....Можна попробувати і в Маломоленцях, але знай, там зараз падає вода, так що клев може бути середній....
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
о
Карась вже бомбить майже кругом.....для ловлі я б вибрав не великі і мілкі водойми.....Можна попробувати і в Маломоленцях, але знай, там зараз падає вода, так що клев може бути середній....
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Пользуясь устаканившейся погодой решил сегодня произвести разведку на карася. Карась практически не клевал но неожиданно была поймана вот такая рыбка. Поплавочная удочка, под берегом, на перловку

    Вітаю з хорошим карпушою....Яка вага?    Я й сам збираюся вже їхати на трофеї,але ще трішки рановато.Якщо погода буде стабільна то на майські свята буде бомбезна рибалочка.....))
Ловля подольских карпов
 
[quote="alex78;491553"]Пользуясь устаканившейся погодой решил сегодня произвести разведку на карася. Карась практически не клевал но неожиданно была поймана вот такая рыбка. Поплавочная удочка, под берегом, на перловку.
    Вітаю з хорошим карпушою....Яка вага?    Я й сам збираюся вже їхати на трофеї,але ще трішки рановато.Якщо погода буде стабільна то на майські свята буде бомбезна рибалочка.....))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
http://vsim.ua/Новини-Хмельницького/news/У-Південному-Бузі-гниє-риба-10271927.html

:ak::eek:

Блін, капець!! не думаю що вона подушилась........ Знову якісь козли відходи в воду кинули, ось нам і результат!!!
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Моломолинцях вже щось ловиться.
Ловиться!!!! Прямо зараз там кум сидить, з 16-00 зловив 15 карасиків, каже що лодошичний розмір, так що чекаєм погоди і вперед)


Я й сам сьогодні відкрив сезон по мирній рибі, приїхав зі свого села, де тільки 3 дні назад лід зійшов, впіймав на черв'яка з опаришом 5 карасиків середньої маси 200 гр. і 1 карпика на грамм 300 (відправив підростати) Рибалкою залишився задоволений, ще якби б не  дощ.......але що поробиш?!
Думаю що максимум тиждень, і піде як з пулімйота....Успіху всім,НХНЧ!
Рыбалка на Днестре
 
Сезон відкритий, правда риби практично не було. Спочатку ловили на ГЕСі в Летичиві, там 0(тільки різні ПІ..РАСИ драчами карася та плітку цепляли......повбивав би) , потім на ГЕСі та нижче по річці в Новокостянтинові- декілька ударчиків судака було,але безуспішно. Ну і під кінець рванули на р.Вовк - там було піймано 2 щуки біля 1 кг. кожна(що цікаво - ще з ікрою)..... Рибалкою дуже задоволений головне що відкрив для себе нові місця, а риба ще буде)))

P.S. Навіть малі річки дуже сильно порозливалися, там де річка  3 метри літом - тепер 30 - 40 метрів, що утруднює риболовлю, треба зачекати тепла та падіння рівня води, там і кльов буде)))))
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
ні одного хвоста не бачив.
шкода((( ну нічого вся риба ще в переді.......Я завтра їду на Летичів, пригласили на 3 судачих місця, буду пробувати, про результати відпишусь)
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
а, що за риба така ?
назву цієї риби мені казали, але я забув на радощах)
на рахунок їстивності - то їсти можна, мало того нам на лодці її готували, дуже смачна.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
В мене з української мови в школі було три, проте навіть я знаю що більше трьох крапок підряд не ставиться
я думаю що просто монотонний текст без крапок та смайликів не так цікаво читати.........) Але дякую за критику, наступного разу буде краще.
Рыболовам Хмельницкого
 
зробив свій перший блог)) прошу Вас передивитися і виправити що не так, щоб на далі не помилявся.....
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
він занесений до Червоної Книги України і ловля його заборонена.
поняв, значить будем його оберігати)  може наші діти колись будуть ловити...
Угадай вес по фото
 
Цитата
Це тільки sergei72 може точно знати-"вгадав" він,чи "правильно определил"...
хай буде так -" правельно вгадав")))))))))
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Шановні рибацюги, скажіть, а хтось займається ловлею НАЛИМА??знаю де він є, але не знаю як правильно ловити.... знаю що зараз він найбільш активний..
Угадай вес по фото
 
Цитата
Ответ: вес леща - 1,8 кг. (собака всего 1 кг.)
А я вгадав))
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
От те що не живуча то це да
Ну, поки є час до того як піде хижак, треба як можна більше мочалок порізати і покрасити))):ap:
Угадай вес по фото
 
Цитата
Какой вес леща? (вес собаки угадывать не нужно))))))))
       
       

       
       
           

           
               
                   Миниатюры
1,8-2,0.....думаю не більше.
Угадай вес по фото
 
Цитата
я вагу майже вгадав, але скидуйте фото які раніше не світилися, а то затративши 2 хвилини я знайшов старі фотки і відповідно вагу вашого амура

вага 8,5.... думав шо там раніше тільки карпіки світилися.....Є в мене ще одне фото амурчика, пізніше закину, там цікавий екземплярчик...)
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Цитата
Ця снасточка в оригіналі для поролону. Штопор для цього не піде.

да, ти правий......мені і треба для паралону) але найти не можу.....
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Підскажіть будь - ласка, може хто знає, де в Хмельницькому можна купити капкан Павлова?
Угадай вес по фото
 
бачу вагу щуки так і не оголосили.....думаю 2,3кг... пропуную вгадати вагу ось цієї рибки
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
40 км?? Мы ездим туда через Райковци и получается не больше 30 км!!!дорога вроде не плохая..
я не рискнул, скзали что дорога там не очень..... а у меня авто не высокое, да и колес жалко.......
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Я как раз вечерком подъезжал на газеле Тритон и у рыбаков интересовался уловом, это часом не Вы были).
Не походу не я)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Только что приехал с рыбалочки(просто кайф) были в Москаливке, ловили карася.........Клевал не ахти, но кто хотел тот и наловил)))))) экземпляры довольно не плохие попадались( до 500гр.) так же проклевывал мелкий карпик, который отправлялся обратно под лед..... цена билета 25грн. ехпть 40км.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Ой, наверное пивом там не обошлось)))))) Хочу завтра, туда на разведку поехать(выходной все таки)......посмотрим че там водится)))))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Ну как там порыбачили??? Кто выиграл? Как с клевом?
Сам хотел поехать, но начал ремонт, и все обломалось(((((
Ловля подольских карпов
 
да, 100 гривен сутки.....но за такое удовольствие не грех и заплатить)
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Значит показалось, извини друг.:dk:А где ловил?

Рыбачил на частном водоеме вблизи Летичева...
Ловля подольских карпов
 
)))))))))))))))да бы развеять сомнения нашел фотку с предыдущий рыбалки)))))на фото кум, мой сыночек(будующий рыбацюга) и один из  моих  спиннингов.........(в правом углу).))))
Ловля подольских карпов
 
Извините,но если Вы подозреваете меня в браконьерстве то это не так, могу вас уверит(сам призираю этих хапуг).....я фоткаю улов,а не спиннинги....Ну а если вас интересуют  мои снасти то я с большим удовольствием предоставлю Вам фото со следующей рыбалки...
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Ребята, посоветуйте места на карпа. Хочу на рыбалку, а куда поехать незнаю :(

все зависит от того на какую рыбу ты хочешь поехать( трофеи или так по мелкому), какие у тебя снасти ну и конечно сколько денег ты хочешь потратить на эту рыбалку.  
если на трофеев с ночовкой и с хорошими снастями и с хорошим количеством корма, то едь в Карповцы под лес.........если же просто на карпика до 1 кг. то можно в Водички.
Ловля подольских карпов
 
ну вот...наконец то нашел кабель к телефону......ФОТО в студию)))))))
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Приехал с рыбалочки.........отдохнул на славу(минус только 1- подгорел крапаль)))))) итог ловли за сутки рыбалки:1 крапик на 1кг. 1 карп на 4,5кг, 1 карп на 5,5кг, 1 белый амур на 6,200. Нереалезованых  поклевок штук 5-6......могу сказать  что открытие ловли  карпа прошло на УРА!))) фото додам чуть по позджее......

Очередная поездка, очередной улов.......на выходных (а точнее с Воскресенья на Понедельник) решиль поехать на рыбалку, хотя в улов то слао верелось при такой погоде(+10-+12).....но по скольку пообещал папе и дяде, никуда уже детса не мог.......На водоем приехали гдето в 14-00.... Снасти забросили в 15-30......до вечера ниодной поклевки, и тут  вдруг около 23-00     пипипиппипипипипипипи........и первый карпуша с весом 3,5кг в садку..... Ну, думаю какой то залетный попал пойду ко я по сплю в машину, а то холодно(было уже градусов +5)......не успел я прилечь как тут на тебе пиппипипиипипипипипипип....... вторая поклевка,...10мин. борьбы и карп на 4кг.в подсаку......думаю все спать не буду раз такое дело.......и не ошибся)))) 3 - тяя поклевка (примерно через час) закончилась карпушой в 5 кг. и 4-тая гдето 03-30 - ТРОФЕЕМ - амур 8,5 кг, который конечно мне и нервы и руки и снасти потрепал, но за то море адреналина и удовольствия, плюс теперь дядю в карпятники записал))) он сказал что теперь на каждую рыбалку со мной будит ездить))))) с фотками та же ситуация - нет как скинуть....но думаю сегодня, или завтра добавлю...
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Всім привіт!!! Хто знає приблизну глибину става в Карпівцях? Сьогодні їздив подивитися на ставок, на місця. Сиділо троє рибаків, одні з них на ніч. Білет на сутку - 100 грн. На днях думаю поїхати, так думаю які снасті готувати.

на каком именно ?? там 3 ствака....
Ловля подольских карпов
 
Цитата
думаю про один (судячи по господарю), а от відпочивати там  дійсно гарно , затишно в ліску ))
тільки наскільки я знаю він також приспускався торік, якщо ще цікавить дорога дзвони, допоможу

Да про той самый))) Был там с Воскресения на понидельник.........поймал 2 карпика в раене1,5-1,8 кг..крупный карп и карась ушел на нерест....у всех рыбаков на водоеме те же результаты......
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Спасибо.А что может слышал о каръере в Ярмолинцах,или речушке в Бахматовцах?

знаю еще что карась бомбил в маломоленцах.....но как там сейчас - не в курсе
Ловля подольских карпов
 
с 1 мая открыли водоем в Карповцау(тот что под лесом), может кто был??отпишитесь....и, может кто знает как к нему проехать?))а то очень много о нем слышал, но побывать еще не приходилось,а хочется жуть......говорят там полно трофеев.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Куда сейчас можно поехать потаскать хотя бы ладошечного карсика?

Едь в Баламутовку на речку....оторвешься на славу....Кум полтора ведра натаскал.
Ловля подольских карпов
 
вот фото, как и обещал..
Ловля подольских карпов
 
Приехал с рыбалочки.........отдохнул на славу(минус только 1- подгорел крапаль)))))) итог ловли за сутки рыбалки:1 крапик на 1кг. 1 карп на 4,5кг, 1 карп на 5,5кг, 1 белый амур на 6,200. Нереалезованых  поклевок штук 5-6......могу сказать  что открытие ловли  карпа прошло на УРА!))) фото додам чуть по позджее......
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Какие именно Иванковцы, там 2 става и 2 платные, может друзья не уточняли на каком? Скорее всего ты попал на тот что с права как ехать с Иванковец судя по билету на щуку

там заезд в такие БОЛЬШИЕ ворота))) став возле леса+там на воде толи домики, толи бисетки...
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Подскажите пожалуйста, если кто знает номер телефона хозяина в Карповцах... Зарание благодарен.
Ловля подольских карпов
 
Сегодня был в Иванковцах, хотел занять место на воскресенье.Друзья были 5 дней на зад, и не плохо тловились(3шт. по 1кг., и 1 - 6кг.) так вот, приехал, говорю так мол, так, хочу к вам на рыбалочку...........и в ответ слышу- нерест до 1 июня.......можно только на щуку-80грн.
Ловля подольских карпов
 
Цитата
О Соколоке перед Ярмолинцами что-то слышали?

Вы имеете введу водохранилище за Соколовкой??
Ловля подольских карпов
 
[QUOTE=Димыч.;398865]на скоько знаю, то и в Шаровке на ставку к "евро готовятся"
надо бы проверить))))))лишь бы билеты не сделали по 500 евро/сутки, как Киевские гостиницы)
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Там ж вроді в минулому році дітвора футбол грала на місці ставу.

не знаю, не знаю....может мы о разных водоемах говорим (при въезде в село слева)..... я лично с кумом в том году там три или четыре  раза был....и не без результативно......(приличные карпики и амуры- цена 50 грн.)
Ловля подольских карпов
 
ну почему Вы так сразу,слабо?)) я же не жлоб)))))пожалуйста -
1-Шаровка-брал  трофеи в том году(именно весной)
2 - Чабаны (самый большой который там выловил 6кг)
3 - те же Карповцы
4 - село Сошки, Старокостантиновского района. щитается спортивным(сам не был, но друзья очень хорошо отзывались)
Ловля подольских карпов
 
Что то давненько здесь никто ничего не писал)))))))) Кто то уже ездил на карпа?? если да, то отпишитесь))
Я уже успел поймать перед Пасхой одного(не большого)...но хотелось бы съездить за трофеями. Думаю на выходных как только приеду с учебы выехать на сутки. В прошлом году в конце апреля-начале мая клевали приличные экземпляры. Есть на примете пару не плохих водоемов в черте 30км. от хмельницкого. Если кто пожелает составить компанию пишите в ЛИЧКУ.
Фідер в Хмельницькому!
 
Был перед пасхой в селе, думаю помогу бабушке, ну и конечно схожу на местный водоемчик половлю карасика(друг говорил что проклевует) взял спиннинги и погнал ловить. Гдето к часам 12-00 4 снасти заброшены...........за час ни одного заветного пииииииииииииии......ну думаю все! наловился, перекинул еще раз спиннинги, и тут чудо- первая поклевка....несколько секунд и карасик грамм на 400 в садке...А дальше как по маслу))))) до 5 часов в садке 15 карасиков, от 250 до 600 грамм ....самое интересное что и карп проснулся, поймал одного на 150-200гр(сразу отпустил на волю) и второй так примерно на кило.........ловил исключительно на пинопласт(всю остальную наживку верховодка убивает в хлам) ДУМАЮ НАЧИНАЕТСЯ КЛЕВ....ЖДУ СЛЕДУЮЩИХ ВЫЕЗДОВ...НХНЧ)))))
Рыболовам Хмельницкого
 
смотрел по погоде, тепло обестчают где то после 20 апреля......+20 и выше.......если ализировать с прошлым годом( первая хорошаярыбалка 16 мая) при температуре +20-21.....то думаю сезон будет открыт относительно рано)))) что радует))
Рыболовам Хмельницкого
 
значит надо ждать тепла((( А никто не был в Головчинцах??? как там сейчас дела??
Рыболовам Хмельницкого
 
Я слышал что в Маломоленцах начался клев, но сам не проверял......приеду с Киева,попробую......)
Рыбалка на Днестре
 
Йома-йо.... вот это ребята поплавали))))))))НУ хоть не зря??? Есть фото отчет улова??
Акции и мероприятия!
 
Если будут проводится конкретные действия, могу помочь с газетой, есть хорошие знакомые в типографии......
Акции и мероприятия!
 
ясный перец что охрану нанимать придется......а как ты хотел???)))) как на всех культурных водоемах.
если нас соберетса нормальное количество клубников, то ето не будит проблемой....поставить какой то тариф на ежемесечные взнос, и т.д.
Акции и мероприятия!
 
а как на счет своего "клубного" пруда?) 14 км. от Хмельницкого в сторону Старкона есть очень клевый водоем, был сделан около 6-7 лет назад. Арендаторы года 2 там карпа ростили, потом после сильных дождей(или по их глупости- не укрепили дамбу плитами) прорвало и вся вода пошла как говорится на "волю"....рыбу ловил кто мог и как мог))))))) сейчас там только речушка протекает, но если укрепить дамбу, то будет то что надо.......
К водоему один подъезд, находится в поле,много родников с водой, ближайшие села находятся в 4-5 км. Размеры довольно приличные.........если будет интересно, пишите)))))
Едем вместе!
 
Андрей, как там, поездка удалась?? а то погода не очень сегодня была..
Рыболовам Хмельницкого
 
был на р.Бужок на яме со стороны села Заруддя, наловил кучу малька(плотва,окунь,ёрш,пескарь)на поплавочную на мотыль.....блесна и твистера результата не дали......Кстати  много людей ловило на льду на арендованном ставу, что через дорогу(если кто знает) там рыбалка вообще уже лет 10 как запрещена - УКРТЕЛЕКОМ в аренде держит, но местные сказали что этой зимой разрешили, так мужики приличного окуня и карася на мормышку бомбили....
Едем вместе!
 
Всем привет)) Андрей, а куда вы собираетесь ехать,если не секрет?? я завтра хочу в головченцы смотатся, попробовать....
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!