Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Рыболовам Хмельницкого
 
Наказ про нерестову заборону у весняно-літній період 2019 року
Рыбалка на Днестре
 
Мені теж одне цікаво - чому після того, як різні люди у соцмережах пишуть, що десь там були, і там "нємєрєно сєтєй", я не бачив жодного повідомлення, що люди десь там були, і бачили ну не "нємєрєно", але хоча б 1 рибпатруль? Я від Дністра проживаю не на стільки близько, щоб часто там бувати, тому володію інформацією про Дністер із ЗМІ або соцмереж. З чого роблю висновок - сіток куча, а патруль бачу лише по ТВ в якихось передачах, як вони ловлять браконьєрів або нищать сітки, що мимоволі наштовхує на думку, що якби не передача, то цього б вони не робили.

Відразу може бути до мене претензія чи питання - а чому ж я не піду у рибпатруль і не спробую щось змінити? - відповідаю. У хмельницький рибохоронний патруль дійсно оголошено конкурс, але після того, як я отримав інформацію про ставку 4500 грн. (нарахованих, тобто ще мінус податки), я перехотів. Сумніваюсь, що хтось за такі гроші буде сумлінно працювати, а ті хто вже працюють - "чесно" працюють. І друге - сумніваюсь, що якщо структура дає таку мізерну ЗП, то вона хоча б щось дає, як ресурс, яким можна виконувати свої обов'язки.

Але то виключно моя суб'єктивна думка, як незалежної особи.
Рыболовам Хмельницкого
 
Розловився на поплавчанку, йоржики, плотвичка, карасики та 2 коропчика (дзеркальний та звичайний, які були відпущені, бо замалі). Частіше брало на мотиля, але коропчики і більші карасики на хробака. р. Бужок. Неподалік Меджибожа.
Враховуючи початок нересту, від себе прошу добросовісних рибалок: не виходити на лодках та не ловити більше ніж на 1 вудку з 1 гачком, і лише у дозволених місцях)
І вже по щуці знайомі відкрились. Не густо, але відкрились.
Ні хвоста, ні луски)
Рыболовам Хмельницкого
 
Були знайомі на відкритій воді по зубату - нуль..
Завтра спробую по відкритій воді на плотву/карася. Правда не знаю чи щось буде, але відпишусь.
Можливо хтось вже відкривав сезон на поплавчанку?
Рыболовные магазины , ларьки Хмельницкого
 
Хто не має картки Флагмана та не знає про акцію (не приходять смс), то підкажу, що з вчора по завтра, тобто 22, 23 та 24 серпня акція "-24% на все", окрім акційних товарів. Якщо хто можливо планував якесь об'ємне придбання, то як на мене це варта того знижка. Не рекламую, не є представником Флагману, просто поділився інфою, можливо комусь буде корисною.
Графік з 9 ранку по 19 вечора. Час ще є.
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
З таким підходом для чого створювати різні теми, можна все ліпити в одну, все рівно ж без боротьби з браками рибалки не буде.

Давайте, мухи окремо, котлети окремо. Ніхто ж не підтримує браків, не критикує Ваше хоббі / громадянську позицію. Все правильно. Єдине прохання - для кожної тематики своя гілка на форумі.

Заходжу я раз в кілька днів на форум погортати хто що ловив, де відпочивав, а читаю лише про браків замість риболовлі.

А буде окремо - захоче людина зайде почитає про Дністер, захоче - про браків. Як на мене нічого принципового чи важкого немає. Просто зручність.
Рыбалка на Днестре
 
Частина 1 та частина 2 статті 11 Закону України "Про інформацію":
"1. Інформація   про   фізичну   особу  (персональні  дані)  - відомості  чи  сукупність  відомостей  про  фізичну   особу,   яка
ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
2. Не  допускаються  збирання,  зберігання,  використання  та поширення конфіденційної інформації про особу без її  згоди"

Стаття 32 Конституції України: Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди"

Стаття 182 Кримінального кодексу України:
"Незаконне збирання, зберігання, використання або поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди або поширення цієї інформації у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, чи в засобах масової інформації,-

караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років."

________________________

Нікого особисто не знаю, тому об'єктивно не можу захищати ту чи іншу сторону, але поширення конфіденційної інформації, як мінімум - є злочином, відповідальність за який передбачена кримінальним кодексом, а як максимум - чим така дія не є "зниженням до певного рівня"?

Не гарно так.

Давайте обговорювати риболовлю на Дністрі, а не мірятись в кого який. Дорослі ж люди.
Рыбалка на Днестре
 
Така ж ситуація - відкриває особистий канал на Ютубі. Якщо посилання у своєму тексті має слово *edit* - це посилання не вірне.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Не в цілях рибалки, але все ж запитаю: в Головчинці на кар'єр цього року ще ніхто не їздив відкривати сезон купання? Цікавить чи змінились умови і ціни порівняно з попереднім роком?
Хочу на вихідні скупатись, але після вчорашньої прогулянки по Бугу в районі парку, і мертвої риби в ньому, бажання пропало.
Рыбалка на Днестре
 
Ну, коль така каша, і зайшла мова за докази, питання до людей, які бачать роботу патруля: поділіться, будь ласка, доказами (фактичні, документальні, формальні) проведеної роботи рибного патруля за перше півріччя 2017 року? Або хоча б за перший квартал.
А то це все, про мега роботу патруля, схоже на пустий свист (с).

Не сприйміть пост за дискримінацію патруля, чи образу в сторону людей, які кажуть, що патруль щось робить.
Я просто об'єктивно хочу оцінити ситуацію. Якщо одна сторона вимагає від іншої якісь докази, проте сама зі свого боку жодних доказів не наводить, то чим ця сторона відрізняється від опонентів..?

Як на мене, рибалки, звичайні люди, можуть просто допомагати (підказувати) патрулям де саме відбуваються ті чи інші правопорушення, але аж ніяк не заставляти їх працювати. Патруль сам має постійно  моніторити все, що робиться на воді, тим паче, вони як ніхто, знають де саме є сіті, коли їх ставлять, і як їх шукати та вилучати. Так, рідко коли вийде зловити за руки брака, бо він тоже почне морозити - а де докази (фото, відео), що саме я їх ставив? Але хоча б збирати постійно всі сітки з водойм - я думаю цілком реально і без підказок та допомоги рибалок. Не все ж має заключатись на матеріальній стороні (постанови та штрафи), можна хоча б просто збирати сітки, задля збереження довкілля.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Пирогівці.
70 грн. світловий день.
120 грн. доба (нічний час).
За ловлю з вимосток (попід лісом) + 50 грн.
Човен та кораблики - заборонені.
Рыбалка на Днестре
 
Південний Буг - в межах міста зі сторони Гречан, район Чорного острову, Головченці та трохи вище Летичівського району.
Случ - розгулятись є де. Починаючи від Воронковець, Старкону і далі за течією через Самчики до Старого Острополя.
Бужок - Митинці, Заруддя, Редвенці, Ярославка.
Вовк - Летичівський р-н, Ревуха, Терлівка, Рудня.
Вовчок - майже в межах самої Деражні.
Ще виїжджав на хижу на р. Хомора в районі "Грицівського перехрестя" (сторона Шепетівки), але у зв'язку з останніми подіями на картонно-паперовій фабриці у Полонному та забрудненням цієї річки (мором риби), а відповідно і Случа, туди перестав їздити, напевне аж до осені.
Також під Ізяславом є гарна та перспективна річечка Горинь, але туди поки мої колеса не добирались, дорога не близька.

Улюблені місця на які регулярно їжджу, на хижу і білу є. А так, як переважна більшість моїх вподобань - біла риба, яка майже всюди однакова (хоча є виключення), не буду ж завжди на одне місце їздити, як мінімум це нудно, тому відкриваю карту, дивлюсь через які села тече та чи інша річка, дивлюсь чи є фото тієї місцевості, і якщо бачу, що місце перспективне - їду туди. Якщо часу багато (відносно) - їду на пошуки нового місця, якщо мало - їду на перевірене. Без риби можу повертатись додому лише якщо їду на хижу (не вмію я її поки що шукати і гарно ловити). А якщо на карасика - сьогодні більше, завтра менше, але риба є.

На форумі рідко дочекаєшся "рибного місця" від людей, і напевне то правильно, нас читають не лише ж нормальні люди. Сьогодні сказав де бере, а завтра там сітка стоїть. Тому, методом експериментів та переваги авто на газу - шукав, шукаю і буду шукати надалі цікаві та перспективні місця. Впевнений, що таких ще багато, справа лише у кількості вихідних. І, можливо, те що я їжджу не у місця які зустрічаю в інтернеті, а сусідні біля них села - краще. Там менше слідів цивілізації, відповідно і сіток, а карасика думаю всюди можна наловити. Єдине, я рідко відвідую великі за площею водойми, їх важче обловити, часто потрібно лодку і більше часу на пошук риби. А на невеликих річках все набагато простіше, принаймні для мене.
Навіть до прикладу взяти одне село, то і там треба знати де краще бере, де гірше, а як то кажуть - язик до Києва доведе, а місцеві майже завжди є на воді, спитав одного-другого і десь собі біля них кинув поплавок. Сьогодні тут сів, завтра з іншої сторони, а післязавтра отам біля камишів (це вже образно кажучи).
Рыбалка на Днестре
 
У мене на ставки йде %15-20, інше на річках, тому якось не зациклювався ще на Дністрі)
Рыбалка на Днестре
 
Друже, згоден з тим, що немає такої, яка є на Дністрі, але хто ж сказав, що у мене є потреба у ловлі саме "дністровської" риби?:smile:
Мені так, карасик, коропчик, окунь, щука, судак, рідше лящ і підлящик. А це все є в межах 25-60 км. від міста. І на платних ставках і на річках.
Карасик, коропчик, окунь, щука, судак - р. Бужок, р. П.Буг, р. Вовк, р. Вовчок., р. Случ, якщо з платних водойм - Пирогівці (25 км.) та Христосово (65 км.).
Лящ, підлящик (але особливо ніколи не мав цілі саме на цю рибу), попадаються в межах міста на Дубово, на р. Вовк та водосховище Христосово. Навіть сомики попадаються (авжеж не великі) ближче до Вінницької області на р. П.Буг та на р. Случ ближче до Житомирської області. Це все в межах 80-110 км. Але ніколи їх не ловив, напевне "не доріс".

Навіть якщо (дай боже авжеж) поїду на Дністер, то є надія тих самих карасиків, окунчиків, лящиків та хижака половити. Авжеж попастись може щось інше, але конкретної цілі на ту рибу немає.

Нікого ні в чому не переконую, але виключно для моїх потреб, є достатньо водойм неподалік від Хмельницького.

Дністер - то є для мене більше відпочинок біля могутньої річки з неймовірною красою, ніж риболовля):dn:
Рыбалка на Днестре
 
Ні, просто цікава процедура і повноваження інспекторів.
Особисто на Дністрі все рівно ловив 1 раз в житті, років 5 тому, далеко їхати, а риба є й поближче.
Дякую.
Рыбалка на Днестре
 
Протокол - документ, який фіксує факт, начебто, правопорушення.
Постанова - документ, який виноситься за розглядом справи згідно Протоколу, та в подальшому або знімає усі звинувачення, або встановлює відповідальність для порушника.
У зв'язку з цим, є кілька питань:

1. Складається Протокол чи виноситься Постанова?

2. Якщо Протокол - хто після нього розглядає справу та виносить Постанову про встановлення розміру та виду відповідальності?

3. Протоколи/Постанови однакові оформлюються? Тобто за те ж порушення, тільки різними органами?
Якщо так, то це перевищення влади та службових повноважень, що тягне за собою кримінальну відповідальність для осіб, які такі документи оформлюють.
Цитата
Конституція України
Стаття 61. Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення.
Юридична відповідальність особи має індивідуальний характер.
Якщо ж документи різні (припустимо один - затримання, інший - за незаконний спосіб ловлі), тоді питань немає, все правильно.
Рыболовам Хмельницкого
 
Ну, хоча б є на що апелювати (мінімальні розміри риб дозволених для вилову любителям).
Правила любительського і спортивного рибальства
Для коропа - не менше 25 см.
Рыболовам Хмельницкого
 
Хм, навіть не чув такого. Можливо хтось ще захоче почитати Положення:
Про затвердження Положення про громадських інспекторів з охорони довкілля
Цитата
ПОРЯДОК ПРИЗНАЧЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНСПЕКТОРІВ

    3.1. Громадськими інспекторами можуть бути громадяни України, що  досягли  18  років,  мають  досвід  природоохоронної роботи та пройшли співбесіду в органах Держекоінспекції.

    3.2. Громадянин,  який бажає  бути  громадським  інспектором, подає  до  відповідного  органу Держекоінспекції письмову заяву та подання  організації,  що його рекомендує, або письмове клопотання державного   інспектора   з   охорони  навколишнього   природного середовища.

    3.3. Громадські  інспектори призначаються Головним державним інспектором України з охорони навколишнього природного  середовища та  головними  державними  інспекторами  з  охорони  навколишнього природного  середовища  відповідних  територій  після  проходження співбесіди відповідно з керівниками структурних підрозділів органу Держекоінспекції   та   виявлення   претендентом   знань  з  основ природоохоронного законодавства.
    Результати співбесіди  фіксуються  у  картці  погодження   на виконання  обов'язків  громадського інспектора,  згідно з додатком 1.

    3.4. Громадські      інспектори     отримують     посвідчення встановленого  Мінприроди зразка, що підтверджують їх повноваження (додаток).

    3.5. Посвідчення  громадського  інспектора з охорони довкілля видають  терміном  на  один  рік  із  щорічним   продовженням   за результатами оцінки щоквартальних та щорічного звітів громадського інспектора  про виконану роботу.

    3.6. У  посвідченні  громадського   інспектора   визначається територія,  у межах якої може здійснювати повноваження громадський інспектор.

    3.7. Громадські інспектори виконують  роботу  на  громадських засадах,  без  увільнення  від  основної  роботи  і без додаткової оплати праці.

    3.8.  Громадський  інспектор повинен пройти навчання в органі Держекоінспекції,  який  видав  посвідчення,  з  питань здійснення інспекційних  перевірок,  складання  за їх результатами матеріалів (актів   та  протоколів  про  адміністративні  правопорушення)  та інструктаж  з  техніки  безпеки.
Рыболовные магазины , ларьки Хмельницкого
 
Можливо комусь буде корисно.
За останніх кілька тижнів рибалки на білу, обкатав пару магазинів для придбання хробаків.

По свободи (нижче СВ) - 15 грн. Графік: з 04:00 год до 20:00 здається.
Окунь (як їхати в сторону парку на Юності) - 12 грн. Графік: здається звичайний робочий день.
І мій лідер - по Кам'янецькій біля арки, здається Риболов експерт - 8 грн. і коробочка навіть трохи більша ніж у попередніх двох. Графік: звичайний робочий день.

Думаю дешевше не знайти. Ну окрім якщо самому мати де накопати.
Тобто якщо за день до рибалки - краще на Кам'янецьку. Якщо в ніч перед - по Свободи.
Малібу біля 2-ї поліклініки якось не завжди зранку відкритий. Або то я так попадав.
Рыболовам Хмельницкого
 
Хмельничани витягають з Південного Бугу браконьєрські сітки та рвуть їх

Можна і нам якось організуватись та з лодками позбирати сітки між мостами Оазису та Західно-окружної.
Рыбалка на Днестре
 
Згідно наказу по Чернівецькій області заборонено на лодках виходити лише на нерестилищах. По нашій області вказано: в період нересту заборонено пересування на плавзасобах на усіх рибогосподарських водних об'єктах Хм. області. Дозволене це місце, не дозволене, забороняють з лодки взагалі виходити.
Також цікава диференціація в кожній області, хоча, як на мене і добре що взагалі не дозволено виходити.
Рыбалка на Днестре
 
Crank:
Нажаль, не те, що не нагадує, а взагалі не в'яжеться логічним ланцюжком з моїм повідомленням.

Суть повідомлення була лише у тому, що не потрібно орієнтуватись в чинності документів по даті їх публікації на сайтах.
Це ж не постанова Кабміну, яка набирає чинності з дня її публікації у газеті "Урядовий кур'єр" чи Указ Президента, який набирає чинності з дня його публікації в "Офіційному віснику Президента України".

Згідно правил діловодства, документ чинний з дати його підписання (якщо інше не вказано у самому наказі), а публікація його на сайті - лише дотримання вимог Конституції та Законів України "Про інформацію" і "Доступ до публічної інформації".
Сорі за оффтоп.

Згоден з тим, що занадто пізно його підписали та довести до відома суспільству так швидко не вийде, як писалось вище. Але. Ми там не працюємо, і не знаємо, які там були обставини. Можливо по-іншому ніяк.

Рахую занадто багато розмов не по темі. Як би там не було - краще пізно ніж ніколи.

__________________________

Жодної краплі обурення у людей продовженням нересту я не побачив. Виключно здорове дискутування з приводу документу, не більше. Ніхто ж не писав, що зря підписали наказ, чи будуть випливати раніше потрібного.
Більшість питань лише навколо самого наказу, а не термінів нересту.

Все буде добре)
Рыбалка на Днестре
 
Який нормативно-правовий акт передбачає, що документ ДАРГУ вступає в силу після його ПУБЛІКАЦІЇ (не друку) на офіційному сайті? Забіжу наперед - ніякий. Документ чинний з моменту його підписання. А публікація на офіційному сайті, по-перше не є обов'язковою, та по-друге - це просто метод поширення інформації в маси (для суспільства), що передбачено п.2 цього ж наказу.
Рыбалка на Днестре
 
По 20 червня - значить включно (можна з 21-го).
Якби було до 20-го червня, значить можна було б з 20-го.
Рыболовам Хмельницкого
 
На Південному Бузі піймали браконьєрів
Рыбалка на Днестре
 
Все правильно. Формально, патруль Чернівецької області не має повноважень оформлювати адмінматеріали не у своїй області.
Трохи дивна виходить ситуація, але формально цей наказ стосується виключно території даної області.
Я не перетягую ковдру і кажу, що буду з лодки ловити в цю суботу (10-го числа), я і після 20-го навряд туди виберусь, будь-то з лодкою чи без.
Але якщо я з лодкою в межах Хм. обл., то для того, щоб притягнути мене до відповідальності, в постанові про адмін правопорушення має бути вказано чітко: "Порушив вимоги пункту такого-то Наказу такого-то, за що передбачена відповідальність за статтею такою-то адмін кодексу". А що ж я порушую на території Хм. області, щоб мене штрафувати? - Нічого.

Це те саме, що в Чернівцях є наказ органу місцевої виконавчої влади про заборону куріння на водоймах (припустимо), а вони мене будуть штрафувати за це на території Хм. області, хоча в нашій області такої заборони немає. Це, як мінімум нелогічно.
Рыбалка на Днестре
 
На сайті ДАРГУ (риб.госп.) ніц не вказано. Можливо це поки не вказано.
Рыболовам Хмельницкого
 
О бач як, ніколи там не був, і не знав, що там такі приколи.
Поки підшукую місця, і поки буде 3 дні вихідних - буду шукати вдачі.
Якщо буде результативно - відпишусь, що, де і як.
Рыболовам Хмельницкого
 
Значить покищо там ловити не можна. Принаймні їхати з одним гачком з берега немає змісту.
Дякую за інформацію. Тоді як варіант хіба вище по течії де ще вузько.
Рыболовам Хмельницкого
 
Подякував. Будем експериментувати.
Вчора після роботи виїхав в сторону Старкону до першого мосту через Бужок. Ніколи там не був. Або не знав де шукати, або в межах 150-200 м. від мосту - місця де річка ширша хоча б більше 2-х метрів - не було. Можливо треба було ще далі йти. Іншим разом буду мати більше часу - довше пошукаю.

Мартинківці - рахується, як водосховище чи просто річка?
Якщо перший варіант - заборона ловлі до 9-го числа, якщо другий - можна.
Тому й цікаво.
Рыболовные магазины , ларьки Хмельницкого
 
Не далеко від мене. Асортимент авжеж є, часто замовляв через їхній і-нет магазин те, чого у нас не знайшов, але сьогодні чомусь скупився в Карпі на Подільській. То не антиреклама, магаз гуд, але сьогодні душа лягла до Карпу ближче)
Рыболовам Хмельницкого
 
По білій знаю місця де на смажку карасики, де на сушку поменші, де коропчики проскакують, а по хижій виїжджав пару разів: обвідний канал, озерна, за Летичів на Вовк (але зараз там вода впала), і на Случ, де й брав зубату. Тому місць куди можна виїжджати на неї - можна сказати не знаю. Та й катаюсь в ті місця де був і які знаю. Якщо хто дасть пораду чи тут чи в приват куди можна виїхати пошукати щастя - буду вдячний.
Рыболовам Хмельницкого
 
Так, я не спінінгіст, і якраз намагаюсь вивчати цей вид ловлі, тому збираю інформацію по трохи.
Дякую за орієнтування, будем практикувати. Спробую на ці вихідні з лодкою по Случу пройтись ближче до межі з Житомирською областтю. Тому, якщо вийде виїхати - напишу. Якщо у когось ще буде бажання разом вирватись - можемо якось згрупуватись.
Рыболовам Хмельницкого
 
Це все добре, але все ж, чи виїжджав хтось кудись, якщо так то як успіхи?
Рыболовам Хмельницкого
 
Нажаль я не іхтіолог, та й питання було в іншому.
Виходив в дозволені місця і в перші тижні травня, і після нересту на річки - всі місцеві кажуть - ще не йде, ще не йде, тому цікаво.
Все ж кожна водойма - окремий біосвіт в якому все "протікає" по своєму графіку.
Рыболовам Хмельницкого
 
На зубату виходив і з лодкою і без на р. Случ, жодного удару, лише окунець і все.

Можливо хтось ще кудись виїжджав? Або я вже прогавив той "завітний" тиждень після нересту, або ще не віднерестилась.
Рыболовам Хмельницкого
 
Зариблення Південного Бугу
Рыболовам Хмельницкого
 
Наздоров'я)

І ось, можливо комусь візуально краще сприймається інформація: карта з місцями де дозволяється ловля в період нересту.

Карта місць для ловлі в період нересту у 2017 році
Рыболовам Хмельницкого
 
Наказ "Нерест 2017" по Хмельницькій області.
http://darg.gov.ua/files/7/03_30_nerest_khmelnytskiy.PDF
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Пирогівці по нулях на білу.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
В останні вихідні до нересту хтось кудись планує?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Бачу тут або ліньки писати, або "дністровики" всі)

Ціни в Пирогівцях такі ж, по щуці тихо.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Добридень козаки.
Є два питання, можливо хто володіє інфою.
1. Пирогівці цього року такі ж ціни? 50 - доба (5 вудок), 50 - з лодки, 50 - за авто біля ставу?

2. За Летичевом на Бугу хтось взагалі щось ловив? Не в самому Летичеві, а за ним? Думаєте є шанси на білу рибу ще до нересту встигнути?
Рыбалка на Днестре
 
Краса яка)

Питання дещо не по темі, а що ж робити з тою плотвою?)

Я просто риби не їм, а ловлю лише для задоволення і або відпускаю, або віддаю друзям чи сусідам-рибакам.

Ну карасики чи побільших коропчиків можна ще смажити чи фарширувати (те ж з великим хижаком).
А плотву? - Смажать, сушать чи котикам віддають?)
Поздравляю !
 
Усіх вітаю з прийдешнім, новим 2017 роком!
Бажаю здоров'я Вам та близьким, кар'єрного росту або хоча б стабільно-високого доходу та гарних трофеїв у новому році)
Рыбалка на Днестре
 
с. Лука Врублівецька, Кам.-Под. р-н.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
На відрзіку р. Случ між с. Старий Остропіль та с. Губин - кілька карандашиків. Якщо у когось бере, то переважно до 1 кг.
Таких я не бачу змісту брати, хоча мужики забирали все начисто, і карандашиків по 300-400 грам.
Жаль звісно, що приїхав додому пустий, але совість чиста та відпочив на природі)
Ще, якщо вийде, то заїду цього року на те Грицівське перехрестя гляну. Можливо там будуть достойніші екземпляри, які не соромно буде брати з собою:drill2::schuka:
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Ружична канал - повний нуль, вичерпала себе водойма надмірною рекламою (в серпні-вересні ще щось йшло).
Завтра в одне з сіл на р. Случ з лодкою. Ввечері відпишусь по приїзду.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Там сиджу давно. В групі не пишу бо це беззмістовно. Спілкуюсь через приватні повідомлення з людьми які були в конкретних місцях.
Поки сам не перевіриш, діла не буде, кожен каже, що хоче.
Тому повернувся сюди, тут як на мене серйозніше, дорослі люди, яким немає змісту вводити в оману)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Авжеж до четверга дощі, в п'ятницю різке підняття тиску, то навряд що вийде путнє з такої рибалки, але буду сподіватись, що у хижака почався цілодобовий жор на зиму)

Вільний буду у п'ятницю та суботу, тому одного дня я хочу туди проїхатись, і ще одного дня або на Ружичну обвідний канал, або ще кудись недалеко. Якщо є варіанти - порадьте, розвідаю, відпишусь)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Люди поділились на 2 "команди", одні ловили, інші навіть нікого не бачили там)
Щоб розставити всі крапки над "ї", в п'ятницю або суботу проїдусь туди та відпишусь про результати)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
На цих вихідних були люди саме там, де я промалював.
Клювало кажуть лише вночі, то пожаліли, що лягли спати в 03:00. Думали буде вранці кльов. А вранці по нулях(
Информация о Хмельницких водоёмах
 
29.09.2016 на Грицівському перехресті, улов 3х рибаків.



Не я ловив, нажаль, але інфа, що там щось брали цієї осені - є.
Тому подумав і сам туди на щучку поїхати.
Якщо є альтернативні варіант, вислухаю.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
І ще таке уточнення по Грицівському перехресті. Хто там був. Підкажіть чи правильно туди добратись (червоним) та саме плесо для лову (жовтим) ? Безкоштовно? Чи варто туди пертись на хижака?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Можливо банальне питання, поки лише вивчаю водойми так далеко. Раніше не мав можливості їздити незалежно ні від кого.

В Старій Ушиці орієнтуюсь лише по гугл мапс. То чи правильно я зорієнтувався як доїхати (червоним) та місцем лову (жовтим) ?

Информация о Хмельницких водоёмах
 
Є кілька варіантів на ці вихідні (п'ятниця або субота).
Або на хижака кудись поїхати (але це трохи не моє).
Або на Дністер (Каветчина, Сокіл), щоб був під'їзд до берега на авто.
Або ж на якусь платну водойму (став) недалеко від міста (але там тільки карась і короп).
По ціні все приблизно на одне й те ж виходить. Тому ось думаю, на чому то зупинитись)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Обходив сьогодні обвідний канал на Ружичній по колу (з 07:00 до 12:00), перепробував все, що мав (воблер, колебалка, вертушка, твістер, віброхвост - різні кольори і розміри, різні проводки) - жодного удару.

Вроді погода на тижня 2 відносно стабільна. Від +1 вночі до +10 вдень, подекуди дощі, як думаєте, не захолодно вже на білу (лящ, карась)?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Дуже подякував за підкинутий ентузіазм ще хоча б разок вирватись на білу рибу, ще й у такі місця (Дністер) !

Обов'язково спишемось!
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Бачу навпроти с. Бернове (Чернівецька обл.) є с. Каветчина (Хмельницька обл.). І на наступні вихідні також думаю вже згрупуюсь із кимось та рвану на Дністер, можливо і у це село, якщо знайду інфу, що там є доступ до водойми вільний)
Тому, спишемось)

Информация о Хмельницких водоёмах
 
Напевне я не визбираю достатньо інформації за цих пару днів до вихідних.
Тому скоріш за все провідаю десь хижака, а можливо на наступні вихідні вийде вирватись на Дністер ще.
Якщо буде яка інфа - дам знати, так само прийму будь-яку інфу.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Скажу так. Рибу я не їм, а все, що ловлю - завжди або відпускаю (якщо сам виїхав або і так погано клює) або віддаю товаришам, якщо є що брати. Тобто для мене головне в рибалці - задоволення від підготовки, покльовок, ловлі, виважування) Від плотвичок я такого не очікую, а ось за Лящиком можна на Дністер, але треба знати куди їхати, щоб машину не залишати десь за кілька км, і знати особливості ловлі лящів. Їх я ловив 1 раз в житті на тому ж Дністрі коли завозив батьків на відпочинок. Все, досвіду по цій рибі у мене немає( Тому, їхати за 120 км. не знаючи куди саме і особливостей ловлі цієї риби - трохи чи то страшно, чи то жалко, не знаю як пояснити)
Якщо їхати на таку відстань то вже дійсно хочеться щось привезти додому, а не в пусту викинути кошти, або хоча б щоб ловилось. Зрозуміло, що рибалка то діло таке, і від фарту залежить, але все ж.
Якщо у Вас є якась інформація по селу на березі Дністра (можливо Калюса), куди можна під'їхати на авто і буде місце де стати - уважно вичитаю, і можливо й виїду не на хижу, а спробую на білу.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
День добрий козаки, прийміть у ряди)

Сезон на мирну, я думаю вже закритий, принаймні для себе закрив після ночівлі у Пирогівцях на 5 донок за ніч 5-6 покльовок і до годин 14:00 наступного дня стільки ж. Лише карась йшов. Пару штук привіз додому.

Підшукую безкоштовні водойми (напевне то річки, їх хоч в оренду не беруть, або можна обережно відправляти гуляти якщо хто просить гроші), хтось щось підкаже?

На ружичній - обвідний канал бачу щодня щось тягають, але з 20 рибаків 1-2 зловить.
В Карабіївці мілка щучка до 1 кг, там місцеві все витарабанили сітками.
Щось ловлять на Грицівському перехресті, там Случ чи що.. не орієнтуюсь в тому напрямку. Невеликий канал який можна обкидати без лодки.
Ну і подумую на Буг нижче по течії в районі Меджибожа чи Летичева. Хтось зорієнтує можливо?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
baginskiy, дякую за інфу) якось опробую)

За с.Розсоші хто що чув, знає?
Був у Малиничах кілька разів, але не ловив, купався, то розмовляв із місцевими, сказали, що "нема тут нічого", тобто є каже і короп, і товстолоб, але ловити змісту немає. Не знаю на скільки правда, але рибаків взагалі не бачив.
Враховуючи, що не знаю куди поїхати, якщо не буде що робити і за Розсоші нічого не буде ясно, катнусь в Чорний Острів, гляну як там обставини з карасиками.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Це ось цей ставочок у Соколівці?
Як бачу туди і не так далеко.. до 40 км буде.
А які там умови? 50 грн. за скільки вудочок, чи там гачків.
Можливо хто недавно був, які там результати?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
hjvrf25, о, дякую, бо я вже хочу на коропчика, чи на карасика, але нормального, нехай буде і платний став. Але поки треба, щоб погода була гарна кілька днів.

А на днях їздив у Захарівці, ніяких табличок, нічого там не було, і сів ловити (зранку). Риба пригає, є і велика і дуже велика. На хробака взяв 1 карася грам на 600, це десь 6 м. від берега. Потім ще одна покльовка, то десь в районі 1 кг. щось було, але побачив лише хвоста, і вийняв вже без гачка. Більше було глухо і почав збиратись додому, і тут підходить дядько, типу охоронець)) І каже: тобі хто дозволив ловити? А я: А хто мені заборонив? Де є якісь таблички, інформація про орендатора? - А він каже, що немає табличок, орендували міські і зарибили. Але враховуючи, що я вже їхав додому, то не роздували конфлікт. Ще лякав, що вудочки забере чи поламає. Нехай би тільки торкнувся чужої власності, не кажучи про псування майна.

І сьогодні їздив у Пирогівці, десь тижня 3 тому там був, то йшов коропець невеликий, грам по 300-400, і це було 80% улову, інше карась. Але сьогодні було глухо. Тому відразу поїхав в місто.. по дорозі заїхав на автовокзал.. то там все забудовано, і ловити вийде лише з плит.. або з іншої сторони озера, там я колись 2х карпиків взяв, але то що було колись і зараз - велика різниця.
А враховуючи, що я був з другом і у нас була лодка - ми поїхали на Буг до ДЮСШ (авто лишив біля рятувальників). підпливли до острову, якраз навпроти рятувальників, покидав я твістерка, жодного удару.. і поставив вудочку на лодку, і вийшло так, що твістер висів десь на 2-3 см над водою.. і через секунд 15 того твістерка хотів хапнути карп.. на скільки кг я не знаю, бо таких великих ще не ловив ніколи, але десь довжиною з руку був точно.. відразу туди поопускали вудочки. Він ще рази 2-3 показав свій хребет зверху і поплив у гіляки.. Більше його не бачили. Потім попливли навколо острову, жодного удару на твістер, і стали знову навпроти рятувальників, але вже у ліліях.. там друг обірвав (зачеп) твістер.. і сіли ми на поплавок.. Зловив я пару раків на хробака, але відпустив, друг зловив окунчика та ротана.
Потім друг зачепив ще поплавочну (у тому районі, де і твістер обірвав), і залишив там її, почали ми складатись, бо пішов вже дуже сильний дощ. Зібрали речі, і підпливали, щоб не обривати ще поплавочну вудочку.. і виявилось що то сєть була. У ній і був той твістер.. його ми забрали. Пройшлись по сєті.. можливо не правильно зробили, але було 2 великих карася (біля 800 і 1 кг), то їх ми забрали додому, а все інше що живе - відпустили, рвучи сєті. Там окунь великий, плотва здоровенна, карасі по грам 500, і куча раків. Сєть була якраз вдоль лілій. То та сєть вже не пригодна була і скручена. Потім пішли на берег, почали збирати речі.. і підходить до нас мужик в камуфляжі.. типу з тих рятувальників.. і питає що там, як діла.. чи не бачили нічого.. то ми зрозуміли, що то була його сєть, і він все бачив, але нічого не міг зробити, скотина.
Ще були на лодках люди, ставили тоже сєти (острів в бутилках був).

Цей же друг був у Рудні, наловив окунів 5 кг, десь по 300-600 грам. І походу щука відкусила твістер, бо він без повідка ловив, думав лише окунь буде.

Тому надалі планую десь на коропчика хоча б 1 кг., можливо на дальній, цікавіше вичікувати) Або на нормального карася на поплавок. І можливо пізніше на щуку.

Дякую, що хоч хтось відписав, і я як буду десь їздити - буду звітувати.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Кто в курсе что сейчас на Царском озере делается? В воскресенье думаю поехать туда на пару часиков.

Був там 8-го числа. З вечора типу закормили з лодки в камишах, і зранку попливли ловити. То можливо 4 шт. на двох як долоня, все інше - дрібниця. Куча зачепів (якщо з лодки і не знати водойму). Здається вода чиста, нічого не видно, а чіпляєш якісь гнилі дерева з дна. А потім як вже веслували до берега, то місцеві хлопці м. на 10 кидали фідер (пустий, він у ролі грузила був), з двома гачками на хліб. То наловили так само мілких карасиків. Тому і змісту не було сидіти там зранку, закормплювати і т.д. Ага, і ще наніч кидали на засос + на кукурудзу - пусто, без покльовок. Нікого не бачив у той день, щоб зловили щось варте.
Як минулого року був, то карась більший був і коропчик попадався.

А сьогодні їздив за Чорний Острів у Захарівці. То пригали великі карасі (від 500 грам) і деколи щось ще побільше.
Приїхав, нікого з рибаків, ніяких табличок - закинув на поплавок. Спочатку кинув кілька разів на фідер, але дно в траві, то наживки не видно, тому піднімав з дна на см 15-30 і ловив на поплавок. То просидів я до 8 ранку. Зловив одного карася грам на 600, потім щось побільше зійшло, разом з гачком, шкода, і 2 окунчика на хробака. Почав збиратись і підійшов якийсь мужик, спитав, хто дозволив ловити? - А я у зустріч: а хто забороняв, де таблички, де інформація про орендатора? То він каже, що немає тут табличок, а міські орендували, запустили зарибок, і ловити не можна. Хоча ні табличок, нічого немає.

Можливо підкажете куди ще можна проїхатись недалечко на поплавок чи фідер? Залишився хробак, і поки погода є.
Думав в сам ЧО, десь під Вовчу Гору, але там ніколи не ловив, тому не ризикував, та й часу вже не мав і бажання.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Розглядав такий варіант як Головчинці, Буг, але там треба також знати місця, бо попередній раз я був на лодці, то місце знайшли швидко. І розглядав Ярославку. У мене там живе друг, то він каже, що білет 30 здається, і ловиться на дамбі, невеличкий карасик, але до того як пригріє сонце. Тобто до 9-10:00(крайній час). Але що я потрачу на бензин і 30 грн. на квиток, то краще дам 60 грн. і піду на дубово, там також думаю є шанси наловити. Але це все лише у фінансовому співвідношенні, а мені головне - процес)
Можливо хтось десь також сам планує кудись поїхати, то можна згрупуватись і разом організувати все. Сам не професійний рибалка, від мене користі немає) але і шкоди також)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
То хтось підкаже, де недалеко від міста можна половити на поплавок чи фідер карасиків або невеличких коропчиків?
Вдома немає що робити, час вільний є, а де ловити не знаю. А всі зайняті, тому і хочу десь сам рванути наніч.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
На рахунок автовокзалу: то я скільки там не ловив (перші рази туди ходив десь років 6 тому), то від тоді ще ні разу ніхто нічого не казав. Можливо тоді ще був малий, і нічого мені не казали, але коли там не буваю, то завжди є там мужики і сидять, ніхто нічого їм не каже)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Ще згадав, їздив тижня 2 тому на Дністер, завозив батьків туди відпочити і сам половив трохи на засос.
То зловив 2 сєті, які відразу порвав і закопав у пісок, 1-го бичка, біля 5 плотвичок десь на півтори долоні і десь з десяток підліщиків таких самих розмірів. І коли закінчився хробак, надівав на гачки чорний хліб, бо не було вже на що ловити, то зловив одну рибину якої ніколи не ловив і не бачив, то як виявилось вдома, це був Рибєц. Загалом впринципі хоч щось зловив на незнайомому водоймі, і 3 вида риб, які ніколи не ловив, то був задоволений. Сидів зранку до годин 10.
Десь на днях з'їжджу у розвідку за Автовокзал, подивлюсь як там з місцями, бо ловив там давно, і ловився карась, як мілкий, так і більше на долоню і коропчики грам по 600. І мужик при мені зловив на засос(тільки на нього і ловив і не один день), то коропа на 8.100 кг. Ловив він на плитах, в кутку біля якоїсь дамби чи що то. То якщо там будуть ще місця для нормального закидання(не на плитах), то хочу спробувати на фідер половити. Бо там вже не обійдеш навколо ставку попід річку, там вже зі сторони автовокзалу забори до самої річки.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Доброго дня усім)
Я тут новенький, тому, якщо пишу не у тій темі - перенаправте.
Для початку трохи про себе, а потім вже питання)
Звати мене Андрій, 21 рік, проживаю у Хмельницькому, і люблю у вільний час рибну ловлю)
Тижня 2 тому був у головчинцях, то наловили за вечір-ніч-рано, 3-є людей кілограм 6 карасів, і мені попалось 2 коропчика, один з берега на хліб(моя напевне найулюбленіша і найпростіша наживка), то цього сфотографував ( http://s15.postimage.org/ad6k4jn23/j_Ee_J83xzig_Y.jpg ), і один з лодки(попливли у траву) то трохи менший. Але вся риба більша ніж на долоню.
То там мені сподобалось, але треба бажано лодку мати, а сам її не маю, був з другом.
І ось на день рибака їздив з другом на царське озеро (того року там нормально ловив, відносно), і поїхали в суботу ввечері, закормили, я поливив ввечері, пару карасиків, і зранку на закормлене місце прийшли, то як не зачеп, так мілкий карась. Так за всю рибалку нічого окрім карася і одної плотви не взяли. Все мілке, тому випустив все відразу.

А хотів поцікавитись, куди можна недалеко від міста безкоштовно половити карася, коропчика(по можливості), на фідер (тобто бажано без трави під берегом), або на поплавок(невеличкий ставочок)?
Знайомі кажуть - краще йди на дубовку дай за білет і налови, але там казав знайомий, що кормлять лише по центру рибу, тому і треба ловити на дальній заброс, щоб щось нормальне взяло. А я люблю поплавок або фідер. Та й суть не в рибі, а в процесі ловлі, тому не хочу йти на дубовку, а хочеться в нове місце.
Якраз передають ці грозі (дай бо будуть, бо дістала спека) і хочу поїхати кудись на нове місце. Думав знову в головчинці, але як поплавав там на лодці, і всю ніч не спав, то стільки сєтєй ставили, що аж страшно, тому і не дивно що на дальній нічого не бере, а лише в траві, куди закинеш лише з лодки.

Припускав у Головчинці знову, знайти якесь місце для ловлі з берега. Бо був там по тій стороні де лісопосадка, там хоч тіньок вдень був. І припускав у Ярославку, там здається і не дорого і є де половити безкоштовно, але там ще не був.

Завчасно дякую за відповідь по водоймам, і за увагу)
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!