Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
[ Закрыто] Отчеты о рыбалках за февраль 2017 г.
 
сьогодні заскочив на розвідку щож там на Десні твориться, був за Пухівкою, рибачків мало, розмотався, пішов процес думав годинку порибачити, затримався на дві, кльов слабенький і рибка мілка але делька пійвав та відпустив на підростати, лід ще є, вода з верху в одному місці вже чорний може завтра вже і відкриє, зараз кожна рибалка вимагає максимальної уваги до твердої води під ногами, будьте обачні!
[ Закрыто] Отчеты о рыбалках за февраль 2017 г.
 
рибалка на грані фола! лід змушував зтискатись незтискаєме, зі слів рибацюг непоодинокі провали ногою до коліна, дехто попід груди і це зранку промоїни росли і розростались що дуже мене обмежило в пошуках кликастика а так хотілось половити, але одного недомірка таки впіймав на крапаля і відправив у рідну стихію, може виросте, після такого старту подумалось ось зараз почнеться але то був кінець, на покатки було виловлено десяток так що не без рибів, погода дуже оманлива сонце тепло і лід несумісні! будьте обережні!
[ Закрыто] Отчеты о рыбалках за февраль 2017 г.
 
був сьогодні з 9-ї до 15-ї, впирався на балансир без результату, родичі Дракули були без настрою до моїх приманок, на покаток піймав пару підлящиків по 300-400гр та ще пару по 100-150гр мілких амністував з умовою кликати старших, а то такі малі і самі гуляють, походу мене не почули, я ж нездавався гуляв пробував міняв місця різні глибини...результат 0 тоді написав заяву головному рибу і попробував її передати за адресою але малий йорш сказав шо у них нарада і їм ніколи і взагалі зайдіте на недєлє отак от і порибачив.
[ Закрыто] Отчеты о рыбалках за февраль 2017 г.
 
порибачив сьогодні, дуже комфортна погода недивлячись на прогноз, думав буде гірше, відчувається весна скоро, рибачків чимало-звітів мало(знають щось, нехочуть палитись), по кльову - все ще вяло і неохоче, але був навіть один прохід клювало на все і зразу хв 5 потім рідкі гості, хоча кликастий, де він є звісно, проявить себе точно, ось так всім удачі!
Коптильни, мангалы, печи, камины
 
для лікбезу (кому цікаво) взято з Вікіпедії . Бензопірен — C20H12, п'ятикільцевий поліциклічний ароматичний вуглеводень. За нормальних умов має вигляд світло-жовтих кристалів, із температурою плавлення 179 °C. Міститься в кам'яно-вугільній смолі, тютюновому димі, забрудненому повітрі великих міст, особливо на великих магістралях і поблизу заправних станцій, в ґрунті, сирій нафті. Утворюється при піролізі ацетилену, стиролу, тетраліну. Дуже сильний мутаген і канцероген, є одним з найнебезпечніших вуглеводнів. Бензопірен є загрозою для здоров'я в будь-якій кількості. Але зараз в Україні є діючою ГДК (згідно з ГН МОЗ СРСР від 19.11.1991 № 6229-91) для ґрунту - 0,02 мг/кг. Має сильно виражені ароматичні властивості. Особливо легко вступає в реакції електрофільного заміщення, навіть у азосполучення. Утворюється при копченні м’яса. Спроби організму знешкодити бензопірен призводять до утворення іншої, ще токсичнішої, речовини, спроможної безпосередньо ушкоджувати ДНК.
[ Закрыто] Отчеты о рыбалках за февраль 2017 г.
 
недивлячись на погодні умови виїхав на Дніпро в район 5 шлюзу, ловив на покаток трохи бавився балансиром, мав бажання пошукати рибку але поки зупинився на одному місці і вже через півгодини побачив божевільні міграції пінгвінів-чайок, був вражений - стадо спочатку мігрувало дуже кучно але мігрувало а потім розсипалось по всій акваторії, я вирішив їхній вчинок не повторювати і залишився на місці, в процесі недуже активного кльову піймав аж 9 рибів, були декілька сходів, але результатом задоволений так як деякі представники мігрувальників кльову небачили, (проходячи мимо бурмотіли про свої успіхи) а пара кинули в сусідню лунку ехо і відразу звалили, дивні якісь, хочаб поцікавились як справи чого небігаю то ні тупо кинули ехо але добре що відразу почапали далі, дощ цілий день випробовував на міцність, дроги - жах!
[ Закрыто] Отчеты о рыбалках за февраль 2017 г.
 
виїзд на рибалку не планував, але безвітряна погода за вікном таки спровокувала. Приїхав близько 12.00 походив, подивився, рибачки уловом не хвалились, клювало через одну лунку, але дуже ніжно, багато хто був на концерті, я від нуля втік... піднявся вітер і погнав рибачків додому, трохи подихавши свіжим повітрям і я здувся...
[ Закрыто] Отчёты о рыбалках за январь 2017 г.
 
Десна трохи вище Пухівки, за пару годин десяток білої
Корнин, водохранилище "Лесное"
 
22.01.2017 корнинське водосховище верхнє, така от рибалка.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!