Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Якщо Ви, шановний, уважно дивилися на фото то там для порівняння лежить прут, а сама карбонлайт від баспрошоп, його ручка 18 дюймів, а конкретніше 45,72 см http://www.rybalka.ua/catalogue/detail.php?id=14631, при цьому мінімальний розмір щуки дозловлений для вилову = 35 см. Сама менша щука точно не менше ручки! Я думаю питання про перспективи і порівняння вирішені? Ну, а скільки риби брати на 3 чоловік і якщо ставок в аренді, я думаю це діло суто особисте, якщо норм по вилову нема! Чи ви ніколи на платніках понад норми не ловили?
Про перспективи і порівняння вже давно вирішені, відколи basspro сказав що найменша була 1.2 кг, в мене нема підстав заперечувати. Дуже добре, що ви знали який у нього прут, роздивитися що то був за прут по такій фотці було доволі важко.

Цитата
Ну, а скільки риби брати на 3 чоловік і якщо ставок в аренді, я думаю це діло суто особисте, якщо норм по вилову нема! Чи ви ніколи на платніках понад норми не ловили?
Я це й написав у пепередньому комменті, якщо ви читали. І ні, я ніколи на платніках понад норми не брав, мені вона непотрібна.

P.S. Kiber, ви взагалі адекетавна людина? Ви влізли в аргументовану дискусію зі своїм беззмістовним коментарем і пишете чи мене хтось запрошував?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
На ви, ну добре, щоб вам шановний не тикали, то можна було спитати скільки вони важать, а ви ствердили що вони 400 грам, значіть ви по логіці були в цьому впевнені!
Я чудово спілкуюся на ти, тільки не тоді коли незнайома людина вперше звертається до тебе з лайкою. Так, я ствердив. Чи через розмір фото, чи фото перспективу, я ствердив що деякі виглядали приблизно на 400 гр найменша. Вона й зараз так виглядає, дайте фотку другу і спитайте скільки важить. Я не міг бути впевнений, я що їх важив особисто?

Цитата
Ми з форумчанами на ти спілкуємся, значіть ми в бидло-стилі спілкуємся?
Думаю ви прекрасно зрозуміли, що мова йшла про нецензурщину.

Цитата
Ви шановний не так починаєте, ви своїм же словам попереднім противоречете "грубити непотрібно, особливо незнайомим людям", чому ж ви незнайому людину звинувачуєте в хапужництві?
Я не грубив і не намагався звинуватити (принаймні, я це не мав на увазі), рибу якого розміру брати, а яку відпускати -- ваша особиста справа.

Цитата
Ви "шановний" пять хвилин на форумі і хочете щоб я Вам здав водоймище, та не здам бо я впевнений що ви "жосткий брак" з АКБ в кишені! А що, Вам можна припускати, а мені ні!
Я може й 5 хвилин на форумі, але рибалкою займаюсь років з десять і повірте мені, в мене є куди поїхати, просто цікаво стало. А ще, самі розберіться з тим, що ви припускаєте, а в чому впевнені.

Цитата
Чому я зразу в лоб, та тому що вже в горлі такі як ви писаки сидять, я ж вам сказав! І не знайомими людьми не потрібно лякати, це остане що хотів сказати!
А як писати -- це вже моя особиста справа.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Розказую "особо одареным", які вот так по фото знають скільки важить найбільша і найменша раба, якщо не знаєш то не пи.....ди, хай форумчани вибачать мене за грубість,  щучки по 400 грамм там і близько нема найменша 1,200 кг і улов на трьох чоловік, бо мені 13 щук аж даром нетреба, хай краще в водоймі живуть ніж їх сусідам роздавати. Бля чесно кажучи достали такі як ви шановний писаки, хочите правильним перед всіма засвітитись, то ви на водоймі світіться з своїм "правильним" уловом!

А ось тикати і грубити непотрібно, особливо незнайомим людям! Саме по фото вони виглядають меншими, якщо я помилився, можна так і сказати а не мати гнути в бидло-стилі.

Цитата
А, ще забув написати що ловив на ставку, лічкою не вмію користуватись!
Дякую, мені це стало зрозуміло з першого коменту.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Доброго дня всім рибакам Хмельничини, збираюсь купити ехолот, но не можду віддати перевагу одному з них:

1.LOWRANCE Mark5 X PRO (кажуть з другого о луча, який має 120° немає толку)

2. Lowrance Mark-5x

Може хто з форумчна користується відпишіться, порадьте, що купувати?

Почитайте відгуки на Амазоні по ключовому слову fishfinder. Не хочу сіяти сумніви, але для себе обрав Garmin echo 200.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Мої дві остані риболовлі можна сказати вдались, карпа на  7 кг. зловив товариш на мікруху! НХНЧ

Гарний улов, тільки навіщо вам при такому улові, тих пару щучок по ~400 гр? Можна детальніше про водойму в ЛС?
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!